Praca Kierowcy Ciężarowego
-
Jestem na tak ciekawy pomysł i myślę że ludzie by polubili ową przygodę Kierowcy tira
-
Jestem na tak, pomysł brzmi znakomicie.
-
Tez jestem na tak aż się stare czasy mi się przypomniały jak na serwerach truck się grało
-
Również uważam, że jest to fajny pomysł jakiś powiew świeżości.
-
Jestem na tak. Aczkolwiek takie zestawy z pewnością służyłyby do trollowania/taranowania graczy więc na pewno moderatorzy mieli by pełne ręce roboty
-
na nie, dlatego że jest to dosłownie to samo co lawety na 4 albo nawet wspomniany kurier, więc moim zdaniem jest to bez sensu bo to jeden pies tylko że inny pojazd i jestem pewny, że po pięciu takich kursach praca stała by się strasznie nudna
-
Dzień Dobry
Praca truckera jest juz na innych serwerach + nie była w orginale. Trochę taki pomysł z dupy. Na krótszą metę OK ,ale na dłuższą już nie OK . Robienie kilka razy tego samego w ciągu godziny to się przeje po max 1 tygodniu.
Zdecydowanie na NIE
Pozdrawiam
KaNo -
Na nie, ponieważ
- Ciężarówki mają dużą masę i przez to będą służyły do ostrego odwalania
- Synchronizacja naczep w MTA jest słaba i łatwo będzie taką naczepą dostać w samochód
- Bardzo monotonna praca
-
@KaNo praca ta miała być zrobiona ale, wiadomo jakie podejście do serwera mieli RCONi na oryginalnym serwerze, wtedy też powstał "mem" z słowem "ciężarówki" przy każdej aktualizacji. A tłumaczenie nie, bo nie było tego na pierwotnym serwerze, jest głupie bo aby ten serwer utrzymał się na dłuższą metę na platformie MTA potrzebuje rozwoju i nowości ale dalej pozostawiając niektóre rzeczy tak jak w starym serwerze np. GUI itd.
-
Jestem na tak, fajna propozycja
-
jestem za fajny pomysł ale ktoś kto by chciał pracować to by musiał kupić naczepe i ciezarowke
-
Na tak ale pod warunkiem że będą to solówki a nie ciągniki siodłowe z naczepą
-
Praca została dodana w sobotę, wszelkie sugestie/opinie można napisać w tym temacie:
-
-
-