Skarga na BilaseQ
-
Data i godzina zdarzenia: W dniu dzisiejszym około 17:50.
Nick: GODsznapo.
Nick oskarżonej osoby: BilaseQ
Mój serial: 2B2512C56E8E75F1BB5C17C25CFB4391
Opis: Gracz mnie staranował pojazdem podczas, gdy dokonywałem pomiaru prędkości w SF. Następnie po tym jak poinformowałem go, ze napiszę na niego skargę za celowy VDM to zaczął mi ublizac, grozić smiercią.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
<< BilaseQ(390): ale bym cie zabil kurwa,
<< BilaseQ(390): matka cie nie kocha,
<< BilaseQ(390): splesnialy chuju,
<< BilaseQ(390): jestes jebana kurwa nikt cie nie lubi spedalony cwlu
<< BilaseQ(390): myslisz ze jestes królem a tak na prawde jestes chujem i mamy cie za nic konfiturkoProsiłbym o jak najwyższy wymiar kary dla tak toksycznych ludzi, z powazaniem GODsznapo.
-
Po 1 nie rozumiem jak sie można splakać o to że cie potraciłem jak tam czlowieku 200osob jechalo jedna droga i jeden drugiego popychal ja jechalem rozpedzony wiec chcialem typka wyprzedzic a lewy pas byl zajety. Po 2 wnerwiaja mnie ludzie ktorzy tylko chca innym zrobic na zlosc o byle gówno. Po 3 wyzywałem cie bo mnie wkurwiles i taka jest prawda wiem ze zle zrobilem ale serio sie zdenerwowalem. a sam pisales ze twoim celem jest pisanie skarg na kazdego o byle jaki taran powodzenia....
-
@BilaseQ Pora udać się do psychiatry jeśli nie panujesz nad swoimi emocjami i do każdego, z którym nie zgadzasz się wypisujesz, ze byś go zabił.
-
@BilaseQ To nie jest żadne tłumaczenie, musisz panować nad tym, co piszesz do innych graczy. Oskarżony otrzymał wyciszenie na serwerze.
-
-