Pokaż swoją FURĘ!
-
Siemano. Pokażcie swoje fury w prawdziwym życiu. Niech będzie to temat zrzeszający miłośników motoryzacji, więc nie szczujmy że ktoś jeździ marką której nie lubimy, a pomijajmy to
Ja rozpocznę:
Clio 3 2.0 RS Przedlift, ze zrobionym wydechem i mapą na 217 koni 215 NM. Auto waży lekko ponad tonę, dzięki czemu niski moment obrotowy nie przeszkadza aż tak bardzo. Dodatkowo clio lata w dokładkach firmy Giacuzzo, co jest częstym widokiem w Szwajcarii, a w Polsce są maksymalnie 4 takie Clio kompletnie złożone, z czego jedno rozbiteSet letni na kołach Enkei Shogun w kolorze Gunmetal z ET45 aby wypchnąć koło do linii z błotnikiem.
Set zimowy na oryginalnych Speedline z dołożonymi dystansami Polskiej firmy 25mm na stronę, co daje lepszy efekt niż przy Enkeiach i brudne progi.
Na przyszły sezon letni wlatuję gwint bilstein B14 lub sprężyny Eibach.
Nowe granie(głośniki, aktywny subwoofer pod fotel i porządne radio).
Zimny dolot K-Teca w celu podniesienia NM.*Nie mam zdjęcia, ale wyleciały wszystkie naklejki z boku auta i wleciała polerka.
-
-
A oto mój złom znaczy auto -
Jak wszyscy to i ja, oto moja foczka, auto do zadań specjalnych!
PS. W bagażniku mieści się europaleta xD!
-
@Arwers fajna a4 b7
-
Ten post został usunięty!
-
-
-
@EW1223 !
no to czas na mnie moja foka
-
Ten post został usunięty!
-
A5 w pakiecie ABT (dokładki,felgi,wydech,Stage 1), oprócz tego downpipe,sprężyny HR i inne duperele
-
@RiceX ooo tkny
-
tylko gdy pada trzeba szybko plandeke zalozyc i cisnac z plandeka na glowie
-
Yamaha GTS1000, stoją jeszcze trzy inne w garażu - śmiało pytać się czy chcecie tamte też
-
A4B7 2.0 diesel 170KM
-
Moje potężne 3.0d biturbo 325hp 726Nm. Potężne koszta utrzymania jak na rocznik, dużo kasy włożone, jeszcze więcej serca. Niedługo wymiana na S5 v8 lub A5 3.0tdi.
-
@Coke haha u mnie to samo, ostatnio same tarcze na tył 1000zl kpl. bo z wbudowanym łożyskiem są. Dodatkowo jak walnęły sworznie w zwrotnicy to katalog przewidywał tylko nowa zwrotnice za 2k pln(a musiałem z obu stron wymienić), ale z fartem jest w Polsce firma która robi sworznie na zamówienie i wprasowalem nowy sworzeń
-
-
tak, bierze olej)
-
nie mam oki