Skarga na |SIGMA|Fasol|SIGMA oraz |SIGMA|macekdj1|SIGMA|
-
Data i godzina zdarzenia: 09.11.2024 19:58
Nick: bover.
Nick oskarżonej osoby: |SIGMA|Fasol|SIGMA oraz |SIGMA|macekdj1|SIGMA|
Mój serial: B32C8F9FF2BA57F6F242F5190B067443
Opis: Ciągłe utrudnianie rozgrywki, taranowanie kadetów, wjazd za szlaban, obrazy słowne, odwalanie. Proceder trwa od kilku tygodni, gracze dostaja zwykłe warny, które poprostu na nich nie działają. Liczę na bana kilkudniowego, lub chociażby mute + prawko.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://streamable.com/y2rjzn
https://streamable.com/jiale2
https://imgur.com/lKtC8DE -
Stay mad ukraincu. Nauczcie sie odpowiadac na pytania w tym sapd, poza tym za to za co kare miałem dostać już dostałem a Patryczeq ani Ozney nie są dla nas za łagodni tylko nie mają przysłowiowego kija w dupie i zachowują sie jak normalni ludzie
https://www.youtube.com/watch?v=IU4Q3XBE1NU -
Cześć,
Chciałbym odnieść się do zarzutów ze skargi.Utrudnianie rozgrywki i taranowanie kadetów
Nigdy nie miałem zamiaru celowo utrudniać gry ani nikogo taranować. Jeśli moje manewry były uciążliwe, wynikało to z dynamiki gry, a nie z moich intencji.Wjazd za szlaban
Poprosiłbym o udowodnienie że "wjeżdżałem za szlaban" gdyż na żadnym z dowodów nie ma ukazanego rzekomego wjeżdżania za szlabanObraźliwe słowa
Skarga zarzuca obrazy, ale nie zawiera dowodów potwierdzających ten zarzut. Zawsze staram się zachować kulturalnie, a jeśli coś zostało źle odebrane, to przepraszam.Zarzut "odwalania"
Moje działania nie miały na celu przeszkadzania. Rozumiem jednak, że niektóre zachowania mogą być różnie odbierane i jestem gotów dostosować się, by uniknąć podobnych nieporozumień.Prosiłbym również stosować się do zasad skarg i nie proszonych nie wypowiadać się na mój temat SkyFazz, a poza tym zostaliśmy ukarani przez Administratora Patryczeq za te zachowanie więc w czym problem?
-
@SkyFazz
"Zasady działu:
1, W jednym wątku może znaleźć się tylko jedna skarga. Nie dopisujemy w wątku "to ja dołącze się do skargi na tego gracza" - w takich sytuacjach zakładamy kolejny wątek.
8, W skargach może się wypowiadać tylko oskarżony, osoba składająca skargę oraz osoby które mogą być powiązane ze sprawą." -
"3. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczamy odstępstwa od ww. reguł.
8. W skargach może się wypowiadać tylko oskarżony, osoba składająca skargę oraz osoby które mogą być powiązane ze sprawą." -
@SkyFazz to nie jest wyjątkowa sytuacja i nie jesteś powiązany z ta sprawa.
-
Za te konkretne zachowanie nie zostaliście ukarani, administracji na serwerze nie było
-
@bover czytanie ze zrozumieniem się kłania
-
"a poza tym zostaliśmy ukarani przez Administratora Patryczeq za te zachowanie więc w czym problem?"
-
@bover cały ostatni akapit jest skierowany do użytkownika SkyFazz
-
Witam,
jako osoba zainteresowana całą zaistniałą sytuacją postanowiłem, że też dołożę od siebie 3 grosze. Dodatkowo mogę powiedzieć, że w mojej ocenie cała trójka z dopiskiem "SIGMA" przed nickiem nagminnie utrudnia rozgrywkę służbom podczas gry na serwerze. Jak widać po skardze nie tylko służbom ale i gracze się obudzili. Było to niejednokrotnie zgłaszane na przestrzeni ostatniego tygodnia a Panowie wspomniani w skardze do dziś mają aktywne licencje lotnicze oraz prawa jazdy kat. B.ADMINISTRACJO! WASZE WARNY NIC NIE DAJĄ I NIKT NIE ZAUWAŻYŁ TEGO OD 7 DNI - CHYBA COŚ JEST NIE TAK?
Gorąca prośba z mojej strony do kogoś wyżej postawionego niż moderatorzy i nowy Administrator @Patryczeq bo ten proceder trwa już za długo, a Panom należy się przerwa od gry na tym serwerze.
Natomiast Macieju.....
Wjazd za szlaban
Poprosiłbym o udowodnienie że "wjeżdżałem za szlaban" gdyż na żadnym z dowodów nie ma ukazanego rzekomego wjeżdżania za szlabanBardzo szybko jestem w stanie rozwiać Twoje wątpliwości @sigma-macekdj1 czy wjeżdżaliście za szlaban, czy też nie. Dowód załączam poniżej:
Dziękuję za uwagę, życzę również spokojnej nocy.
Pozdrawiam JBoy
-
Proszę się ode mnie odczepić, bo na mnie żadnych dowodów nikt nie ma, jestem normalnym graczem, a chcecie mnie zbanować i tak samo będę na wakacjach jak Tomek Komenda, który siedział niewinny w więzieniu.
-
@JBoy nie jestes powiazany z ta sprawa, z palami co sa za falubazem nie gadam
-
-
Z tego co zdążyłem się zorientować to gracze otrzymali już kary na serwerze, w tym również na discordzie. Wasze zachowanie @fasol oraz @sigma-macekdj1 budzi mocne kontrowersje wśród naszej społeczności, radzę przemyśleć swoje postępowanie i zastanówcie się, po co i w jakim celu w ogóle wchodzicie na serwer. Jeśli Wasza rozgrywka ma się opierać głównie na odwalaniu, tworzeniu zamętów i utrudnianiu gry innym, to nie macie tutaj czego szukać. Na koniec chciałbym dodać, że mszczenie się na discordzie w postaci wyzywania rodzin nie polepsza Waszej sytuacji i nie prowadzi ku dobremu.
-
-