Wprowadznie cooldown na cygana
-
Wprowadzenie cooldown na zakup aut u cygana np. jesli kupisz auto musisz odczekac np 5h żeby kupic nastepnego. Żeby każdy miał szanse kupić swojego pereniala a nie modlic się zeby jakis zjeb nie podjebał co ma ich 8.
-
@uwumewe dobrze napisane, śmieszne jest to że nowi gracze i ci co mają nawet po kilka dziesiąt godzin przegrane nie mogą kupić swojego pierwszego pojazdu gdzie na innych serwerach jest to bez problemu dostępne.
Ograniczenie prędkości po za miastem w publicznych pojazdach również jest słabe typu autobusy holowniki... -
@Frączek no masz racje z tą prędkością.
-
Moim zdaniem to 24h powinien być cooldown i zgadzam powinno to być, bo nowi gracze nie mogą zakupić perenniala po normalnej cenie tylko po 3 razy wyższej. Jeszcze rozumiem jakby to była równa walka, ale nie każdy ma szybki internet i komputer i np. u mnie jak perennial sie spawnuje to od razu z graczem w środku, tak z mojej perpektywy wygląda, a inni maja lepszy sprzęt, więc szybciej to zauważają. Siedziałem u tego cygana od wieczora, przez noc, aż do rana i nic się nie udało oczywiście, a nie jestem handlarzem i wystarczy mi 1 głupi samochód dla siebie. Ja wiem, że może szybciej bym ten samochód zdobył gdybym nie marudził i zarobił po prostu żeby kupić go 3 razy drożej, ale ja nie dam zarobić takim januszom biznesu i już wolę botowi zapłacić czekając dniami nocami na okazję.
-
-
-
-