Skarga na Sarciaq*Awm
-
Data I godzina zdarzenia: Od początku serwera (?)
Nick: |KOMIS|Forekdg
Nick oskarżonej osoby: SarciaqAwm
Mój Serial : D7D51E00B19619663E5E8CB51AE86D53
Opis : Witam, jako iż jest to kolejna skarga w tak krótkim czasie to można uznać to jako "Skargę masową" to nie będe się zbyt bardzo rozpisywał, gracz Sarciaq*Awm Współdzieli konto z osobnikiem pod imieniem "Dawid"i jest to wbrew regulaminowi.
(9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.)
Jest to nie fair względem innych graczy i mam nadzieję, że gracz/gracze zostaną ukarani.Dodatkowo wspomnę, że gracz mnie obraził po tym jak stwierdziłem, że konto jest współdzielone i były na to dowody:
58> |KOMIS|Forekdg: ale czaisz, że nie było wyjaśnienia nigdzie
58> |KOMIS|Forekdg: xddd
58> |KOMIS|Forekdg: tylko ty i jakieś historyjki
151> SarciaqAwm: jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to tak uwazasz
151> SarciaqAwm: albo po prostu jestes glupi
151> SarciaqAwm: w sumie pewnie oba fakty sa prawdziwe
(Wszystko w logach)A tutaj filmik jak na Koncie Sarciaq gra nikt inny jak Dawid, a właściciel konta ewidentnie siedzi obok Dawida i komentuje jego rozgrywkę: https://streamable.com/j1f9rj
W mojej skromnej opinii gracz po napisaniu apelacji nie powinien zostać odbanowany "tak o" Więc proszę o jak najdokładniejsze sprawdzenie tych kilku skarg (może się ich pojawić więcej, coraz więcej osób narzeka, na zachowanie tych osobników)
Pozdrawiam, Forek.
-
Po wstępnym zweryfikowaniu konto nie jest współdzielone między róznymi serialami/adresami IP, nie mamy podstaw do ukarania gracza.
-
-