Aktywność administracji Forum/Gra
-
Witam,
Zauważyłem, że ostatnio aktywność administracji w grze jak i forum znacząco spadła pomimo tego, że ilość członków wynosi ponad 15 osób.
Dla przykładu:
Ludzie czekający po 3, 4 a nawet 7 dni na odpowiedzi w poszczególnych tematach na forum.
Raporty stojące po nawet 10 minut wzwyż.
Bardzo niska liczba administracji on duty w grze.
Dlatego warto byłoby przemyśleć następną rekrutację, jakieś specjalne roszady bądź poważniejsza rozmowa z obecną kadrą dla większej aktywności i wypełniania swoich obowiązków poprawnie.
-
na tak, niektórych członków nie widziałem na duty od prawie tygodnia, a gram sporo
-
nie wiem po co odświeżasz mój temat w którym już pisałem o tym XDDDD
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/993/nowa-rekrutacja-i-podział-obowiązków-forum-gra -
Aktualnie jest przeprowadzana rekrutacja do ekipy junior moderatorów. Serwer niedawno odbył swoją premierę i ciężko wszystko na raz ogarnąć, wrzuć troszkę na luz i poczekaj.
-
Mi odpisali po 5 dniach i jeszcze czy temat dalej aktywny XDD
-
@debest temat dodany przed rekrutacja
-
Zgodzę się ze obecnie jest bardzo mała aktywność na forum też.
Co może być powodem ? -
To, że dorośli ludzie mają prace i inne obowiązki, a nie jak 90% serwera wraca o 13 ze szkoły i farmi pieniądze, żeby jako pierwszym kupić Buffalo na felgach offroad. XD Nikt im nie płaci za aktywność w grze, mają wolną chwilę to wchodzą i zajmują się reportami, czy odpowiadają na forum. Była rekrutacja do administracji, dlaczego nie wzięliście w niej udziału? Skoro jesteście w stanie siedzieć 24/7 przed komputerem i czytać za przeproszeniem debilizmy, jakie gracze zamieszczają w skargach i nie tylko, to administracja przyjmie was z otwartymi ramionami. Jak obserwuję co się dzieje na serwerze (mówię od strony, jakbym był moderatorem), a czasem też zajrzę na forum, to przysięgam, że mi krew uszami wypływa.
-
@LouisRossi Pomagamy jak tylko możemy. - Dziękuję za propozycje, jak już pewnie mogłeś zauważyć rekrutacja trwa, a co za tym idzie wszystkie rzeczy które wymieniłeś powinny ulec poprawie po wybraniu nowych członków administracji. Miłej gry!
-
-
-