Rekrutacja na Junior Moderatora - Listopad 2024
-
Imię: Oliwier
Serial: 489737428D55EA50C176C5ADC22877E4
Discord: olivvierr
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Na codzień jestem trenerem piłki nożnej z dzieciakami, co może pokazać że jestem osobą cierpliwą, potrafiącą uważać na słowa, jak i umiejącą postawić się w wielu przypadkach po obu stronach. Jestem otwarty na jakąkolwiek konwersację, przez co potrafię porozmawiać na każdy temat, jak i lubię wymianę zdań/poglądów. Momentami jestem śmieszny, czasami bezbekiem ale taki urok jak się lubi żartować.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 424h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie posiadam
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie zdarzało
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Połączenie G1 z wyścigami na 1/4 jest czymś, co jest warte spróbowania przy dobrym obmyśleniu przebiegu.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2/3h minimum
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 15 min +/- zależy ile się dzieje.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą aktywnie grającą na serwerze od bardzo długiego czasu, nawet w momencie gdy tych graczy było 5-10, przez co jestem z serwerem bardzo zżyty. Ciągle zależy mi na rozwoju , lecz przez utrudnioną drogę komunikacyjną bezpośrednio z RCONem nie mogę się tak swobodnie dzielić poglądami dotyczącymi sewera, jak mogą to robić moderatorzy/administratorzy. Mam dużą chęć angażowania się w eventy różnego typu, nie tylko oklepane derby czy spadające panele. Potrafię wziąć na siebie odpowiedzialność jaką niesie bycie moderatorem, czyli zważanie na każde słowo/zdanie powiedziane do drugiego gracza, bądź osoby wyższej rangą. Potrafię podporządkować się do poleceń przełożonego, jak i wziąć na siebie odpowiedzialność aby zrobić coś ekstra od siebie. -
Imię: Arkadiusz
Serial: 161723559BC07E2099E9142EB5361124
Discord: jboy_k2
Opisz krótko siebie i swój charakter: Zmęczony po pracy, odpoczywam na MTA. Otwarty na zmiany i chętny na rozwój i samodoskonalenie w strukturach Pylife. Aktualnie mieszkam w betoniarce lecz nie przeszkodzi mi to w aktywnym graniu na serwerze.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 500h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie mam jeżeli chodzi o mta. Nigdy o tym nie myślałem, natomiast skoro już pojawiła się taka możliwość uważam, że jest to najwyższy czas się wdrożyć i rozwijać w tym kierunku. Biorąc pod uwagę „podobne” stanowiska to dobre parę lat spędziłem jako Head Admin na jednej z serwerowni CS 1.6 i tam zajmowałem się podobnymi tematami.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie, nigdy.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie mam na koncie żadnych kar / banów.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: W mojej ocenie najlepszym wyborem są eventy wieloetapowe, które wymagają zaangażowania od ludzi. Takich eventów nie da się z góry ustawić. Mam na myśli to, że w ten sposób ograniczamy ryzyko do minimum jeśli mówimy tu o faworyzacji lub z góry ustawionych zwycięzców.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Aktualnie poświęcam +/- 6 godzin
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Jestem na bieżąco także staram się czytać wszystko chociażby z czystej ciekawości.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jest spory potencjał jeśli chodzi o moją kandydaturę. Z mojej strony mogę zapewnić zaangażowanie w powierzone mi tematy, chęć rozwoju oraz zdroworozsądkowe podejście. -
Imię: Maciej
Serial: 093544192AEB865DE6C10E13E7D07291
Discord: Soapik
Opisz krótko siebie i swój charakter: A więc z tej strony Maciej, 21 letni student pracujący w Warszawie. Jestem osobą przedsiębiorczą, pomocną i empatyczną, która zawsze stawia drugiego człowieka na pierwszym planie. Oprócz graniem na kompie interesuję się siatkówką, którą miałem okazję trenować przez kilka lat. W latach 2023-2024 byłem operatorem betoniarki.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 522h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Co do MTA, miałem okazję współtworzyć kilka serwerów, ale były to raczej niszowe projekty. Poza tym od 2019 roku do teraz pełnię rolę moderatora u pewnego streamera (twitch 58,5k follow oraz discord 5,7k osób).
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie miałem żadnej nałożonej kary.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Jestem osobą kreatywną, która nie ma raczej problemu z wymyślaniem eventów na bieżąco. Jedną z ulubionych form eventów dla mnie, są te związane ze strefą DM. Przykładowy pomysł to odbijanie VIPA z rąk bandytów na strefie DM (hotel jefferson).
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: To kwestia zależna głównie od dnia tygodnia/obecnej sytuacji w pracy i uczelni. Myślę, że średnio 3/4h dziennie nie będzie trudne do zrobienia.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Discord zawsze przelatuje w tle na drugim monitorze, a co do forum zerkam przynajmniej 2/3 razy dziennie z racji posady Inspektora w SAPD.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Według mnie jestem dobrym kandydatem z kilku powodów. Po pierwsze moje doświadczenie na obecnej edycji serwera to ponad 500h, nie licząc starego pyla. Oznacza to, że doskonale jestem zaznajomiony ze wszystkimi mechanikami. Po drugie, na serwerze udzielam się w SAPD. Od pierwszego odpalenia frakcji zasiliłem jej szeregi. Zacząłem od akademii, a skończyłem na zarządzie, gdzie przez okres kilku miesięcy miałem okazję prowadzić tę frakcje samodzielnie. Pokazuje to, że nie mam problemu z zarządzeniem dużą grupą osób, co jest ważnym aspektem na randze Junior Moderatora. Po trzecie, jak już wspomniałem dobro drugiej osoby stawiam zawsze na pierwszym miejscu. Nie zdarzy się nigdy sytuacja kiedy odmówię pomocy z powodu niechęci do jakiejś osoby, nigdy też nie będę oczekiwał niczego w zamian.
Dziękuję za rozpatrzenie podania, pozdrawiam
-
Imię: Mateusz
Serial: DBC43C991A5901F0058C59712756FF62
Discord:MatTheBor
Opisz krótko siebie i swój charakter: Hej mam na imię Mateusz jak już powiedziałem mam 23 lata skończyłem szkołę technikum jako rolnik/mechanizator z zawodu jestem hydraulikiem już 2 rok poszedłem mieszkać na swoje razem z dziewczyna i nie narzekam jest bardzo świetnie z charakteru jestem bardzo pomocną osobą lubię pomagać każdemu nie ważne jaka jest ta osoba inaczej mówiąc oddałbym całe swoje serduszko by ktoś mógł mieć lepiej w życiu.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 270h (2023-04-16)
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak posiadam
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Niestety nie bo to jest dla mnie niemiłe
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): utrata kategorii B
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pomysłów posiadam naprawdę mnóstwo lecz nie chciałbym się tym udzielać bo chciałbym żeby dla graczy to było coś nowego
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: to zależy od dnia jestem osoba pracującą ale powiedzmy że od 1h-5h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): przeważnie codziennie przeglądam i czytam jak nie na telefonie to na komputerze
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja? więc zacznijmy od tego że będę się starał tak że gracz nie będzie czekał na rozpatrzenie swojego reporta pół dnia tylko od razu. W planach mam naprawdę rozkręcić fajna atmosferę która na pewno się spodoba nie jednej osobie, jak eventy wspólne rozmowy czy granie między innymi chcę oznajmić że nie zmarnuje swojej szansy i pokażę jak bardzo się staram co by tu więcej mówić czas pokaże co będzie toczyło się dalej. -
Imię: Kamil
Serial: 7A5EEFDC3AD0BC2B0956F1A83FD8A5C2
Discord: carmolitto
Opisz krótko siebie i swój charakter: Uporządkowany, osoba nieszablonowa, nieosiągalny dla bytów tego świata, pełen pomysłów, zrozumiały i dogadujący się z ludźmi. Jestem opanowany i trudno mnie doprowadzić do szału. Posiadam stare bmw, więc wtajemniczeni wiedzą jaki to jest ciężki orzech do zgryzienia jak się zaczyna coś psuć. Na ogół aktualnie przez zimę nie pracuję, doszkalam się, kończę prawo jazdy C+E i czekam na A.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Pylife od 2014 (5000+h) ; Pylife v2 od samego początku (900h)
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): prawko na godzinę nie pamiętam za co.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Event prosty i łatwy do zrealizowania. Derby innymi pojazdami niż jedynie czitachy i monstery. Aby było więcej zabawy to pomyślałbym nad derabami np. wózkami widłowymi, gracze mogli by się próbować podnosić i spychać. Derby traktorami lub czymkolwiek innym a nie monotonia.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 1-4h czasami wiadomo, że można więcej posiedzieć
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): godzinka na discordzie
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poświęcam dużo czasu na serwer, biorę udział w każdym evencie gdy jestem aktywny. Pomagam ludziom i chcę poszerzyć swoje horyzonty i swoje doświadczenie, ponieważ zdobyłem jakiś tam majątek i gra na serwerze zaczyna mnie nudzić przez ciągłe zdobywanie gotówki. Chcę zaczerpnąć czegoś nowego. Po tylu godzinach chciałbym przydać się społeczności serwerowej i zostać moderatorem. Nie lubię obijania w bawełnę, więc uważam, że moje argumenty są wystarczające. Ludzi przybywa, serwer powoli wstaje na nogi a aktywnych moderatorów jest mało aktywnych lub ich brak. Odwalaczy jak zawsze nie brakuję więc o porządek trzeba dbać. Jestem w stanie wam w tym pomóc.
Z poważaniem Carmol_
-
Imię: Dawid
Serial: D2CBE931D51A5E3932ADC2B37615E0E2
Discord: WujekDawcio Bolsik
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem miłym i spokojnym chłopakiem. Cenię sobie spokój i opanowanie. Na co dzień pracuje jako kierowca zawodowy i dostarczam kruszywo na betoniarnię, przy czym często muszę się kłócić z kierowcami betoniarek. Nie pozwalam sobie wchodzić na głowę. Bardzo chętnie lubię pomagać osobom potrzebującym.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Gram od początku. 1220h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Moim pomysłem na event są wyścigi pojazdami, wykorzystując przy tym tor LS, 1/4 LV oraz prywatne pojazdy. Brakuje mi takich rzeczy na serwerze, więc jeśli się uda to będą bardzo często. Dzięki temu gracze będą mogli sprawdzić osiągi swoich pojazdów podczas rywalizacji.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: W tygodniu od 5-10h, natomiast w weekend do 15h.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 1/2h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na te stanowisko, ponieważ lubię nieść pomoc innym. Znam serwer od wielu lat, wiem co może mnie tu spotkać. Godnie reprezentuję serwer na służbie SMSA. Jestem bardzo chętny na wspólne podejmowanie decyzji. Myślę, że padło by z mojej strony dużo ciekawych propozycji co do serwera. Oczywiście na tym stanowisku potrzeba osób, które będą miały dużą aktywność a ja taką osobą właśnie jestem. Jestem w stanie dać z siebie 110%. Liczę na waszą szansę.
Pozdrawiam Schlodzony_BOLS -
Imię:Kacper
Serial:37D266E017C9A93B06C4D79FBC9E7DC4
Discord:Pumba*(Pumba#1617)
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Tak jak wyżej napisałem mam na imię Kacper. Interesuję się sportem głównie piłką nożną. Jestem osobą miłą, pomocną, sumienną oraz pracowitą. Nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości. Jestem humorystyczny lubię sobie pożartować oczywiście wszystko z umiarem. Szybko nabywam wiedzę, oraz przystosowuję się do sytuacji.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 10.04.2023r 300godzin
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:Niestety nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):Brak kar.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Na obecną chwilę nic mi nie wpada do głowy, jestem fanem eventów, które są na serwerze.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:2-3h(na tygodniu) 4-5(weekendy)
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):1-2 godzinki
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jest to trudnie pytanie, lecz zacznę od tego że sprawiłoby mi to wielką radość, a co najważniejsze dało szansę na zdobycie nowego doświadczenia. Zasady panujące na serwerze oraz forum nie są mi obce. Nie mam problemów ze swoim zachowaniem i mogę zagwarantować że po wybraniu mnie nie będzie ze mną żadnych problemów, każde powierzone mi zadanie wykonam jak najlepiej potrafię. Liczę na szansę.
Pozdrawiam Pumba** -
Imię: Patryk
Serial: Mój numer seryjny to: 558D9BDEF55FBFE3FAF9C01B5475E9B2
Discord: |SMSA|LAJT|Frączek
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie cierpię.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Witam, jestem Patryk 4 listopada skończyłem 28 lat pracuję od rana do południa resztę dnia relaksuję się na serwerze lub wypoczywam z narzeczoną w domu lub plenerze.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Rozegrałem już ponad - 1105 godzin.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak posiadam, kilka lat wstecz byłem administratorem na 20 osobowym serwerze MTA, również prowadziłem serwer CS 1,6 oraz CSGO przez kilka lat.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie, nigdy.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Dwa razy zakaz prowadzenia pojazdów z kwietnia 2023 roku.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Wyścig betoniarkami z LV do LS lotnisko przesiadka w dodo lądujemy w SF skąd udajemy się do BM i tam kończymy zabawę. I wiele więcej co wyjdzie w trakcie...
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Tygodniowo wyrabiać muszę 7 godzin z SMSA więc z tym nie ma problemu możemy podwoić stawkę godzinową.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Nigdy tego nie przeliczałem lecz myślę że około dwóch godzin się zliczy lub więcej zależy od tego co się dzieje na czacie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że nadałbym się na podaną rangę ze względu że jestem już w SMSA i chciałbym jeszcze częściej nieść pomoc innym gdy tylko tego potrzebują.
-
Imię: Kuba
Serial: BE9C7458F80D398196AF5223E2DC85C2
Discord: kgthd
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem osobą komunikatywną i spokojną, lubię współpracować z innymi i dobrze odnajduję się w zespole. Jestem cierpliwy i wytrwały, co jest kluczowe w moderacji. Znam zasady serwera i szanuję graczy. Zawsze staram się podejść do każdej sytuacji obiektywnie i z dużą dawką humoru, by rozładować napięcia. Jestem gościem, który zna mapę San Andreas lepiej niż drogę do lodówki po północy. Zawsze pomagam innym – na przykład gdy ktoś goni mnie radiowozem, cierpliwie czekam, aż mnie dogoni... chyba że złapię prędkość 200 km/h, wtedy "dogonić mnie" staje się kwestią filozoficzną.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 605h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Coś tam liznąłem kiedyś, ale to było temu dawno.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Przysięgam, że nigdy!
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Byłem banowany pare razy, raz słusznie bo chciałem z alt konta pokręcić w kasynku.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Wyścig, w którym wszyscy gracze muszą prowadzić pojazdy z efektem "pijanego ekranu". Dodatkowo na trasie pojawiają się losowe przeszkody, takie jak porozrzucane kłody, które zbijają pojazdy z trasy. Kto dotrze do mety, ten wygra – a im więcej "kolizji", tym lepiej!
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: od 1 do 10h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 2-3h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Znam dobrze zasady serwera i mam doświadczenie w pracy z graczami, co pozwala mi sprawnie reagować na problemy i rozwiązywać je. Cenię sobie dobrą atmosferę i sprawiedliwość, dlatego stawiam na odpowiedzialne podejście i zdrową komunikację. Wierzę, że mógłbym przyczynić się do pozytywnego rozwoju społeczności, dbając o porządek i dobre relacje między graczami. -
Imię: Krzysztof
Serial:7E9337C0520BD87135F4AEED7356595E
Discord: slonovatys
Opisz krótko siebie i swój charakter: Eksplozywny tzw. choleryk uważany inaczej za osobę energiczną, reagującą natychmiastowo na sytuację otaczającą daną osobę. Na co dzień jestem operatorem maszyn m in. wózka widłowego, suwnicy. Potrafię radzić sobie w stresujących sytuacjach, ale mimo wszystko potrafię zachować zimną krew i trzymać nerwy na wodzy. W swoim życiu miałem do czynienia z różnymi osobami i potrafię się dogadać tak naprawdę z każdym.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): łączny czas gry: 515 godz. 15 min.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie posiadam
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pomysłów mam wiele. Wystarczy odpowiednie przygotowanie na tego typu atrakcje m in. 1hp deagle 1 vs 1, Wyścigi pojazdami danej kategorii na 1/4 mili, wyścigi offroad, uważam również za dobry sposób spędzania czasu na serwerze organizację różnego typu eventów pokroju teleturnieje np. 1 z 10 podzielonych na dane kategorie aby każdy mógł siebie sprawdzić, teleturniej familiada, w którym można sprawdzić swój zakres wiedzy grupowo, to są tylko niektóre z pomysłów którymi mogę się podzielić z innymi.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: od 2 do 8 godzin dziennie zależnie od pracy
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): około 2/3 godzin
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem charyzmatyczną dbającą o swoją strefę psychiczną wyznaczoną tylko dla mnie potrafię dowodzić w grupie, oraz nie poddawać się presji mam nadzieję że betoniarka nie wyleje na mnie betonu i nie spuści mnie w betonowych bucikach na dno oceanu. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania z racji tego iż posiadam nie najgorszy zakres kompetencji na stanowisko osoby prowadzącej i zarządzającej serwerem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich czytających moje wypociny. -
Imię: Kamil
Serial: B48EDF1E1BB214368F95374913F61AA3
Discord: mongolczyk
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem Kamil, mam 21 lat, pracuję jako kierowca zawodowy (kat C, jednak nie jeżdżę betoniarką). Jestem osobą spokojną, mało konfliktową i pomocną. W wolnych chwilach ćwiczę albo gram na komputerze. Moim hobby są motocykle i muzyka.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): od początku serwera, aktualnie mam 730h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: tak, 2 lata temu byłem moderatorem na innym serwerze MTA, który miał około 50 graczy
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): póki co nie
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: najszybciej to teleturniej wiedzy z GTA lub arenki 1vs1
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 1-3h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): około godzinki
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: myślę, że nadałbym się na rangę ze względu na to, że już miałem przyjemność bycia w administracji, mam trochę godzin spędzonych zarówno tutaj jak i na PYLife V1 (około 2000h), jestem osobą, która wywiązuje się z obowiązków i stara się je wykonywać jak najlepiej.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
-
Imię:
Krystian
Serial:
FFC757B9DDD7C8997CC9D4FF8FE80F44
Discord:
.drabson
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:
Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter:
Lubię czytać o ciekawych tematach i zapoznaję się z nimi. Spędzam trochę czasu na graniu i uczeniu się gier(m.in. mta, lua), dobrze dogaduję się z innymi graczami i staram się pomagać jeśli tylko mogę. Jestem miły, spokojny, pracowity, lubię pożartować jeśli na to czas i miejsce, potrafię spojrzeć na sprawy obiektywnie. Interesuję się motoryzacją, grafiką, grami, informatyką, elektroniką.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin):
1220h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:
Niestety nie udało się, ale wiem z czym to się wiąże
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:
Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):
Nie byłem karany
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go:
Event wyścigowy w różnych kategoriach wyścigów oraz pojazdów - drag, drift, czasówka, 1na1 po torze, normalny wyścig 8+ uczestników, itp., a pojazdy np. gokart, windsor, vortex. Do każdej kategorii można wykorzystać istniejące obiekty w grze - lotnisko, 1/4, tor, tor gokartowy, tor z areny LS itp.
Drag - każdy wie jak wglądają, można je zorganizować na lotniskach lub autostradzie.
Drift - specjalnie przygotowane pojazdy przez administrację lub prywatne graczy, stworzenie stref na torze lub na całkowicie nowym obiekcie, latanie w parach jak i pojedynczo np. Betoniarką
Czasówka - aktualnie dostępna na torze obok LS, można stworzyć coś nowego, np. 3 okrążenia toru lub arany LS z brakiem kolizji.
1na1 - Tor do wyboru, kto pierwszy na mecie tylko dwoje uczestników, zasady taranowania/przenikania do uzgodnienia
Wyścig - Dostepny co 10 min, ale może jakieś inne pojazdy, inne nagrody.
Jest wiele więcej opcji ścigania się jak i pojazdów do wyboru.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:
Ze względu na pracę (pon-pt) 1.5h+, w weekendy zazwyczaj 5h+
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):
Staram się być na bieżąco z forum oraz discordem
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Trochę już gram, wiem co i jak, chciałbym spróbować, jestem gotów pomóc jeśli ktoś ma problem i wziąć na siebie odpowiedzialność z bycia moderatorem. -
Imię: Maksymilian
Serial: 55AA3B717BDB33FA907512DA377C1444
Discord: szln.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Obecnie uczęszczam na studia inżynierskie oraz rozwijam swoje zainteresowania. Lubię poświęcać czas na sport, a w wolnych chwilach oglądam filmy, spędzam czas w towarzystwie lub gram w gierki, w tym MTA.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Gram od początku, uzbierało się już 987h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Miałem posadę supporta/moderatora kilka lat temu na dwóch pseudolach.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nigdy nie byłem karany.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Moja propozycja myślę że jest dosyć prosta. Polegałaby na zrespieniu klatki na dachu jakiegoś wysokiego budynkuna strefie dm, w której to klatce będą toczone walki na pięści. Pojedynki można modyfikować, 1v1, 2v2 czy też np walki organizacji 5v5. Można również urozmaicić go wprowadzeniem broni białej. Event prosty a myślę że graczom przypadłby do gustu.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Zależy od dnia, są dni kiedy praktycznie nie wchodzę na komputer, aczkolwiek myślę że ok 2-3h dziennie jestem w stanie poświęcić na spokojnie.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Na discordzie jestem bardzo często więc widzę na bieżąco co się tam dzieje, jeśli chodzi o forum to rzadziej tu zaglądam z racji małej aktywności graczy tutaj.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, m.in. z racji dużego stażu, bardzo dobrej znajomości serwera, gospodarki jak i zasad na nim panujących, dzięki czemu mógłbym rozwiązać wiele problemów graczy jak i rozwiać ich wątpliwości. Na serwerze osiągnąłem już co chciałem więc ranga junior moderatora dałaby mi powiew świeżości i coś w co mógłbym się w pełni zaangażować. Myślę, że z racji bycia niekaranym byłbym dobrym przykładem dla graczy. Jeśli otrzymam szansę, gwarantuję że dam z siebie 100%, a nawet mogę pracować przy betoniarce. -
Imię: Jurek
Serial:7E71C8BEDE648D68400B5ECC0514C6A2
Discord: szofer0_
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: aha fajny tego chodzę do technikum jeszcze jestem osobą pomocną moim hobby jest motoryzacja
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 1498 h 2023-05-02 14:22:07
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Lądowanie poza lotniskiem kara nadana ponad rok temu
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Różne typu ztp
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 3-4
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 3-4
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram długo na serwerze chętnie pomogę gracza którzy potrzebują pomocy na serwerze , często gram i ogółem całe te -
Imię: Patryk
Serial: 0BA67CAF68297136D7C1DF4FE3208A72
Discord: patryk14cm
Opisz krótko siebie i swój charakter: Witam wszystkich bardzo serdecznie, nazywam się Patryk i mam ukończone 21 lat, pracuję na betoniarce. Zamieszkuję województwo Śląskie, dokładnie okolice Katowic. Ukończyłem szkołę zawodową na kierunku pracownika pomocy usług hotelowych (jakoś tak nie pamiętam dokładnie xD). Interesuję się podróżowaniem, nagrywaniem na YouTube, montowaniem filmów, grafiką komputerową i piłką nożną. Nawet 5 razy byłem na meczach reprezentacji Polski i w planach mam wyjazd na mundial 2026 do USA jak oczywiście nasze kochane orły tam awansują. W wolnym czasie lubię sobie pogrywać w gierki komputerowe, najbardziej to w: MTA, GTA 5, ETS 2 i ATS oraz w najbardziej relaksującą grę na świecie czyli FC. W samym MTA mam ogromny staż, ponieważ gram w tą gierkę już od ponad 10 lat, więc wiem z czym to się je. Z charakteru jestem bardzo spokojną, wyluzowaną osobą i ciężko mnie zdenerwować.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Na v1 grałem od 2014 roku pod innymi nickami, a na v2 gram od czerwca 2023 roku i mam przegrane blisko 200 godzin. Nie ukrywam, że ciągle rośnie.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak mam doświadczenie na podobnym stanowisku. Kilka razy "robiłem" z kolegą (mirkiem, kto zna ten zna) serwery na platformie MTA i miałem tam rangę Administratora, więc mniej więcej jakieś tam podstawy ogarniam. W dodatku miałem też parę razy swój serwer, ale niestety te serwery szybko upadały niczym spadająca gwiazda.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Jestem czysty jak łza, nigdy nie karany B)
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Moim pomysłem na event jest zrobienie komendy /ztp, jak to było na pierwszej edycji naszego serwera. Do samej komendy można byłoby dodać jakiś osobny teleport, aby wszyscy gracze biorące udział w tym evencie byli w jednym miejscu. ZTP - Zrób to pierwszy. Na przykład na chacie wyświetla się komenda /lezysz i pierwsze x osoby, które wpisałyby tę komendę to przechodzą dalej. Byłoby kilka rund, aż do finału. Nagroda za pierwsze miejsce mogłaby być taka: 1000€, za drugie: 500€, za trzecie: 250€. Oczywiście podaję mój przykład, nagrody mogą być zupełnie inne. ZTP byłoby fajnym odzwierciedleniem tych eventów, które aktualnie są.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 3/4 godziny może w porywach do 5 godzin, zależy od dnia.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): W sumie ciężko to stwierdzić w godzinach, ale myślę, że dojść regularnie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym spróbować swoich sił w szeregach Administracji, bo zawsze marzyłem aby być w nich na serwerze PYLife. Jestem aktywnym graczem mający duży staż, mam dobry kontakt z innymi graczami, nie mam z nikim konfliktu jak również ich nie stwarzam. Jak już wyżej wspomniałem prowadziłem serwery w MTA, więc doświadczenie jakieś tam mam, ale chętnie chciałbym zdobywać kolejne doświadczenia na tym stanowisku. Zawsze staram się pomagać graczom na tyle ile ta pomoc jest możliwa, jestem również bardzo odpowiedzialnym człowiekiem jak i graczem. Nie podejmuję pochopnych decyzji - zawsze staram się mądrze i z sensem rozwiązać daną sytuacje. Nigdy nie złamałem żadnej zasady serwerowych regulaminów. Mam ogromną kulturę osobistą jak i dystans do siebie.
PS. Pozdrawiam milutko cały zarząd serwera i wszystkich graczy, powodzenia życzę
-
Imię: Kacper
Serial: A750A3BECA129F03D7D936FB65493652
Discord: KacpeR
Opisz krótko siebie i swój charakter: Miły, kulturalny, przystojny, sympatyczny, pełen ematii oraz przede wszystkim skromny. Aktualnie pracuje nocami jako kierowca C+E dla firmy kurierskiej. Interesuję się motoryzacja oraz szeroko pojętym motorsportem.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 870h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie przypominam sobie takiej sytuacji.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): 1x Lądowanie poza lotniskiem
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Z racji iż jestem niespełnionym kierowcą rajdowym, chciałbym organizować wspomniane rajdy samochodowe. Event na zasadzie wyścigów, aczkolwiek na różnych, zmiennych nawierzchniach oraz podczas zmieniających się warunków atmosferycznych.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: W dni pracujące 3-4 godziny dziennie, w weekendy około 7h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Około godziny dziennie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywnym graczem serwera, szczególnie w godzinach poranno-południowych, gdzie aktywność administracji jest mała. Mam dość duży staż zarówno na tym serwerze jak i na PYLife v1, więc znam zasady działania serwera. Chciałbym również dodać ze nie widzę w tym podaniu miejsca na betoniarkę. -
Imię: Bartek
Serial: 82376DBB25981679E402912E72245B93
Discord: Dzik
Opisz krótko siebie i swój charakter: No to co jestem Bartek mieszkam na podkarpaciu jestem pilnym graczem Play Your Life 2 od początku, umiem opanować nerwy, lubię komuś pomóc jeśli jest taka potrzeba, jestem otwarty na nowe znajomości nie boję się nowego otoczenia.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Około 245h (lecz gram od pierwszego dnia startu)
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak byłem już na innych serwerach supporterem i moderatorem
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nigdy
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie posiadam ani jeden kary.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: No to co standardowo jakieś derby, spadające panele szybkie paluszki, oraz jeden pomysł to Chowany, wybieram miasto chowam się jakimś autem daje znać graczom i kto pierwszy znajdzie dostaje wyznaczana nagrodę .
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: po pracy od 2-5h dziennie w zależności od czasu i spraw prywatnych.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): około godziny
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że jestem w stanie sobie poradzić na tym stanowisku i awansować dalej, chce spróbować swoich sił jak sobie poradzę i dam z siebie wszystko. -
Imię: Seweryn
Serial: A362E940622B540BEF9A704D14C0B8B2
Discord: mechatron
Opisz krótko siebie i swój charakter: Nazywam się Seweryn mieszkam w województwie lubuskim. Obecnie studiuję Automatykę i Robotykę na Politechnice Poznańskiej i to tam właśnie spędzam większość mojego czasu. Nauka przedmiotów ścisłych a w szczególności matematyki od zawsze mnie pasjonowała, a że automatyzacja procesów produkcyjnych od zawsze była moją zajawką to wybrałem właśnie ten kierunek. Moją poboczną pasją jest motoryzacja, w której to śledzę wszystkie nowinki technologiczne i staram się podążać za tym co się w tym temacie dzieje. Jeśli chodzi o plusy mojego charakteru to na pewno jestem osobą logicznie rozpatrującą sprawy krok po kroku aby nie pominąć żadnej kwestii (domena ścisłowców), jestem osobą pozytywną i bardzo lubię poprawiać humor dla ludzi. Kolejnym plusem może być indywidualność działania, chodzi mi tu o decyzyjność a mianowicie wątek dotyczący tego że raczej nic nie wpłynie na wydedukowaną przeze mnie opinię, dopóki nie dostanę twardych dowodów. Jak każdy człowiek posiadam także minusy... W pewnych mocno stresowych sytuacjach bywam impulsywny (niestety urodziłem się cholerykiem, ale staram się z tym żyć), a także nadmierny perfekcjonizm który nie pozwala mi do końca cieszyć się moimi sukcesami. Myślę że to by było na tyle
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 117H
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Byłem supporterem na drugim największym serwerze RPG w Polsce (Nazwa na P...). Uczestniczyłem tam w życiu administracyjnym przez około 6 miesięcy i odszedłem przez brak czasu i atmosferę.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nigdy
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Brak
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Ze standardowych eventów mi znanych które pominę (derby itp.), zrobiłbym nowy event a mianowicie spadające samochody na górze MC. Zadaniem graczy jest wbiec na sam szczyt góry z samego dołu, w czym skutecznie będą im przeszkadzać spadające samochody.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-4h (zależy jak będzie się układał materiał na studiach)
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 1h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam jakieś doświadczenie na tym stanowisku, a do tego myślę że podałem w przedstawieniu cechy mojego charakteru które mogą pomóc w wyborze i nie mam już nic więcej do dodania. Dziękuję za uwagę i wspominam o betoniarce -
Imię:Kacper
Serial:F88167B25DCE9F5E903D970912AF23A4
Discord:legalito_
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem osobą spokojną, która dobrze odnajduje się w pracy z innymi. Staram się unikać konfliktów i zawsze szukam rozwiązań, które pomagają wszystkim stronom. Mam cierpliwość do nowych wyzwań i chętnie uczę się nowych rzeczy. Cenię sobie dobrą atmosferę i dbam o to, by moje otoczenie również czuło się komfortowo. Moja ulubiona misja w GTA to ta, w której zatapiamy gościa betoniarką.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Aktualnie 2179h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: tak
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): https://imgur.com/msygXPW
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Gracze wyruszają na poszukiwania ukrytego na mapie pojazdu. Pierwszy, który go odnajdzie, staje przed dodatkowym wyzwaniem: musi odpowiedzieć na 3 zagadki. Każda poprawna odpowiedź oznacza nagrodę, a rozwiązanie wszystkich trzech zagadek odblokowuje dodatkową nagrodę.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-6h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Staram się być zawsze na bieżąco – każdą wolną chwilę poświęcam na sprawdzanie najnowszych wpisów i aktywności graczy.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Po dłuższym czasie spędzonym na serwerze chciałbym spróbować czegoś nowego i uważam, że rola juniora byłaby dla mnie ciekawym wyzwaniem. Znam zasady panujące na serwerze i rozumiem, jak wszystko działa. Zawsze, kiedy mogłem, wspierałem nowych graczy, starając się im pomóc w pierwszych krokach. Jestem osobą, która unika konfliktów i wierzę, że nie zawiodę waszych oczekiwań. -
Imię: Łukasz
Serial: 40989E1381D3C4B416103AC1FF236FF4
Discord: xamowski
Opisz krótko siebie i swój charakter: Student 2 roku sterowania inteligentnymi budynkami, z zawodu elektryk. Cenię spokój, prawdomówność i racjonalne podejście do życia.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 733h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie posiadam.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Absolutnie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Kilkukrotnie zawieszone prawo jazdy (tarany, VDM, skok z MC), mute (nieodpowiednie słownictwo), ban (wykorzystywanie makro w pracy mechanika)
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Przede wszystkim wróciłbym do organizowania G1, z racji, że zaczęto reaktywować służby. Na pewno wiele graczy byłoby zainteresowanych np. cotygodniowym zlotem jak miało to miejsce na starej odsłonie serwera. Częściej uruchamiałbym /event ponieważ teraz nawet przy obecności na serwerze jednego/dwóch moderatorów, potencjał tego wydarzenia nie jest w pełni wykorzystywany. Nawiązywałbym większą interakcję z graczami poprzez wrócenie do organizowania konkursów na rozwiązywanie zagadek, czy chociażby szybkie palce. Nad nowymi, dodatkowymi eventami można by było myśleć w przyszłości z pozostałym gronem administracji.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Różnie, oscylowałbym w przedziale 2-3h, natomiast wszystko zależy od harmonogramu zajęć danego dnia na uczelni.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Zależnie od dnia, zazwyczaj od 30min do maksymalnie 2h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, ponieważ przy podejmowaniu decyzji nie kierowałbym się faworyzacją czy „popularnością” danego gracza, co w przeszłości nie raz było niestety spotykane przez byłych już moderatorów na naszym serwerze. Wiadomo, że przy obecnej sytuacji serwera i ilości graczy, która na nim gra, nie można być zbyt rygorystycznym, natomiast uważam, że upomnienia lub krótkie (kilkugodzinne) kary powinny być w niektórych sytuacjach egzekwowane, gdy gracz nie rozumie swojego postępowania, kilkukrotnie popełnia ten sam czyn czy utrudnia rozgrywkę innym.