Skarga na |SIGMA|Fasol|SIGMA oraz |SIGMA|macekdj1|SIGMA|
-
Stay mad ukraincu. Nauczcie sie odpowiadac na pytania w tym sapd, poza tym za to za co kare miałem dostać już dostałem a Patryczeq ani Ozney nie są dla nas za łagodni tylko nie mają przysłowiowego kija w dupie i zachowują sie jak normalni ludzie
https://www.youtube.com/watch?v=IU4Q3XBE1NU -
Cześć,
Chciałbym odnieść się do zarzutów ze skargi.Utrudnianie rozgrywki i taranowanie kadetów
Nigdy nie miałem zamiaru celowo utrudniać gry ani nikogo taranować. Jeśli moje manewry były uciążliwe, wynikało to z dynamiki gry, a nie z moich intencji.Wjazd za szlaban
Poprosiłbym o udowodnienie że "wjeżdżałem za szlaban" gdyż na żadnym z dowodów nie ma ukazanego rzekomego wjeżdżania za szlabanObraźliwe słowa
Skarga zarzuca obrazy, ale nie zawiera dowodów potwierdzających ten zarzut. Zawsze staram się zachować kulturalnie, a jeśli coś zostało źle odebrane, to przepraszam.Zarzut "odwalania"
Moje działania nie miały na celu przeszkadzania. Rozumiem jednak, że niektóre zachowania mogą być różnie odbierane i jestem gotów dostosować się, by uniknąć podobnych nieporozumień.Prosiłbym również stosować się do zasad skarg i nie proszonych nie wypowiadać się na mój temat SkyFazz, a poza tym zostaliśmy ukarani przez Administratora Patryczeq za te zachowanie więc w czym problem?
-
Po ukaraniu nadal przeszkadzacie, więc temat jest aktualny.
-
@SkyFazz
"Zasady działu:
1, W jednym wątku może znaleźć się tylko jedna skarga. Nie dopisujemy w wątku "to ja dołącze się do skargi na tego gracza" - w takich sytuacjach zakładamy kolejny wątek.
8, W skargach może się wypowiadać tylko oskarżony, osoba składająca skargę oraz osoby które mogą być powiązane ze sprawą." -
"3. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczamy odstępstwa od ww. reguł.
8. W skargach może się wypowiadać tylko oskarżony, osoba składająca skargę oraz osoby które mogą być powiązane ze sprawą." -
Za te konkretne zachowanie nie zostaliście ukarani, administracji na serwerze nie było
-
"a poza tym zostaliśmy ukarani przez Administratora Patryczeq za te zachowanie więc w czym problem?"
-
Witam,
jako osoba zainteresowana całą zaistniałą sytuacją postanowiłem, że też dołożę od siebie 3 grosze. Dodatkowo mogę powiedzieć, że w mojej ocenie cała trójka z dopiskiem "SIGMA" przed nickiem nagminnie utrudnia rozgrywkę służbom podczas gry na serwerze. Jak widać po skardze nie tylko służbom ale i gracze się obudzili. Było to niejednokrotnie zgłaszane na przestrzeni ostatniego tygodnia a Panowie wspomniani w skardze do dziś mają aktywne licencje lotnicze oraz prawa jazdy kat. B.ADMINISTRACJO! WASZE WARNY NIC NIE DAJĄ I NIKT NIE ZAUWAŻYŁ TEGO OD 7 DNI - CHYBA COŚ JEST NIE TAK?
Gorąca prośba z mojej strony do kogoś wyżej postawionego niż moderatorzy i nowy Administrator @Patryczeq bo ten proceder trwa już za długo, a Panom należy się przerwa od gry na tym serwerze.
Natomiast Macieju.....
Wjazd za szlaban
Poprosiłbym o udowodnienie że "wjeżdżałem za szlaban" gdyż na żadnym z dowodów nie ma ukazanego rzekomego wjeżdżania za szlabanBardzo szybko jestem w stanie rozwiać Twoje wątpliwości @sigma-macekdj1 czy wjeżdżaliście za szlaban, czy też nie. Dowód załączam poniżej:
Dziękuję za uwagę, życzę również spokojnej nocy.
Pozdrawiam JBoy
-
@JBoy nie jestes powiazany z ta sprawa, z palami co sa za falubazem nie gadam
-
-
Z tego co zdążyłem się zorientować to gracze otrzymali już kary na serwerze, w tym również na discordzie. Wasze zachowanie @fasol oraz @sigma-macekdj1 budzi mocne kontrowersje wśród naszej społeczności, radzę przemyśleć swoje postępowanie i zastanówcie się, po co i w jakim celu w ogóle wchodzicie na serwer. Jeśli Wasza rozgrywka ma się opierać głównie na odwalaniu, tworzeniu zamętów i utrudnianiu gry innym, to nie macie tutaj czego szukać. Na koniec chciałbym dodać, że mszczenie się na discordzie w postaci wyzywania rodzin nie polepsza Waszej sytuacji i nie prowadzi ku dobremu.
-
-