Mozliwosc kupowania aut gdy sprzedający jest offline.
-
Na discordzie jest rozpiska co byście chcieli dodać nowoczesnego do serwera. Jednym z tych pomysłów jest kupienie pojazdu, gdy sprzedający jest offline. Myślę, że jest to zły pomysł, bo nie bedzie juz takiego klimatu kupowania i negocjowania się jak na pylu. Giełda powinna zostać idealnie taka sama beż zmian jak na oryginalnym pylu.
-
@DUZYKNAGE Według mnie giełda powinna zostać taka jaka była. To właśnie interakcja z graczami nadaje takiego klimatu. Na serwerach RPG giełda go jest najważniejsze miejsce. Możliwość kupna offline kompletnie odbiera tą interakcje i nadaje uczucia grania na singlu. Pozdro
-
Tak jak już wspomniał Tobiasz, pojazdy powinno się kupować jak dany sprzedawca jest online na serwerze.
-
imo giełda offline to pomysł totalnie nie na miejscu, własnie fajnie bylo jak musiales czekac caly dzien zeby gosciu wbil na serwer, a jak wprowadzicie giełde offline to straci cały swój klimat, swoją drogą jestem ciekaw jak byście zrobili ewentualną negocjacje offline XD pzdr
-
Temat był wałkowany od samego początku pyla. Uważam ze byłaby to spoko opcja, aczkolwiek dogadywanie się z graczem ustalanie cen itp jak ma to miejsce w realnym życiu bardziej do mnie przemawia. Ewentualnie taka opcje mogliby dodać w komisach prywatnych. Przykładowo gracz chce szybko pozbyć się pojazdu wiec udaje się do handlarza który ma komis i może odkupić od niego pojazd poniżej ceny handlowej aby sprzedać go na swoim placu
-
Taki system usuwa konieczność integracji graczy miedzy sobą. Odrzucam.
-
-