Skarga Na Moderatora Bolesny
-
Nick:Szwagier0
Nick oskarżonego:Bolesny
Serial: C69FB8FB860B473CD67C7B849F620092
Data i godzina zdarzenia:2023-04-16 godzina 17:52:30
Opis sytuacji:dostałem Prawko Bez Powodu nie dostałem żadnego Dowodu na to ze kogoś Uszkodziłem od Administratora Bolesny a jak ja pisałem ze ktoś mnie taranuje To Adminów/Moderatorow Wgl nie było pomimo ze było ich 5
Dowody:nie mam Ale bolesny Mówi "Jechałem za tobą i "Uszkodziłeś Auto Marki Stratum"
Coś od siebie:Prosze oddać mi Prawko które zostało nałożone bez Powodu i admin nie dał Mi Dowodu ze to ja Uszkodziłem Owy Pojazd -
W PC był do oddania kurs na taxo. Z racji, że było dużo graczy postanowiłem stanąć obok i poczekać aż gracze odjadą. Stanąłem obok gracza w stratumie. Gracz miał naprawiony cały samochód i czekał jak ja. Nie było nikogo, to gracz podjechał oddać klienta. Kiedy się zatrzymał i oddał klienta, to ty też chciałeś oddać i uderzyłeś w niego. Rozwaliłeś mu między innymi zderzak. Gracz napisał ci żebyś zapłacił, a ty nic.
Po zabraniu prawka dostałem sympatyczną wiadomość:
[2023-04-16 13:56:24] [Output] : << Szwagier0(504): jestes dogiem pierdolonym i tyleTyle w temacie

-
W PC był do oddania kurs na taxo. Z racji, że było dużo graczy postanowiłem stanąć obok i poczekać aż gracze odjadą. Stanąłem obok gracza w stratumie. Gracz miał naprawiony cały samochód i czekał jak ja. Nie było nikogo, to gracz podjechał oddać klienta. Kiedy się zatrzymał i oddał klienta, to ty też chciałeś oddać i uderzyłeś w niego. Rozwaliłeś mu między innymi zderzak. Gracz napisał ci żebyś zapłacił, a ty nic.
[2023-04-16 13:56:24] [Output] : << Szwagier0(504): jestes dogiem pierdolonym i tyleTyle w temacie

@Bolesny napisał w Skarga Na Moderatora Bolesny:
[2023-04-16 13:56:24] [Output] : << Szwagier0(504): jestes dogiem pierdolonym i tyleSkargę odrzucam. Kultura zawsze na pierwszym miejscu. Zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się