Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na Oczek.

Skarga na Oczek.

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
14 Posty 4 Uczestników 233 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • K Niedostępny
    K Niedostępny
    Kapela69
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: nie pamietam dokladnej daty , jakos w kwietniu
    Nick: Kapela69
    Nick oskarżonej osoby: Oczek.
    Mój serial: 68DF3E6B02531CC6D7B2076A5DB3F194
    Opis: Umowilem sie z graczem na wymiane za mojego perka uid 119 za sadlera id 3xx oraz dopłate z strony gracza Oczek. wynoszącą 18.000e . Przez moją pomyłke pusciłem perka za 1836 euro ( 36e to podatek ) poprostu zapomnialem wpisać jednego zera . Odrazu po transkacji cos wydawało mi się nie tak , że nie mam tych 18.000e na koncie ale pomyslalem wtedy ze pieniądze dostane na konto w banku . Nie pisze tej skargi aby ukarać gracza . Poprostu chcialbym odzyskać pieniądze.
    Wiem ze to moja pomyłka ale w logach jest jak pisalismy i sie dogadywalismy na 18.000e a nie 1800e .
    Dowody w postaci logów lub screenshotów: Niestety nie mam ss , wszystko jest w logach a także w logach sprzedaży i przelewów z mojego konta . Członek Administracji @Nowak sprawdzał logi i zna calą sytuacje.

Pozdrawiam ,
    Kapela

O 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • NowakN Niedostępny
      NowakN Niedostępny
      Nowak

Poinformuj oskarżonego o skardze i poproś aby się wypowiedział.

Starszy Aspirant - San Andreas Police Department

K 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • NowakN Nowak

Poinformuj oskarżonego o skardze i poproś aby się wypowiedział.

K Niedostępny
        K Niedostępny
        Kapela69

@Nowak nie mam w jaki sposob , nie ma go na serwerze przynajmniej ja od 3 dni go nie widze , a na forum nie ma konta

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • K Niedostępny
          K Niedostępny
          Kapela69

gracz został poinformowany o skardze i o moim przeoczeniu , jest tego swiadomy lecz nie chce mi zwrocic pieniedzy

0
          • K Kapela69

Data i godzina zdarzenia: nie pamietam dokladnej daty , jakos w kwietniu
            Nick: Kapela69
            Nick oskarżonej osoby: Oczek.
            Mój serial: 68DF3E6B02531CC6D7B2076A5DB3F194
            Opis: Umowilem sie z graczem na wymiane za mojego perka uid 119 za sadlera id 3xx oraz dopłate z strony gracza Oczek. wynoszącą 18.000e . Przez moją pomyłke pusciłem perka za 1836 euro ( 36e to podatek ) poprostu zapomnialem wpisać jednego zera . Odrazu po transkacji cos wydawało mi się nie tak , że nie mam tych 18.000e na koncie ale pomyslalem wtedy ze pieniądze dostane na konto w banku . Nie pisze tej skargi aby ukarać gracza . Poprostu chcialbym odzyskać pieniądze.
            Wiem ze to moja pomyłka ale w logach jest jak pisalismy i sie dogadywalismy na 18.000e a nie 1800e .
            Dowody w postaci logów lub screenshotów: Niestety nie mam ss , wszystko jest w logach a także w logach sprzedaży i przelewów z mojego konta . Członek Administracji @Nowak sprawdzał logi i zna calą sytuacje.

Pozdrawiam ,
            Kapela

O Niedostępny
            O Niedostępny
            Oczek

@Kapela69 Owszem była wymiana na którą się dogadywaliśmy na prywatnej wiadomości na serwerze lecz po przeprowadzonej wymiany w obecności osoby z administracji o nazwie "roger" po zapytaniu czy "wszystko gites?" napisałeś cytując "jo" co w regionie Kujaw i Pomorza znaczy tak więc tutaj już nie widzę problemu z zaistniałą sytuacją drugim aspektem jest przypomnienie sobie o całej sytuacji po 5dniach? Wydaje mi się że swoją perspektywę przedstawiłem i głównym czynnikiem będącym za tym że jesteś sam sobie winien jest samo potwierdzenie po dokonanej wymianie iż jest wszystko w porządku. Do całej sytuacji załączam zdjęcie z serwera po dokonanej wymianie. https://imgur.com/a/2NIdNEH

0
            • O Oczek

@Kapela69 Owszem była wymiana na którą się dogadywaliśmy na prywatnej wiadomości na serwerze lecz po przeprowadzonej wymiany w obecności osoby z administracji o nazwie "roger" po zapytaniu czy "wszystko gites?" napisałeś cytując "jo" co w regionie Kujaw i Pomorza znaczy tak więc tutaj już nie widzę problemu z zaistniałą sytuacją drugim aspektem jest przypomnienie sobie o całej sytuacji po 5dniach? Wydaje mi się że swoją perspektywę przedstawiłem i głównym czynnikiem będącym za tym że jesteś sam sobie winien jest samo potwierdzenie po dokonanej wymianie iż jest wszystko w porządku. Do całej sytuacji załączam zdjęcie z serwera po dokonanej wymianie. https://imgur.com/a/2NIdNEH

K Niedostępny
              K Niedostępny
              Kapela69

@Oczek

tak jak napisałem w skardze , przeoczyłem jedno zero . Piszesz ze dopiero teraz sie zorientowałem , po 5 dniach . jest to nie prawda tak jak napisalem odrazu mi cos nie pasowało ale dopiero po czasie zobaczylem ze na koncie bankowym takze nic nie ma . Członek administracji
              @roger byl przy transakcji i zostal poinformowany chyba nawet przez ciebie ze kwota ma wynosic 18k a nie 1.8k . Pozatym wszystko jest w logach . Caly czas pisalismy o kwocie 18.000e 😄

O 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              0
              • K Kapela69

@Oczek

tak jak napisałem w skardze , przeoczyłem jedno zero . Piszesz ze dopiero teraz sie zorientowałem , po 5 dniach . jest to nie prawda tak jak napisalem odrazu mi cos nie pasowało ale dopiero po czasie zobaczylem ze na koncie bankowym takze nic nie ma . Członek administracji
                @roger byl przy transakcji i zostal poinformowany chyba nawet przez ciebie ze kwota ma wynosic 18k a nie 1.8k . Pozatym wszystko jest w logach . Caly czas pisalismy o kwocie 18.000e 😄

O Niedostępny
                O Niedostępny
                Oczek

@Kapela69 Tak i jak wspomniałem ja, nie jest to moja wina że przeoczyłeś jedno 0 po czym jeszcze napisałeś że wszystko git a odnośnie tego że się wcześniej zorientowałeś to czemu nawet na serwerze mi nic nie napisałeś skoro jeszcze wtedy grałem tylko brak odzewu a pytałeś ile chce za jedno auto. Wydaję mi się że czekamy na odp administracji bo ja jak i ty przedstawiliśmy swoje strony 🙂

0
                • O Oczek

@Kapela69 Tak i jak wspomniałem ja, nie jest to moja wina że przeoczyłeś jedno 0 po czym jeszcze napisałeś że wszystko git a odnośnie tego że się wcześniej zorientowałeś to czemu nawet na serwerze mi nic nie napisałeś skoro jeszcze wtedy grałem tylko brak odzewu a pytałeś ile chce za jedno auto. Wydaję mi się że czekamy na odp administracji bo ja jak i ty przedstawiliśmy swoje strony 🙂

K Niedostępny
                  K Niedostępny
                  Kapela69

@Oczek nigdzie nie napisalem ze to twoja wina , tylko ze przeoczylem . Nie chce cie ukarac tylko oczekuje zwrotu pieniedzy

0
                  • K Niedostępny
                    K Niedostępny
                    Kapela69

Dodaje logi aby nie bylo wątpliwosci ze umawialismy sie na 18.000e a nie 1.800

[2023-04-29 20:27:20] [Output] : << Oczek.(32): Jedynie perek za 18 na sellu i potem oddaje sadlera za podatek
                    [2023-04-29 20:31:44] [Output] : 32 Oczek.: daj go za 18+pod
                    [2023-04-29 20:19:41] [Output] : << Oczek.(32): ew moge dac sadlera i dopłate za perka
                    [2023-04-29 20:19:49] [Output] : >> Oczek.(32): id sadlera i ile dopki
                    [2023-04-29 20:19:52] [Output] : >> Oczek.(32): perek ma taxo
                    [2023-04-29 20:20:03] [Output] : << Oczek.(32): 387 ofe 22 mam to 18k bym dopłacił do 40 za perka
                    [2023-04-29 20:20:12] [Output] : >> Wygrywają Diaxowy108, |TUNE-SF|Babula.*cvt oraz bielak! Gratulacje!
                    [2023-04-29 20:20:17] [Output] : >> Oczek.(32): 22.5 dopki i oddaje
                    [2023-04-29 20:20:33] [Output] : << Oczek.(32): To wole za kase sprzedać i licytować auta z forum na 2 cyfrowym
                    [2023-04-29 20:20:43] [Output] : >> Oczek.(32): ile max dopy dasz?
                    [2023-04-29 20:20:56] [Output] : << Oczek.(32): Tyle ile napisałem wychodzi still 3k więcej niż dostałeś ofe
                    [2023-04-29 20:21:06] [Output] : >> Oczek.(32): ok jestes
                    [2023-04-29 20:21:09] [Output] : >> Oczek.(32): lv?
                    [2023-04-29 20:21:13] [Output] : << Oczek.(32): Ta radio

0
                    • NowakN Niedostępny
                      NowakN Niedostępny
                      Nowak

@Oczek proszę zajrzyj na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane, iż gramy fair. Skoro wiesz dobrze, że gracz się pomylił i zgaduję, że od samego momentu transakcji wiedziałeś to powinieneś go poinformować i wyrównać kwoty. Nie będę przyzwalał na jawne oszustwa, nie ważne czy gracz się pomylilił czy nie, powinieneś mu przekazać gotówkę nawet w formie przelewu skoro tak się umawialiście.

Nie chcę nikogo banować, dlatego czekam na Wasze propozycje - dogadajcie się i dokończcie transakcję.

Starszy Aspirant - San Andreas Police Department

0
                      • NowakN Nowak

@Oczek proszę zajrzyj na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane, iż gramy fair. Skoro wiesz dobrze, że gracz się pomylił i zgaduję, że od samego momentu transakcji wiedziałeś to powinieneś go poinformować i wyrównać kwoty. Nie będę przyzwalał na jawne oszustwa, nie ważne czy gracz się pomylilił czy nie, powinieneś mu przekazać gotówkę nawet w formie przelewu skoro tak się umawialiście.

Nie chcę nikogo banować, dlatego czekam na Wasze propozycje - dogadajcie się i dokończcie transakcję.

K Niedostępny
                        K Niedostępny
                        Kapela69

@Nowak

Też nie chce aby Gracz został zbanowany , dlatego czekam aż @Oczek wejdzie na serwer i wykona przelew

1
                        • K Niedostępny
                          K Niedostępny
                          Kapela69

@Nowak gracz zablokował mnie na discordzie , nie chce zwrocic pieniędzy

0
                          • K Niedostępny
                            K Niedostępny
                            Kapela69

czy @Oczek otrzymał bana ?

-1
                            • AiquitA Niedostępny
                              AiquitA Niedostępny
                              Aiquit

Gracz został zbanowany, gdy będzie chciał wrócić na serwer jego wymogiem będzie zwrócenie tobie gotówki.

1
                              • AiquitA Aiquit zablokował ten temat dnia
                              • AiquitA Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
                              Odpowiedz
                              • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                              Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                              • Najpierw najstarsze
                              • Najpierw najnowsze
                              • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                              • Pierwszy post
                                Ostatni post
                              0
                              • Kategorie
                              • Ostatnie
                              • Tagi
                              • Popularne
                              • Użytkownicy
                              • Grupy