Rekrutacja na Junior Moderatora - Styczeń 2025
-
Imię: Damian
Serial: CF7FEDA7C8A890B825B18E9BD01071F3
Discord: skipelek
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Spokojny, opanowany, nie ustający w dążeniu do celów, czy spełnianiu marzeń.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Na serwerze gram od 13 kwietnia 2023, w tym momencie mam przegranych ponad 1150h.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Niestety nie posiadam takie doświadczenia, ale moim zdaniem nie skreśla mnie to w rekrutacji.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nigdy nie byłem graczem, który przeszkadzałby w organizowanych eventach.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany, przynajmniej nie przypominam sobie jakiś kar, które dostałem.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Tak posiadam pomysł na event wprowadzający być może w klimat serii Need for speed, czy forzy horizon 5. Ogólnie chciałbym się tym podzielić w momencie kiedy dostanę od Was szanse się wykazać na stanowisku Moderatora Juniora.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-4h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Nie liczyłem tego nigdy, na forum zbyt wiele się nie dzieje, dlatego staram się być na bieżąco z każdym tematem. Co do discorda w każdej wolnej chwili czytam co się tam ciekawego dzieje. Myślę że gdyby zliczył całość będzie około 1h dziennie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że to co wyróżnia mnie na tle pozostałych graczy to czas, który poświęciłem na grę - dzięki temu dobrze znam serwer, wiem jak działa itd. Nie jestem sezonowym graczem. Niezależnie od tego czy serwer jest na fali wznoszącej czy nie jestem na nim obecny. Jestem odpowiedzialny, w życiu realny moja praca jest związana z rozwiązywaniem problemów innych, pomaganiu im. To właśnie chciałbym dorzucić podczas swojego czasu spędzonego na serwerze - chęć niesienia pomocy innym graczom. Jestem uprzejmy, nie podejmuję pochopnych decyzji. Uważam, że wybierając mnie, nikt z Was nie będzie żałował tej decyzji, gdyż szybko nawiązuje nowe kontakty i nie mam problemu z aklimatyzacją. Jestem gotowy na podjęcie nowych obowiązków. Chciałbym na koniec wspomnieć o suszarce. Pozdrawiam serdecznie i liczę na szanse od Was. -
Imię: Damian.
Serial: C8069C85889C9FDDB490358CC0ED0144
Discord: .ciastus*
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: No to tak, zależy który Pan Damian się odpali bo ten trzeźwy to oczywiście że miły, spokojny, z poczuciem humoru, sympatyczny, dotrzymujący słowa. Mógłbym jeszcze tak wymieniać wiele ale myślę ze to wystarczy.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Łączny czas gry: 1025h.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Niestety nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Oczywiście że nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): 2x prawko z początku serwera.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pomysłów jest wiele lecz wolałbym na ten moment zostawić je dla siebie i wykorzystać jak nadarzy się na to okazja. Ale głównię myślę nad eventami związanymi z wyścigami.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Myślę, że +-2/3h dziennie.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Forum przeczytam parę razy na tydzień bo mało co tam się dzieje,lecz discorda czytam dziennie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Hmm no ciężko stwierdzić bo swoje za uszami też mam święty nie byłem i nikt też takim nie jest, lecz wiem że po dostaniu szansy wykażę się na 100% i nie zawiodę zawszę starałem się nowym graczom pomagać ponieważ z moim stażem na serwerze (ponad 1k godzin) myślę że mam dużą wiedzę o serwerze. Na sam koniec wspominam o suszarce. Powodzenia wszystkim i mam nadzieję tym razem na pozytywne rozpatrzenie ;). -
Imię: Adolf
Serial: pozniej uzupelnie
Discord: svetlanarobiloda
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie, cierpie na dyskografie Paktofoniki
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem osobom przyziemnom, moje zaimki to on/olx/allegro, lubie sie udzielac w roznych tematach spolecznych, jestem aktywista nieklimatycznym, lubie samochody wyscigowe z silnikami V8 diesel oraz lubie wkurwiac tirowcow na drogach bo sa podludziami z zaburzeniami psychicznymi, i ciagna do dzieci. *pewna osoba ktora jest kierowca "zawodowym" posiada na swoim komputerze zdjecia 14latki i sie tym chwali na serwerze, ale oczywiscie nie ponosi konsekwencji.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): od startu jego, ponad tysiac godzin!
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie, nigdy nie konfilem, ale moge zaczac.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Raz mi nad licytacja w dokach zglasl silnik w Cropie i uderzylem w bariere ochronna ale dostalem UWAGA UWAGA DWIE LICKI, jedna na 1d od Vertana a druga na TYDZIEN od jakiegos juniora spoconego (nie nago)
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): dwie licki ale to tak na prawde jedna lotnicza zabrana dla jego.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Kazdy bierze swoja ulubiona porobiona fure na glebie moze byc, i jedziemy sobei w jakies fajne miejsce, a na miejscu respie kazdemu po furze ktora bedzie wybrana w glosowaniu i robimy wyscig po mapie - kto pierwszy ten zgarnia nagrode, patrzac po ostatnich eventach to jakies 1000euro.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: od 21 min do 37min, ewentualnie w weekendy 1312minut.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): na discord jestem jednym z najaktywniejszych aktywistow serwerowych. A forum nie patrze bo tu wieje.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie wiem jestem soba w jakis sposob ogolem, nie lize dupy, mam swoje zdanie, cierpie jak widze glupote, lizodupstwo, plucie na graczy itp. -
Imię: Grzegorz
Serial: 8DE7CCC88663ED86A3C4016D7E31E453
Discord: grz_pl
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: i tak i nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem mily i spokojny dopuki
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 1342 i 40 min
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): nie
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: wszystko na spotanie tak jest najlepiej
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Zalezy
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Zalezy przewaznie okolo 10 min
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego Mnie bo jestem tu od dawna zawsze chcialem spróbowac sil w moderacji i włozyź w ten sposob cegiełke w historie serwera. Na dzień disiejszy jestem w SMSA wczesniej aby pomagać graczom byłem w OPSM dopuki istniała na naszym serwie Pozdrawiam -
Imię:Adrian
Serial:019917DCA05CDCB287B17AB459D1B294
Discord:dunaj5041
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter:To tak mam na imię Adrian lat 24 jestem z Śląska czasem coś sypnę po Śląsku fajna jest że mną Godka,interesuje się grafika komputerowa, motocrossem graniem w przeróżne gry czasem pochodzę po górach, z charakteru jestem osobą spokojna opanowaną miła i pomocna, żeby poznać mnie dokładnie trzeba spędzić czas że mną to tak w skrócie.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 666h od 2lat
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:Jakąś wiedzę posiadam w MTA, po za gra prowadziłem kiedyś serwer TS3 jako opiekun serwera (Adminstrator)gdzie siedziało z 80-100osob wiec tutaj mialem troche roboty z rozwiazywaniem problemów,sporów i pomocą.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:Nie nigdy
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):Nie pamiętam żeby coś większego było ale jakieś warny były.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Na tą chwilę nie mam pomysłu, lecz jest grono osób w Administracji z którymi można coś uzgodnić obgadać temat, najlepsze eventy tworzy się grupowo każdy coś od siebie wniesie do pomysłu.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: różnie to jest teraz 3-6h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):Tutaj już jestem stanie więcej poświęcić tak z 3-10h wiadomo może być więcej bo mógł bym na telefonie siedzieć.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Myślę że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, spotykały mnie sutuacje że ludzie do mnie pisali o pomoc i nawet starałem się jakoś jak mogłem pomóc, w dodatku mam takie szczęście że kiedy wchodzę na serwer to zazwyczaj nie ma aktywnego Admina, a Prawo do posiadania suszarki pozwoli mi na sprawna i dokładną pomoc dla graczy. -
Imię: Konrad
Serial: 13C8A43E33D36BC5999C52B16EA3AE9F
Discord: bl4ckw00lf
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Zajmuję się muzyką od kilku lat, zwykle jestem osobą bezkonfliktową która woli załatwić sprawy słownie, jestem osobą przyjacielską która lubi umilać dzień innym, choć nie zawsze to wychodzi, może dlatego również piszę to podanie
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 92h 17 minut aktualnie
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Bardzo dawno byłem helperem na jednym z mniejszych serwerów, aczkolwiek zawsze coś
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Miałem jedynie bana na 10 lat, lecz był to ban przypadkowo nałożony, a więc nie byłem karany oraz banowany nigdy.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pierwsza myśl która mi przychodzi do głowy, to coś w stylu drużynowego deathmatchu, gdzie drużyna która posiada najwięcej punktów, jest nagroda podzielona między właśnie te osoby
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Dziennie poswięcam z 3/4 godziny, w weekendy nawet więcej
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Będąc szczerym, dosyć mało
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą która jest w stanie przyłożyć się do pracy, lubię pomagać/uszczesliwiać ludzi, a więc każda pomoc, sprawiała by mi usmiech na twarzy, dosyć dawno też nie byłem moderatorem/helperem więc i również dlatego, chciałbym wrócić i przypomnieć sobie jak to jest być w szeregach administacji, życzę dobrego dnia/wieczoru oraz powodzenia innym którzy również napisali podanie. -
Imię: Mariusz
Serial: 3DB7D50BD101832438DDEBEA81D15C03
Discord: maniu2000
Opisz krótko siebie i swój charakter: Zwykle jestem osobą bezkonfliktową ktora woli zalatwic sprawy na spokojnie, zawsze chętny do pomocy innym ludzią
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 100h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Bylem Adminem na znajomego serverze
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie bylo ani jednej takiej sytuacji
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Akutalnie brak kar prawka,itp
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Ludzie biegną z punku A do punktu B, zorganizować np Event karaoke tego idzie dużo wymyśleć to zależy od chęci a ja np mam duże chęci
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Codziennie siedze Od 2h do 5h w zależnosci od mojej narzeczonej
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): W sumie codzinnie w pracy siedzie i czytam co ludzie piszą a tak to podczas gry w telefonie patrzę
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chcialbym żeby ten server bardziej się rozwinąl,
Myślę że jestem dobrym kandydatem na to miejsce -
Imię:
Błażej
Serial:
7670FB0318F5FE4DD467AD521D5BEB12
Discord:
BlaxoreK
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:
Nie, nie cierpię.
Opisz krótko siebie i swój charakter:
Mam na imię Błażej, na ogół jestem spokojną, bezkonfliktową oraz bardzo wyluzowaną osobą, posiadam bardzo duży dystans do siebie co chyba jest z najważniejszych cech. Interesuje się motoryzacją, fotografią oraz wędkarstwem i to właśnie nad wędkarstwem oraz motoryzacją spędzam najwięcej czasu. Od jakiegoś czasu powróciła mnie ochota na MTA, a jeśli czas pozwala to uczęszczam na różnorodne spoty motoryzacyjne z grupą znajomych oraz osobami z ekipy, z którą bacznie odwiedzamy wszelakie eventy gdzie można bez żadnego problemu szlifować swoje umiejętności do latania boczkiem.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin):
Od samego początku, 600H.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:
Tak, byłem supportem na Project RPG i moderatorem u Was
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:
Nie, nigdy.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):
Nie byłem.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go:
Swoje pomysły na eventy wdrażałem już nie raz, większość moich pomysłów jest w dalszym ciągu w użytku.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:
Zależy od dnia, ale od 3 do 5 godzin.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):
2-3H w międzyczasie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Dlaczego akurat Ja? Chciałbym dołączyć do Waszego zespołu z kilku powodów. Najważniejszym powodem jest na pewno to, że nie boję się nowych wyzwań. Od zawsze Bycie w Administracji to pewnego rodzaju zaszczyt, możliwość poznania nowych ludzi, spróbowania swoich sił w powierzonych mi obowiązkach. Jako osoba dosyć aktywna na serwerze chciałbym być zawsze chętny do pomocy innym graczom. Podoba mi się praca którą wykonujecie na serwerze i jestem szczerze przekonany, że nadawałbym się idealnie do składu Waszego składu. Moja przygoda na randze moderatora z Wami zakończyła się w średni sposób, nie była to najlepsza decyzja moja jak i Wasza, dostało mi się rykoszetem przez sposób w jaki wyrażałem swoją opinie i chęci do poprawy rozgrywki graczom. Mea culpa, wiele rzeczy mogłem zrobić inaczej, wiele też niepotrzebnych słów padło z mojej strony, aczkolwiek działałem wtedy pod wpływem pewnych osób, których już w Administracji nie ma, doskonale wiemy, że trzeba myśleć głową a nie dupą i na pewno nie pod presją innych osób.
Jednocześnie chciałbym wspomnieć o suszarce. -
Imię: NiePozdrawiam
Serial: podam puzniej
Discord: NiePozdrawiam
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie stwierdzone
Opisz krótko siebie i swój charakter. Miłośnik BMW i alkoholu wysoko procentowego. Król lewego pasa. Nie wiem co tu napisać wyyebane mam krótko mówiąc. Ciężko opisać siebie nie wiem kto to wymyślił żeby to pisać. Wybór nie zakaz
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 12 sie 2023, 19:09 nvm z 1000
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: jestem przykładnym graczem więc nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): to samo co na gurze
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: nie podzielę się takimi pomysłami z taką publicznością
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: coś pomiędzy 30minut a godzina tygodniowo
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): jak jest co czytać to czytam.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Bo jestem wyluzowanym ziomeczkiem co chce suszare żeby graczom pomagać. -
Imię: Pawełek
Serial: prawdziwe życie to dobry serial
Discord: jaki dis? JD orka
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Cześć, jestem Pawełek oraz z zawodu jestem influencerem (wystąpiłem gościnnie w ECPU). Na codzień lubię przesiadywać przed kompem całe dnie i nic nie robić. Aktualnie staram się o zasiłek dla bezrobotnych. Bardzo mi zależy na tym stanowisku ponieważ później mogę to wpisać do CV to zaszczyt proszę.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): w sumie ani razu nie wbiłem
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: tak, serwer na ts3 siedziały tam 2 osoby licząc mnie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: nie, jestem grzeczny
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): jestem czysty nic na mnie nie macie
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: mam taki pomysł, że leakujemy kogoś adres i potem wszyscy siedzimy na ts3 i robimy mu swating XD albo też myślałem, by zrobił live na discordzie jak przekraczam próg domu, myślę że to kozacki event dla niektórych
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: póki mi się nie znudzi więc zależy
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): nie czytam w ogóle
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: A widziałeś poprzednie kandydatury? Uważam że brak konkurencji przemawia za tym -
Imię: Sebastian
Serial: 02C295170D906E57B1D15CB37568A124
Discord: coola2750
Opisz krótko siebie i swój charakter: Mam na imię Sebastian na co dzień pracuje w firmie produkcyjnej, interesuje się motoryzacją i rolnictwem. Jestem miły, spokojny, pomocny, lubiący wyzwania.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 614h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Aktualnie nie mam żadnego.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 1-4h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Staram się na bieżąco przeglądać forum i discorda.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym spróbować czegoś nowego bo lubię wyzwania oraz pomagać innym. Chce jeszcze wspomnieć o suszarce którą bym używał jakbym się oczywiście dostał na stopień junior moderatora. -
Imię: Kamil
Serial: CCA1C3092C8A75F670D360B9B4A3A492
Discord: .kalimsky
Opisz krótko siebie i swój charakter: Mam na imię Kamil, jestem po szkole służb mundurowych którą ukończyłem w Anglii. Za granicą mieszkałem przez 16 lat po czym wróciłem do Polski. Podczas mojego pobytu za granicą pracowałem w służbach mundurowych przez 3 lata. Swoją pasje oraz prace do służb mundurowych nadal kontynuuje w Polsce. Jestem osobą lojalną oraz pomocną, zawszę dążę do tego aby gracze się dobrze bawili i mieli dobry czas podczas gry na serwerze.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 290h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie posiadam takiego doświadczenia
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Na tą chwilę nie posiadam oryginalnego pomysłu na event
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Łącznie dziennie jak praca oraz obowiązki domowe pozwolą od 3 do 5h a czasem więcej w zależności od dnia
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Na discordzie oraz forum przebywam codziennie przeglądając posty oraz wiadomości innych graczy
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem szczerym oraz pomocnym graczem serwera który nigdy nie odwraca się od innych osób gdy potrzebują pomocy, jako gracz oraz kandydat cechuje się wysoką kulturą osobistą jak i dobrym poczuciem humoru. Potrafię jasno i skutecznie rozwiązywać problemy oraz interakcje z graczami w sposób, który jak najlepiej promuje pozytywną atmosferę na serwerze w jak najlepszy sposób. No i najważniejsze dla mnie to chciałbym wspomóc serwera w jak najlepszy sposób. -
Imię: juzef
Serial: trudne sprawy
Discord: no muj
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: jusz tak
Opisz krótko siebie i swój charakter: mam harakter https://www.youtube.com/watch?v=VyrmF1rF-kc
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): z 350h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: mialem rkona na totalnie polski rpg v2
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: niehodze na eventy
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): mam trohe kar w ostatnim podaniu som
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: suszarkom bym lampy ponabijal w strefie dm
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: jak bendom aktualizacje to bende gral duzo tak to z 3h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): pienc godzin
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: a czemu kur nie, tu gra 10 osub za mojej kadencji bylo 110 to hyba jasny powud, mogem naprawic gospodarkem i lajdackie skaleczone prace bo ogarniam se lua i tak to wyglonda
diskord muj to merat. to muj
dzwoncie po 16 bo teras nie