Skarga na Oczek.
-
@Nowak nie mam w jaki sposob , nie ma go na serwerze przynajmniej ja od 3 dni go nie widze , a na forum nie ma konta
-
gracz został poinformowany o skardze i o moim przeoczeniu , jest tego swiadomy lecz nie chce mi zwrocic pieniedzy
-
Data i godzina zdarzenia: nie pamietam dokladnej daty , jakos w kwietniu
Nick: Kapela69
Nick oskarżonej osoby: Oczek.
Mój serial: 68DF3E6B02531CC6D7B2076A5DB3F194
Opis: Umowilem sie z graczem na wymiane za mojego perka uid 119 za sadlera id 3xx oraz dopłate z strony gracza Oczek. wynoszącą 18.000e . Przez moją pomyłke pusciłem perka za 1836 euro ( 36e to podatek ) poprostu zapomnialem wpisać jednego zera . Odrazu po transkacji cos wydawało mi się nie tak , że nie mam tych 18.000e na koncie ale pomyslalem wtedy ze pieniądze dostane na konto w banku . Nie pisze tej skargi aby ukarać gracza . Poprostu chcialbym odzyskać pieniądze.
Wiem ze to moja pomyłka ale w logach jest jak pisalismy i sie dogadywalismy na 18.000e a nie 1800e .
Dowody w postaci logów lub screenshotów: Niestety nie mam ss , wszystko jest w logach a także w logach sprzedaży i przelewów z mojego konta . Członek Administracji @Nowak sprawdzał logi i zna calą sytuacje.Pozdrawiam ,
Kapela@Kapela69 Owszem była wymiana na którą się dogadywaliśmy na prywatnej wiadomości na serwerze lecz po przeprowadzonej wymiany w obecności osoby z administracji o nazwie "roger" po zapytaniu czy "wszystko gites?" napisałeś cytując "jo" co w regionie Kujaw i Pomorza znaczy tak więc tutaj już nie widzę problemu z zaistniałą sytuacją drugim aspektem jest przypomnienie sobie o całej sytuacji po 5dniach? Wydaje mi się że swoją perspektywę przedstawiłem i głównym czynnikiem będącym za tym że jesteś sam sobie winien jest samo potwierdzenie po dokonanej wymianie iż jest wszystko w porządku. Do całej sytuacji załączam zdjęcie z serwera po dokonanej wymianie. https://imgur.com/a/2NIdNEH
-
@Kapela69 Owszem była wymiana na którą się dogadywaliśmy na prywatnej wiadomości na serwerze lecz po przeprowadzonej wymiany w obecności osoby z administracji o nazwie "roger" po zapytaniu czy "wszystko gites?" napisałeś cytując "jo" co w regionie Kujaw i Pomorza znaczy tak więc tutaj już nie widzę problemu z zaistniałą sytuacją drugim aspektem jest przypomnienie sobie o całej sytuacji po 5dniach? Wydaje mi się że swoją perspektywę przedstawiłem i głównym czynnikiem będącym za tym że jesteś sam sobie winien jest samo potwierdzenie po dokonanej wymianie iż jest wszystko w porządku. Do całej sytuacji załączam zdjęcie z serwera po dokonanej wymianie. https://imgur.com/a/2NIdNEH
tak jak napisałem w skardze , przeoczyłem jedno zero . Piszesz ze dopiero teraz sie zorientowałem , po 5 dniach . jest to nie prawda tak jak napisalem odrazu mi cos nie pasowało ale dopiero po czasie zobaczylem ze na koncie bankowym takze nic nie ma . Członek administracji
@roger byl przy transakcji i zostal poinformowany chyba nawet przez ciebie ze kwota ma wynosic 18k a nie 1.8k . Pozatym wszystko jest w logach . Caly czas pisalismy o kwocie 18.000e
-
tak jak napisałem w skardze , przeoczyłem jedno zero . Piszesz ze dopiero teraz sie zorientowałem , po 5 dniach . jest to nie prawda tak jak napisalem odrazu mi cos nie pasowało ale dopiero po czasie zobaczylem ze na koncie bankowym takze nic nie ma . Członek administracji
@roger byl przy transakcji i zostal poinformowany chyba nawet przez ciebie ze kwota ma wynosic 18k a nie 1.8k . Pozatym wszystko jest w logach . Caly czas pisalismy o kwocie 18.000e
@Kapela69 Tak i jak wspomniałem ja, nie jest to moja wina że przeoczyłeś jedno 0 po czym jeszcze napisałeś że wszystko git a odnośnie tego że się wcześniej zorientowałeś to czemu nawet na serwerze mi nic nie napisałeś skoro jeszcze wtedy grałem tylko brak odzewu a pytałeś ile chce za jedno auto. Wydaję mi się że czekamy na odp administracji bo ja jak i ty przedstawiliśmy swoje strony

-
@Kapela69 Tak i jak wspomniałem ja, nie jest to moja wina że przeoczyłeś jedno 0 po czym jeszcze napisałeś że wszystko git a odnośnie tego że się wcześniej zorientowałeś to czemu nawet na serwerze mi nic nie napisałeś skoro jeszcze wtedy grałem tylko brak odzewu a pytałeś ile chce za jedno auto. Wydaję mi się że czekamy na odp administracji bo ja jak i ty przedstawiliśmy swoje strony

@Oczek nigdzie nie napisalem ze to twoja wina , tylko ze przeoczylem . Nie chce cie ukarac tylko oczekuje zwrotu pieniedzy
-
Dodaje logi aby nie bylo wątpliwosci ze umawialismy sie na 18.000e a nie 1.800
[2023-04-29 20:27:20] [Output] : << Oczek.(32): Jedynie perek za 18 na sellu i potem oddaje sadlera za podatek
[2023-04-29 20:31:44] [Output] : 32 Oczek.: daj go za 18+pod
[2023-04-29 20:19:41] [Output] : << Oczek.(32): ew moge dac sadlera i dopłate za perka
[2023-04-29 20:19:49] [Output] : >> Oczek.(32): id sadlera i ile dopki
[2023-04-29 20:19:52] [Output] : >> Oczek.(32): perek ma taxo
[2023-04-29 20:20:03] [Output] : << Oczek.(32): 387 ofe 22 mam to 18k bym dopłacił do 40 za perka
[2023-04-29 20:20:12] [Output] : >> Wygrywają Diaxowy108, |TUNE-SF|Babula.*cvt oraz bielak! Gratulacje!
[2023-04-29 20:20:17] [Output] : >> Oczek.(32): 22.5 dopki i oddaje
[2023-04-29 20:20:33] [Output] : << Oczek.(32): To wole za kase sprzedać i licytować auta z forum na 2 cyfrowym
[2023-04-29 20:20:43] [Output] : >> Oczek.(32): ile max dopy dasz?
[2023-04-29 20:20:56] [Output] : << Oczek.(32): Tyle ile napisałem wychodzi still 3k więcej niż dostałeś ofe
[2023-04-29 20:21:06] [Output] : >> Oczek.(32): ok jestes
[2023-04-29 20:21:09] [Output] : >> Oczek.(32): lv?
[2023-04-29 20:21:13] [Output] : << Oczek.(32): Ta radio -
@Oczek proszę zajrzyj na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane, iż gramy fair. Skoro wiesz dobrze, że gracz się pomylił i zgaduję, że od samego momentu transakcji wiedziałeś to powinieneś go poinformować i wyrównać kwoty. Nie będę przyzwalał na jawne oszustwa, nie ważne czy gracz się pomylilił czy nie, powinieneś mu przekazać gotówkę nawet w formie przelewu skoro tak się umawialiście.
Nie chcę nikogo banować, dlatego czekam na Wasze propozycje - dogadajcie się i dokończcie transakcję.
-
@Oczek proszę zajrzyj na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane, iż gramy fair. Skoro wiesz dobrze, że gracz się pomylił i zgaduję, że od samego momentu transakcji wiedziałeś to powinieneś go poinformować i wyrównać kwoty. Nie będę przyzwalał na jawne oszustwa, nie ważne czy gracz się pomylilił czy nie, powinieneś mu przekazać gotówkę nawet w formie przelewu skoro tak się umawialiście.
Nie chcę nikogo banować, dlatego czekam na Wasze propozycje - dogadajcie się i dokończcie transakcję.
-
@Nowak gracz zablokował mnie na discordzie , nie chce zwrocic pieniędzy
-
czy @Oczek otrzymał bana ?
-
Gracz został zbanowany, gdy będzie chciał wrócić na serwer jego wymogiem będzie zwrócenie tobie gotówki.
-
A Aiquit zablokował ten temat dnia
-
A Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się