wayfayer
-
Mam sprawe odnosnie tego motocykla. Ten motocykl jest na ten moment zbedny bo kazdy juz praktycznie posiada kat.A. Moim zdaniem lepiej byloby jakby wrociło to że aby podejsc do egzaminu kat.A nalezy przejezdzic 3h z instruktorem(graczem posiadajacym ten motocykl) i dopiero podejsc do egzaminu. Trzeba to jak najszybciej zastosować póki wszyscy jeszcze nie mają kat.A
-
Co w tym złego, że ludzie mają kat a? Wystarczy, że motocykle są drogie i przez to na drogach ilość tych motocykli jest zredukowana i to wystarczy moim zdaniem. Nie wiem czemu uważasz, że wayfarer jest zbędny, przecież ludzie będą chcieli go posiadać. Jedni będą chcieli go mieć z powodu, że im się podoba wygląd tego motocykla po prostu i będzie im służył, drudzy kupią, bo są kolekcjonerami motocykli.
-
@ryba2301 Chodzi mi dokładniej o to żeby juz zablokowali darmową kategorie A żeby osoby z wayfayerem mogly wozic osoby. To otworzyloby nową furtke na serwerze i czesc graczy napewno chcialaby wozic inne osoby wayfayerem. A tak to jest ze wiecej osob bedzie mialo za darmo kat A.
-
@Ekstazy
Na pewno to wożenie na wayu dodawało więcej interakcji pomiędzy graczami ale moim zdaniem utrudniało to też mocno zdobycie kat a. -
Jeżeli już Way miałby być wykorzystywany do robienia Kat. A, to dobrym pomysłem byłoby zmniejszyć czas jeżdżenia, bo 3h było zdecydowanie z długim okresem czasu. Natomiast podnieść wynagrodzenie dla instruktora. Np: 1h jazdy 3k dla instruktora i dostęp do egzaminu. Mogę domniemać, że takie rozwiązanie mogłoby mieć "branie".
-
@FrugOo Owszem panowie to dodawaloby wiekszej interakcji pomiedzy graczami jak i również mogliby zminiejszyc czas nawet do tej godziny, ale natomiast zeby podniesli wynagrodzenie za tą godzine. To by było luks.
-
Wraz z rozwojem graczy zostanie przywrócony dawny sposób zdawania kategorii A poprzez wyjeżdzenie X godzin z innym graczem na motorze.
Zamykam i przenoszę do archiwum -
-
-