Pokaż swoją FURĘ!
-

-

-
Siemano. Pokażcie swoje fury w prawdziwym życiu. Niech będzie to temat zrzeszający miłośników motoryzacji, więc nie szczujmy że ktoś jeździ marką której nie lubimy, a pomijajmy to

Ja rozpocznę:
Clio 3 2.0 RS Przedlift, ze zrobionym wydechem i mapą na 217 koni 215 NM. Auto waży lekko ponad tonę, dzięki czemu niski moment obrotowy nie przeszkadza aż tak bardzo. Dodatkowo clio lata w dokładkach firmy Giacuzzo, co jest częstym widokiem w Szwajcarii, a w Polsce są maksymalnie 4 takie Clio kompletnie złożone, z czego jedno rozbite
Set letni na kołach Enkei Shogun w kolorze Gunmetal z ET45 aby wypchnąć koło do linii z błotnikiem.

Set zimowy na oryginalnych Speedline z dołożonymi dystansami Polskiej firmy 25mm na stronę, co daje lepszy efekt niż przy Enkeiach i brudne progi.

Na przyszły sezon letni wlatuję gwint bilstein B14 lub sprężyny Eibach.
Nowe granie(głośniki, aktywny subwoofer pod fotel i porządne radio).
Zimny dolot K-Teca w celu podniesienia NM.*Nie mam zdjęcia, ale wyleciały wszystkie naklejki z boku auta i wleciała polerka.
@EW1223 !
no to czas na mnie moja foka

-
Ten post został usunięty!
-
A5 w pakiecie ABT (dokładki,felgi,wydech,Stage 1), oprócz tego downpipe,sprężyny HR i inne duperele

-
@RiceX ooo tkny

-

tylko gdy pada trzeba szybko plandeke zalozyc i cisnac z plandeka na glowie
-
Yamaha GTS1000, stoją jeszcze trzy inne w garażu - śmiało pytać się czy chcecie tamte też

-
A4B7 2.0 diesel 170KM

-
Moje potężne 3.0d biturbo 325hp 726Nm. Potężne koszta utrzymania jak na rocznik, dużo kasy włożone, jeszcze więcej serca. Niedługo wymiana na S5 v8 lub A5 3.0tdi.

-
Moje potężne 3.0d biturbo 325hp 726Nm. Potężne koszta utrzymania jak na rocznik, dużo kasy włożone, jeszcze więcej serca. Niedługo wymiana na S5 v8 lub A5 3.0tdi.

@Coke haha u mnie to samo, ostatnio same tarcze na tył 1000zl kpl. bo z wbudowanym łożyskiem są. Dodatkowo jak walnęły sworznie w zwrotnicy to katalog przewidywał tylko nowa zwrotnice za 2k pln(a musiałem z obu stron wymienić), ale z fartem jest w Polsce firma która robi sworznie na zamówienie i wprasowalem nowy sworzeń

-

-

tak, bierze olej)
-
nie mam oki
-
Siemano,
Biela Evoque sie melduje
-
Ten post został usunięty!
-
nissan sunny n13 1990, mocarne 1.6 E16i rzygające olejem i płynem chłodniczym po kilku przegrzaniach, legitymujące się zawrotną mocą 73hp.
pojazd zawiera potężny tunink taki jak:
konwersja na 1 wycieraczkę, cięte sprężyny obniżające, 3spoke ronal, zjebaną zbieżność, naklejki typu tuning, przedni zderzak foha, kierke z micry k10 super s, radio kaseciak z jakiegos subaru, grill z wersji GTI oraz nieszczelny układ wydechowy który w połączeniu z przestawionym zapłonem robi bum bum bum.

-
nissan sunny n13 1990, mocarne 1.6 E16i rzygające olejem i płynem chłodniczym po kilku przegrzaniach, legitymujące się zawrotną mocą 73hp.
pojazd zawiera potężny tunink taki jak:
konwersja na 1 wycieraczkę, cięte sprężyny obniżające, 3spoke ronal, zjebaną zbieżność, naklejki typu tuning, przedni zderzak foha, kierke z micry k10 super s, radio kaseciak z jakiegos subaru, grill z wersji GTI oraz nieszczelny układ wydechowy który w połączeniu z przestawionym zapłonem robi bum bum bum.

@edek_kredek o cholera czego się nie chwaliłeś nigdy
-
Siemano. Pokażcie swoje fury w prawdziwym życiu. Niech będzie to temat zrzeszający miłośników motoryzacji, więc nie szczujmy że ktoś jeździ marką której nie lubimy, a pomijajmy to

Ja rozpocznę:
Clio 3 2.0 RS Przedlift, ze zrobionym wydechem i mapą na 217 koni 215 NM. Auto waży lekko ponad tonę, dzięki czemu niski moment obrotowy nie przeszkadza aż tak bardzo. Dodatkowo clio lata w dokładkach firmy Giacuzzo, co jest częstym widokiem w Szwajcarii, a w Polsce są maksymalnie 4 takie Clio kompletnie złożone, z czego jedno rozbite
Set letni na kołach Enkei Shogun w kolorze Gunmetal z ET45 aby wypchnąć koło do linii z błotnikiem.

Set zimowy na oryginalnych Speedline z dołożonymi dystansami Polskiej firmy 25mm na stronę, co daje lepszy efekt niż przy Enkeiach i brudne progi.

Na przyszły sezon letni wlatuję gwint bilstein B14 lub sprężyny Eibach.
Nowe granie(głośniki, aktywny subwoofer pod fotel i porządne radio).
Zimny dolot K-Teca w celu podniesienia NM.*Nie mam zdjęcia, ale wyleciały wszystkie naklejki z boku auta i wleciała polerka.
Leon 1m 1.8t 250hp 400nm

-

prywatne 2.4v6 z gazem XD
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się