Mozliwosc kupowania aut gdy sprzedający jest offline.
-
Na discordzie jest rozpiska co byście chcieli dodać nowoczesnego do serwera. Jednym z tych pomysłów jest kupienie pojazdu, gdy sprzedający jest offline. Myślę, że jest to zły pomysł, bo nie bedzie juz takiego klimatu kupowania i negocjowania się jak na pylu. Giełda powinna zostać idealnie taka sama beż zmian jak na oryginalnym pylu.
-
Na discordzie jest rozpiska co byście chcieli dodać nowoczesnego do serwera. Jednym z tych pomysłów jest kupienie pojazdu, gdy sprzedający jest offline. Myślę, że jest to zły pomysł, bo nie bedzie juz takiego klimatu kupowania i negocjowania się jak na pylu. Giełda powinna zostać idealnie taka sama beż zmian jak na oryginalnym pylu.
@DUZYKNAGE Według mnie giełda powinna zostać taka jaka była. To właśnie interakcja z graczami nadaje takiego klimatu. Na serwerach RPG giełda go jest najważniejsze miejsce. Możliwość kupna offline kompletnie odbiera tą interakcje i nadaje uczucia grania na singlu. Pozdro
-
Tak jak już wspomniał Tobiasz, pojazdy powinno się kupować jak dany sprzedawca jest online na serwerze.
-
imo giełda offline to pomysł totalnie nie na miejscu, własnie fajnie bylo jak musiales czekac caly dzien zeby gosciu wbil na serwer, a jak wprowadzicie giełde offline to straci cały swój klimat, swoją drogą jestem ciekaw jak byście zrobili ewentualną negocjacje offline XD pzdr
-
Temat był wałkowany od samego początku pyla. Uważam ze byłaby to spoko opcja, aczkolwiek dogadywanie się z graczem ustalanie cen itp jak ma to miejsce w realnym życiu bardziej do mnie przemawia. Ewentualnie taka opcje mogliby dodać w komisach prywatnych. Przykładowo gracz chce szybko pozbyć się pojazdu wiec udaje się do handlarza który ma komis i może odkupić od niego pojazd poniżej ceny handlowej aby sprzedać go na swoim placu
-
Taki system usuwa konieczność integracji graczy miedzy sobą. Odrzucam.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się