Skarga na Sarciaq*Awm
-
Data I godzina zdarzenia: Od początku serwera (?)
Nick: |KOMIS|Forekdg
Nick oskarżonej osoby: SarciaqAwm
Mój Serial : D7D51E00B19619663E5E8CB51AE86D53
Opis : Witam, jako iż jest to kolejna skarga w tak krótkim czasie to można uznać to jako "Skargę masową" to nie będe się zbyt bardzo rozpisywał, gracz Sarciaq*Awm Współdzieli konto z osobnikiem pod imieniem "Dawid"i jest to wbrew regulaminowi.
(9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.)
Jest to nie fair względem innych graczy i mam nadzieję, że gracz/gracze zostaną ukarani.Dodatkowo wspomnę, że gracz mnie obraził po tym jak stwierdziłem, że konto jest współdzielone i były na to dowody:
58> |KOMIS|Forekdg: ale czaisz, że nie było wyjaśnienia nigdzie
58> |KOMIS|Forekdg: xddd
58> |KOMIS|Forekdg: tylko ty i jakieś historyjki
151> SarciaqAwm: jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to tak uwazasz
151> SarciaqAwm: albo po prostu jestes glupi
151> SarciaqAwm: w sumie pewnie oba fakty sa prawdziwe
(Wszystko w logach)A tutaj filmik jak na Koncie Sarciaq gra nikt inny jak Dawid, a właściciel konta ewidentnie siedzi obok Dawida i komentuje jego rozgrywkę: https://streamable.com/j1f9rj
W mojej skromnej opinii gracz po napisaniu apelacji nie powinien zostać odbanowany "tak o" Więc proszę o jak najdokładniejsze sprawdzenie tych kilku skarg (może się ich pojawić więcej, coraz więcej osób narzeka, na zachowanie tych osobników)
Pozdrawiam, Forek.
-
Po wstępnym zweryfikowaniu konto nie jest współdzielone między róznymi serialami/adresami IP, nie mamy podstaw do ukarania gracza.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się