Pokaż swoją FURĘ!
-
-
-
@EW1223 !
no to czas na mnie moja foka
-
Ten post został usunięty!
-
A5 w pakiecie ABT (dokładki,felgi,wydech,Stage 1), oprócz tego downpipe,sprężyny HR i inne duperele
-
@RiceX ooo tkny
-
tylko gdy pada trzeba szybko plandeke zalozyc i cisnac z plandeka na glowie
-
Yamaha GTS1000, stoją jeszcze trzy inne w garażu - śmiało pytać się czy chcecie tamte też
-
A4B7 2.0 diesel 170KM
-
Moje potężne 3.0d biturbo 325hp 726Nm. Potężne koszta utrzymania jak na rocznik, dużo kasy włożone, jeszcze więcej serca. Niedługo wymiana na S5 v8 lub A5 3.0tdi.
-
@Coke haha u mnie to samo, ostatnio same tarcze na tył 1000zl kpl. bo z wbudowanym łożyskiem są. Dodatkowo jak walnęły sworznie w zwrotnicy to katalog przewidywał tylko nowa zwrotnice za 2k pln(a musiałem z obu stron wymienić), ale z fartem jest w Polsce firma która robi sworznie na zamówienie i wprasowalem nowy sworzeń
-
-
tak, bierze olej)
-
nie mam oki
-
Siemano,
Biela Evoque sie melduje -
Ten post został usunięty!
-
nissan sunny n13 1990, mocarne 1.6 E16i rzygające olejem i płynem chłodniczym po kilku przegrzaniach, legitymujące się zawrotną mocą 73hp.
pojazd zawiera potężny tunink taki jak:
konwersja na 1 wycieraczkę, cięte sprężyny obniżające, 3spoke ronal, zjebaną zbieżność, naklejki typu tuning, przedni zderzak foha, kierke z micry k10 super s, radio kaseciak z jakiegos subaru, grill z wersji GTI oraz nieszczelny układ wydechowy który w połączeniu z przestawionym zapłonem robi bum bum bum. -
@edek_kredek o cholera czego się nie chwaliłeś nigdy
-
Leon 1m 1.8t 250hp 400nm
-
prywatne 2.4v6 z gazem XD