Taksówkarze
-
Propozycja to zbanowanie możliwości zamontowania taksometru w takich pojazdach jak sadler, perennial i klocek. usprawni to życie ludziom.
-
@VVrongVVay ta ludziom usprawni zycie, czy tobie biznes na komisie?
-
Totalny bezsens. Każdy ma prawo do zarobku tym co ma a garażu. Nie każdego stać na premiera czy buffalo tak odrazu. -1
-
@kawIor chodzi tylko i wyłącznie o to co się dzieje na drogich zleceniach, jedne wielkie derby.
-
Jestem na tak, aczkolwiek możliwość montażu taxo powinna być tylko autach które mają cztery miejsca.
-
Jak najbardziej na tak w realnym świecie nie widziałem ani razu auta 3 drzwiowego jako TAXI
-
Wydaje mi się, że kwestię wręcz oblegania najbardziej zyskownych kursów można by rozwiązać po prostu by jak się pojawiało takie zlecenie to by było tak, że ten kurs pojawiał się w możliwie kilku wariantach tras tzn., że każdy dajmy miałby kurs za 700e, ale dajmy niektórym trasa losowała się tam, innym tam by nie było takiego koncentrowania pojazdów taxi na jednej trasie. Moim zdaniem po co zabierać dostęp innym do taxi, prędzej czy później i tak ludzie będą mieli droższe pojazdy i sytuacja wcale by się nie zmieniła, a wręcz na szybszych autach następowałaby taka sama kumulacja pojazdów na danym kursie tylko z tą różnicą, że byłyby to inne czy tam droższe pojazdy.
-
Nie lepiej dać każdemu inne kursy?
-
Jestem na nie każdy ma prawo do zarobku. Mówisz, że to usprawni życie ludziom pytanie, w jaki sposób? To, że będzie mniej aut przy kursie na taxo? Bo kogoś nie stać na lepsze? Co to zmieni, skoro każdemu przeszkadza taran podczas kursów, ale to jest wina każdego! Ludzie wy nie potraficie przy odbiorze/oddaniu bota ustawić się w kolejce, tak, by sobie każdy spokojnie rozpoczął/zakończył kurs, a wy jak dzik w sosnę i potem każdy ma wielki problem do administracji, że nie karzą ludzie jest początek serwera każdy chce wystartować w normalny sposób niż pakowanie realnych PLN w serwer. Wypowiedz gracza Dawidos00 jest najbardziej trafiona i problem byłby mniej więcej rozwiązany.
-
@Mr_Rambos każdy miał takie same w momencie otwarcia listy zleceń w tym samym czasie.
-
Taksówkarz został zbilansowany
Zamykam i przenoszę do archiwum -
-
-