Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na BilaseQ

Skarga na BilaseQ

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
4 Posty 3 Uczestników 84 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • GriszaG Niedostępny
    GriszaG Niedostępny
    Grisza
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: W dniu dzisiejszym około 17:50.
    Nick: GODsznapo.
    Nick oskarżonej osoby: BilaseQ
    Mój serial: 2B2512C56E8E75F1BB5C17C25CFB4391
    Opis: Gracz mnie staranował pojazdem podczas, gdy dokonywałem pomiaru prędkości w SF. Następnie po tym jak poinformowałem go, ze napiszę na niego skargę za celowy VDM to zaczął mi ublizac, grozić smiercią.
    Dowody w postaci logów lub screenshotów:
    << BilaseQ(390): ale bym cie zabil kurwa,
    << BilaseQ(390): matka cie nie kocha,
    << BilaseQ(390): splesnialy chuju,
    << BilaseQ(390): jestes jebana kurwa nikt cie nie lubi spedalony cwlu
    << BilaseQ(390): myslisz ze jestes królem a tak na prawde jestes chujem i mamy cie za nic konfiturko

Prosiłbym o jak najwyższy wymiar kary dla tak toksycznych ludzi, z powazaniem GODsznapo.

? 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    -1
    • GriszaG Grisza

Data i godzina zdarzenia: W dniu dzisiejszym około 17:50.
      Nick: GODsznapo.
      Nick oskarżonej osoby: BilaseQ
      Mój serial: 2B2512C56E8E75F1BB5C17C25CFB4391
      Opis: Gracz mnie staranował pojazdem podczas, gdy dokonywałem pomiaru prędkości w SF. Następnie po tym jak poinformowałem go, ze napiszę na niego skargę za celowy VDM to zaczął mi ublizac, grozić smiercią.
      Dowody w postaci logów lub screenshotów:
      << BilaseQ(390): ale bym cie zabil kurwa,
      << BilaseQ(390): matka cie nie kocha,
      << BilaseQ(390): splesnialy chuju,
      << BilaseQ(390): jestes jebana kurwa nikt cie nie lubi spedalony cwlu
      << BilaseQ(390): myslisz ze jestes królem a tak na prawde jestes chujem i mamy cie za nic konfiturko

Prosiłbym o jak najwyższy wymiar kary dla tak toksycznych ludzi, z powazaniem GODsznapo.

? Niedostępny
      ? Niedostępny
      Dawny użytkownik

Po 1 nie rozumiem jak sie można splakać o to że cie potraciłem jak tam czlowieku 200osob jechalo jedna droga i jeden drugiego popychal ja jechalem rozpedzony wiec chcialem typka wyprzedzic a lewy pas byl zajety. Po 2 wnerwiaja mnie ludzie ktorzy tylko chca innym zrobic na zlosc o byle gówno. Po 3 wyzywałem cie bo mnie wkurwiles i taka jest prawda wiem ze zle zrobilem ale serio sie zdenerwowalem. a sam pisales ze twoim celem jest pisanie skarg na kazdego o byle jaki taran powodzenia....

GriszaG VertanV 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
      0
      • ? Dawny użytkownik

Po 1 nie rozumiem jak sie można splakać o to że cie potraciłem jak tam czlowieku 200osob jechalo jedna droga i jeden drugiego popychal ja jechalem rozpedzony wiec chcialem typka wyprzedzic a lewy pas byl zajety. Po 2 wnerwiaja mnie ludzie ktorzy tylko chca innym zrobic na zlosc o byle gówno. Po 3 wyzywałem cie bo mnie wkurwiles i taka jest prawda wiem ze zle zrobilem ale serio sie zdenerwowalem. a sam pisales ze twoim celem jest pisanie skarg na kazdego o byle jaki taran powodzenia....

GriszaG Niedostępny
        GriszaG Niedostępny
        Grisza

@BilaseQ Pora udać się do psychiatry jeśli nie panujesz nad swoimi emocjami i do każdego, z którym nie zgadzasz się wypisujesz, ze byś go zabił.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • ? Dawny użytkownik

VertanV Niedostępny
          VertanV Niedostępny
          Vertan

@BilaseQ To nie jest żadne tłumaczenie, musisz panować nad tym, co piszesz do innych graczy. Oskarżony otrzymał wyciszenie na serwerze.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
          • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
          Odpowiedz
          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
          • Najpierw najstarsze
          • Najpierw najnowsze
          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy