Zmiana kwoty mandatu lub odsiedzenia kary w więzieniu
-
Na tym etapie gry totalnie przesadzony jest czas jaki trzeba spędzić czas w więzieniu zamiast kary gotówki na opłacenie mandatu. Na starym serwerze z tego co pamiętam na pewno nie było to przesadzone az w taki sposób że.
Przy 1500 euro mandatow do zaplacenia musisz sieziedc prawie 5h w więzieniu..
Totalny bez sens większość graczy woli pójść do wiezienia i odsiedzieć tam kare niz płacić gotówke poniewaz kazda gotowka na starcie serwera jest dla graczy wazna a czas jaki daliscie na wiezienie jest przesadzony i to mocno o 3-4 razy niż powinno byc.
Proponowałbym zmiane np. 1000 euro mandatów - na 1H w więzieniu wtedy miało by to większy sens i na pewno gracze byli by bardziedj zadowoleni bo nie czarujmy się duza wiekszosc graczy w głosowniu najlepiej wcale z serwera usunęła by te mandaty bo jest to albo tracenie pieniedzy albo czasu na gre w wiezieniu.
Ma to być tylko taki dodatek jak było na starym pylife a nie że graczy denerwuja sie utrata pieniedzy a nawet jesli nie to siedzienie 5h w wiezieniu przy mandatach 1500 jest okropnie przesadzony i wiele graczy jeszcze na tak poczatkwoym stadium serwera po prostu się zniechęci.
Sam mam przykład mojego kolegi który startował z serwerem i troche mandatow nałapał przez przesadzone ceny SM którzy suszą i po prostu po 2 godzinach wyszedł z serwera bo tyle co zarabiął na taxowie gdzie nie było super kursow nalapal mandatow i jest na 0. Więc w mojej i chyba większości opinii system albo czasu albo cen mandatów jest totalnie do zmiany.
Najlepsze byłoby obniżenie cen mandatów o jakąś połowe oraz czasu np 3 krotnie ktorego musimy spedzic w wiezieniu. -
za
-
Z tego co widzę temat głównie dotyka czasu odsiadki, który został zmniejszony trzykrotnie. Dlatego zamykam temat i przenoszę go do archiwum.
-
-