Aktywność administracji Forum/Gra
-
Witam,
Zauważyłem, że ostatnio aktywność administracji w grze jak i forum znacząco spadła pomimo tego, że ilość członków wynosi ponad 15 osób.
Dla przykładu:
Ludzie czekający po 3, 4 a nawet 7 dni na odpowiedzi w poszczególnych tematach na forum.
Raporty stojące po nawet 10 minut wzwyż.
Bardzo niska liczba administracji on duty w grze.
Dlatego warto byłoby przemyśleć następną rekrutację, jakieś specjalne roszady bądź poważniejsza rozmowa z obecną kadrą dla większej aktywności i wypełniania swoich obowiązków poprawnie.
-
na tak, niektórych członków nie widziałem na duty od prawie tygodnia, a gram sporo
-
nie wiem po co odświeżasz mój temat w którym już pisałem o tym XDDDD
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/993/nowa-rekrutacja-i-podział-obowiązków-forum-gra -
Aktualnie jest przeprowadzana rekrutacja do ekipy junior moderatorów. Serwer niedawno odbył swoją premierę i ciężko wszystko na raz ogarnąć, wrzuć troszkę na luz i poczekaj.
-
Mi odpisali po 5 dniach i jeszcze czy temat dalej aktywny XDD
-
Aktualnie jest przeprowadzana rekrutacja do ekipy junior moderatorów. Serwer niedawno odbył swoją premierę i ciężko wszystko na raz ogarnąć, wrzuć troszkę na luz i poczekaj.
@debest temat dodany przed rekrutacja
-
Zgodzę się ze obecnie jest bardzo mała aktywność na forum też.
Co może być powodem ? -
To, że dorośli ludzie mają prace i inne obowiązki, a nie jak 90% serwera wraca o 13 ze szkoły i farmi pieniądze, żeby jako pierwszym kupić Buffalo na felgach offroad. XD Nikt im nie płaci za aktywność w grze, mają wolną chwilę to wchodzą i zajmują się reportami, czy odpowiadają na forum. Była rekrutacja do administracji, dlaczego nie wzięliście w niej udziału? Skoro jesteście w stanie siedzieć 24/7 przed komputerem i czytać za przeproszeniem debilizmy, jakie gracze zamieszczają w skargach i nie tylko, to administracja przyjmie was z otwartymi ramionami. Jak obserwuję co się dzieje na serwerze (mówię od strony, jakbym był moderatorem), a czasem też zajrzę na forum, to przysięgam, że mi krew uszami wypływa.
-
Witam,
Zauważyłem, że ostatnio aktywność administracji w grze jak i forum znacząco spadła pomimo tego, że ilość członków wynosi ponad 15 osób.
Dla przykładu:
Ludzie czekający po 3, 4 a nawet 7 dni na odpowiedzi w poszczególnych tematach na forum.
Raporty stojące po nawet 10 minut wzwyż.
Bardzo niska liczba administracji on duty w grze.
Dlatego warto byłoby przemyśleć następną rekrutację, jakieś specjalne roszady bądź poważniejsza rozmowa z obecną kadrą dla większej aktywności i wypełniania swoich obowiązków poprawnie.
@LouisRossi Pomagamy jak tylko możemy. - Dziękuję za propozycje, jak już pewnie mogłeś zauważyć rekrutacja trwa, a co za tym idzie wszystkie rzeczy które wymieniłeś powinny ulec poprawie po wybraniu nowych członków administracji. Miłej gry!
-
P Pawelek zablokował ten temat dnia
-
P Pawelek przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się