Skarga Na Moderatora Bolesny
-
Nick:Szwagier0
Nick oskarżonego:Bolesny
Serial: C69FB8FB860B473CD67C7B849F620092
Data i godzina zdarzenia:2023-04-16 godzina 17:52:30
Opis sytuacji:dostałem Prawko Bez Powodu nie dostałem żadnego Dowodu na to ze kogoś Uszkodziłem od Administratora Bolesny a jak ja pisałem ze ktoś mnie taranuje To Adminów/Moderatorow Wgl nie było pomimo ze było ich 5
Dowody:nie mam Ale bolesny Mówi "Jechałem za tobą i "Uszkodziłeś Auto Marki Stratum"
Coś od siebie:Prosze oddać mi Prawko które zostało nałożone bez Powodu i admin nie dał Mi Dowodu ze to ja Uszkodziłem Owy Pojazd -
W PC był do oddania kurs na taxo. Z racji, że było dużo graczy postanowiłem stanąć obok i poczekać aż gracze odjadą. Stanąłem obok gracza w stratumie. Gracz miał naprawiony cały samochód i czekał jak ja. Nie było nikogo, to gracz podjechał oddać klienta. Kiedy się zatrzymał i oddał klienta, to ty też chciałeś oddać i uderzyłeś w niego. Rozwaliłeś mu między innymi zderzak. Gracz napisał ci żebyś zapłacił, a ty nic.
Po zabraniu prawka dostałem sympatyczną wiadomość:
[2023-04-16 13:56:24] [Output] : << Szwagier0(504): jestes dogiem pierdolonym i tyleTyle w temacie
-
@Bolesny napisał w Skarga Na Moderatora Bolesny:
Po zabraniu prawka dostałem sympatyczną wiadomość:
[2023-04-16 13:56:24] [Output] : << Szwagier0(504): jestes dogiem pierdolonym i tyleSkargę odrzucam. Kultura zawsze na pierwszym miejscu. Zamykam.
-
-