Rekrutacja na Junior Moderatora - Listopad 2024
-
Imię: Niestety, ale nie podaje swoich danych w internecie, poprzez możliwość łatwego ich roznoszenia, stąd tu też go nie udzielę, ponieważ nie jest to istotne w tym stanowisku, oraz nic nie zmieni.
Serial: * Ihre Seriennummer lautet: C26A097322FF12447795C3AE25243DB3
Discord: merat.
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: zależy jak leży jak pijany to lekką
Opisz krótko siebie i swój charakter: Niema co się za dużo wypowiadać bo kto sie chwali temu koń w odbyt wali, a tak na poważnie to pykam w mta od 2013 roku, na większości serwerów grałem, posiadam może z 12-13k godzin łącznie w tej gierce, przyszedłem grać na pyla bo koledzy z gildi mnie namówili, posiadam duża wiedzę na temat gospodarek serwerowych, ekonomii, czy też potrafię rozwiązać połowę serwerowych problemów czy też, mam spory zasób kreatywności przez co, co chwilę znajduję nowe ciekawe pomysły, niestety z faktu iż nie jestem modelerem ani skrypterem, niemam jak tego wykorzystać, aczkolwiek pomysłów parę ciekawych mogę podsunąć. Ogólnie jestem spokojną osobą, bez większych problemów, lubię wypić browara jak każdy niema co się oszukiwać, czy też czasem popełnię jakieś błędy. Nie lubie komunizmu, oraz prowadzenia serwera w sposób komunistyczny, co akurat tutaj się nie dzieje za co wielkie brawa. Myślę, że możemy nawiązać współpracę na stanowisku support, aczkolwiek czy podołam tej roli to już się okaże, o ile się dostanę. Ogólnie to beton leje średnio co 2-3 tygodnie, co za tym idzie betoniarzem byłbym mógł być, a jak chcesz to b25 lejesz na strop 16-18cm i starcza, byle do 420zl za kubik więcej to nie ma co gadać.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 380h na ten moment
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Stanowisko ogarniam bez problemu raczej, nie jest tu nic nadzwyczajnego, parę komend, umiejętność rozwiązywania sytuacji, kultura, indywidualne podejście do spraw, brak faworyzacji kogokolwiek, chęć pomocy graczom, nic mi nie jest stąd obce.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Raczej nie, bo z takich nie korzystam.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): https://imgur.com/a/6XR1sHL <- jeśli by link nie chodził, zgłoś się na discord wyżej podany z faktu iż nieposiada owe forum spoilerów, czy też czytania linków
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Dodanie eventu związanego z samolotami, brakuje aktualnie samolotów w obiegu, samoloty są ciekawą częścią gry, a na żadnym serwerze niema takiego eventu, stąd też przychodzę z moją propozycją:
Skoki spadochronowe z samolotu, na punkty w strefie będzie tarcza jak w rzutce i kto trafi najbliżej środka otrzyma punkty, takich rund byłoby załóżmy 5, i ten kto ma najwięcej punktów wygrywa,
Kolejnym eventem lotniczym mógłby być taki, aczkolwiek on musiałby być organizowany przez administrację bo ciężko to poskryptować, polegałby na wojnie,
Na lotnisku w ls respiłby się samolot i brygada, w lv respiła by się przeciwna drużyna celem ich byłoby dorwanie trzeciej drużyny oraz wyeliminowanie przeciwnej, coś jak tryb na ruskich serwerach, trzecia drużyna uciekała by przed obydwoma drużynami broniąc się, która drużyna pierwsza dojedzie drużyne lądową wygrywała by punkt, bądź rozgrywke zależy na ile rund byłoby to zrobione,
Jeszcze jeden event mam w głowie, polegałby na napadzie, napad owy by działał tak, że mielibyśmy interior np banku duży, w którym wpuszczana była by drużyna terrorystów, druga antyterrorystów, która broniła by skarbu w banku, a drużyna terrorystów by ten skarb miała za zadanie ukraść, można to zrobić na punkty (podobne do gry w flagi), gdzie 1 terrorysta biegnie po skarb (flage), i byłaby określona ilość punktów, do wygrania rozgrywki, a antyterroryści by mogli ten skarg (flage) odzyskać poprzez zabicie terrorysty który z nią biegnie, a jeśli terroryści nie ukradną całego skarbu w ciągu określonego czasu, to wygrywali by antyterroryści.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Aktualnie mam sporo wolnego czasu, aczkolwiek nie gram tylko w mta stąd myśle, że 3-4h w dzień, w nocy coś tam pykać lubie to może i nawet więcej, zależy od tego czy mam co robić na serwerze czy nie.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Na discordzie to akurat siedze ciągle co widać po mojej aktywności, na forum niestety nie wchodziłem bo niemiałem po co, wszystko jest na discordzie napisane i nie trzeba go używać, co nie znaczy, że nie byłbym w stanie go używać, tylko po prostu niema po co aktualnie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że to wymaga bardziej skomplikowanej decyzji, iż nie tylko ja piszę podanie na owe staniowisko, aczkolwiek z moim doświadczeniem co do mta oraz wiedzą, na pewno zdziałałbym dużo więcej niżeli ktoś kto niemiał z takimi rzeczami styczności oraz takiego stażu w mta. To już wam zostawiam te decyzję, moje podanie jest dobrowolne, piszę je w sumie tylko dlatego, że aktualnie jest to jedyny serwer na którym chce mi się grać, bo niema tutaj komunistycznych zasad, czy też siania propagandy, jak to robi większość topowych serwerów, co jest akurat absurdalne. Pozostaje mi tylko życzyć czytającym te wiadomość oraz innym wnioskującym o to stanowisko graczom, powodzenia, gdyż dostanie się tylko określona ilość osób. Z fartem -
Imię: Patryk
Serial: 7B72EF8BBA3762D7DC5BBC9A922B25F3
Discord: boakrztusiciel
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: bezkonfliktowy, miły, altruistyczny, zabawny i szybko uczący się człowiek z zamiłowaniem do hokeja oraz komiksów (posiadam całkiem niezłą kolekcję).
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 1541h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: posiadałem kiedyś malutki serwer 4fun (grało maksymalnie 15 graczy) i była na nim nawet podmianka betoniarki, poza tym na serwerach trzecich, rangę obejmowałem tylko na platformie SAMP w odległych czasach.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): tylko mała ilość drobnych przewinień, które miały miejsce ponad 9 miesięcy temu.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Jako iż uważam strefę DM za posiadającą ogromny potencjał, widziałbym na niej wiele możliwości, jednakże podam tylko jedną z nich: event polegający na tym, że dzielimy się na dwie drużyny - RED i BLU, drużyna RED broni walizki i nie może dopuścić, aby przeciwnicy ją zdobyli. Czas meczu ustalamy na okres 5-10 minut. W razie gdyby drużynie odbijającej nie udało zdobyć się walizki, po zakończeniu czasu punkt otrzymuje drużyna broniąca. Gdyby istniała możliwość oskryptowania, można by zmodyfikować formułę i zastąpić walizkę flagą, którą możemy nosić. Wówczas dodatkowym zadaniem atakujących byłoby przeniesienie owej flagi do swojej bazy.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: z powodu specyfiki mojej "pracy" całkiem sporo, na pewno 7h+ dziennie.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): na forum i Discord zaglądam bardzo często w ciągu dnia, co zresztą widać po mojej aktywności na wymienionym już komunikatorze Discord. Owy komunikator mam też najczęściej odpalony na 2 monitorze, podczas rozgrywki na serwerze.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jak już napisałem na początku mojego podania - jestem bardzo aktywnym, bezkonfliktowym i zawsze chętnym do pomocy graczem co jest najważniejszymi cechami osoby na takiej randze. Lubie pożartować kiedy jest na to odpowiedni czas i miejsce, ale gdy trzeba być poważny to taki też jestem. Staram się być szanowany (a żeby być szanowanym trzeba szanować innych). Myślę, że żaden gracz nie ma mi nic poważnego do zarzucenia. -
Serial: 2F8ABE8961E90D482775E34FFF45DA24
Discord: Patio
Opisz krótko siebie i swój charakter: Spokojny opanowany i zabawny. Szukam odskoczni od codzienności w internecie.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Od roku, godzin 180.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go:
Na razie o tym nie myślałem
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Wszystko zależy od dnia lecz można przyjąć, że około 4godziny
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Łącznie może godzinkę, półtora.. lecz mało się udzielam.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Myślę, że byłbym odpowiedni na tym stanowisku, ponieważ nie reaguję emocjonalnie i nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, mam okresy w których spędzam naprawdę dużo czasu na Play Your Lifev2 oczywiście nie zawsze jest to możliwe że względu na pracę i inne obowiązki.
Jestem otwarty na nowe doświadczenia i dodatkowe obowiązki związane z owym stanowiskiem.
Na koniec chciałbym dodać, że betoniarki są the best.
Pozdrawiam wszystkich czytających -
Imię: Marcin
Serial: AD0C95AA602AA07516A5FE8827AC8483
Discord: sizimek
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: INTJ, Spokojna i bezkonfliktowa osoba z artystyczną(głównie muzyczną) duszą, która ceni sobie w życiu przestrzeń osobistą, szyk i harmonię. W stosunku do ludzi jestem bardzo przyjaźnie nastawiony unikając potencjalnego konfliktu zanim rozpali on iskrą beczkę prochu.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 02.05.2023r i 1350 godzin
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Administrator Jailbreak w TF2
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Licencja lotnicza bardzo dawno temu ; brak kar na liście.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Jeden z dziesięciu- Te same reguły co telewizyjny
Sajmon mówi- Gra z dzieciństwa gdzie prowadzący jest tytułowym sajmonem i mówi co inni mają robić, a jeżeli ktoś wykona źle, kiedy nie trzeba lub nie wykona wcale to odpada. Np. że ktoś ma wsiąść do betoniarki.Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-10h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 1-2h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze osiągnąłem zasadniczo prawie wszystko o czym przeciętny gracz mógł kiedykolwiek marzyć.. Wszystko oprócz posady w administracji serwera…
Uważam, że po 1300h na tym serwerze, jak i ponad 4000 na v1 jestem zaznajomiony z serwerem w zasadniczo każdym możliwym aspekcie i mogę teraz tą wiedzę przekazywać dalej - pomagać nowym graczom jak i tym bardziej doświadczonym. Realizuje już nawet tę kwestię bez rangi jak np. ostatnio pomagając zaczynać pierwsze kroki i opowiadając co i jak żeby najlepiej zacząć oraz wożąc po evencie halloweenowym. To jak i wiele innych spraw w trochę dalszej przeszłości miało miejsce w związku z moją pomocniczością. Dodatkowo wysokie struktury serwerowe nie są mi obce, a nawet w nich byłem(jestem?). Przez pewien okres czasu byłem w zarządzie San Andreas Medical Center, a obecnie jestem ostatnim formalnym Liderem SAMC. Pod moim przewodnictwem uważam, że frakcja w najgorszym możliwym momencie serwera jak i jej samej wychodziła z dołka do czego wraz z moimi ludźmi dołożyliśmy wszelkich starań. Tamte struktury frakcyjne dały mi bardzo dobre podwaliny pod to jak pomagać graczowi w ściśle określonym środowisku, jak w go w nie wdrożyć i jak przekazywać wiedzę tak, aby była ona jasna i klarowna. Kolejnym argumentem przemawiającym za moją kandydaturą jest fakt, że studiuję prawo, a co za tym idzie nie są mi obce kodeksy postępowania, regulaminy, ustawy - dążę do tego, że łatwiej mi zrozumieć zasady panujące na serwerze i o wiele prościej mi być ciałem administracyjnym, które jest trybikiem wykonującym określone cele, zadania i niejednokrotnie w nieoczywistych sytuacjach, które wymagają logicznego myślenia po prostu łatwiej mi rozwiązać dany kazus zgodnie z panującym prawem. -
Imię: Filip
Serial: 3AE6A362155FF3138C67111C1F3CDE43
Discord: _synter
Opisz krótko siebie i swój charakter: Cześć mam na imię Filip mam 21 lat. W ostatnim czasie zdałem prawo jazdy kat C, aktualnie dorabiam kat E. Z powodu iż uczęszczam na kurs prawa jazdy nie posiadam pracy (taki wymóg). Przydomowo zajmuję się autodetailingiem (nie jest to codzinne zajęcie tylko gdy trafi się klient), dlatego też mogę wykazać się cierpliwością, sumiennością oraz poświeceniem by wszystko doprowadzić do perfekcji. Jestem osobą dojrzałą, wspominam o betoniarce, ogarniętą emocjonalnie, która ma swoje cele w życiu i dąży do nich!
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): ➜ Data rejestracji: 2023-04-08 21:32:00, łączny czas gry: 343 godz. 47 min. Teraz wróciłem po przerwie i godziny stale rosną po ok 8h dziennie +/-
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak posiadam takie doświadczenie z serwerów wiekszych i mniejszych. Fajnym przykładem będzie serwer Proj*ctRPG
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie było takich sytuacji, nie jestem osobą która utrudnia grę.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Ogólnie za mojej kadencji na projekcie to robiłem lubiane przez graczy wyścigi wieloetapowe respionymi autami na dimie. Polegały one na tym ze w pierwszym wyscigu bralo udział 30-50 osób, do kolejnego przechodziło 10 osób, a ostatni etap wygrywały tylko 3 osoby. (przykładowy film z mojego eventu: https://www.youtube.com/watch?v=mb-jvItTYMg
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 8h-10h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Podczas gry regularnie przeglądam discorda. Czyli powiedzmy samo przeglądanie to ok 4h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą z doświadczeniem nie tylko na v2 grałem bo na v1 również. Jestem osobą nienaganną, nie karaną za utrudnianie rozgrywki czy inne problemy. Ostatnim czasem ponownie pochłonęła mnie rozgrywka na serwerze przez co poświęcam jej dużo czasu. Posiadam podobne doświaczenie na w.w stanowisku w administracji. Z dodatkowych aspektów to zajmuję się rownież mappowaniem np takiego osiedla: https://youtu.be/l3P8W6KR2ZU?t=10
Jestem pewny że nie zawiedziecie się na mnie i będę świetnym wyborem! -
Imię: Daniel
Serial: * Your serial is: 682693936FFD37D35ED5ADE18E36EBA3
Discord: zabujca_potworuw
Opisz krótko siebie i swój charakter: ISTJ, Cierpię na sigmozę, oraz prawdomówność i essownictwo. Można mnie nazwać ekscentrykiem. Poza tym jestem pracowity, szczery i egoistyczny.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 700 godzin
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: No tuti byłem sigma moderatorem.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Napewno nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Panel pod F2 mówi, że nie mam żadnych kar.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pisałem ich milion na chacie administracyjnym, więc moja kreatywność jest duża i betoniarkowa.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-3 godzinki
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Co do discorda, to chyba nie ma żadnych wątpliwości, że jestem największą sigmą i najaktywniejszym użytkownikiem.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam duże doświadczenie, walczę z systemem i komuną. Nie mam wrogów na serwerze (jest wielka pogódka z JBoyem i SAPD). Jestem bardzo aktywny i kulturalny. Nigdy nikogo nie zwyzywałem, nie mam na serwerze żadnej kary i to w sumie tyle -
Imię: Damian
Serial: CF7FEDA7C8A890B825B18E9BD01071F3
Discord: skipelek
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie cierpię na dysleksję/dysgrafię.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem spokojną, cierpliwą, miłą osobą. Potrafię zachować zimną krew, potrafię podejść na spokojnie do każdej sytuacji/sprawy. Na co dzień jestem studentem. Prowadzę też szkolenia osób, które później podczas wypoczynków letnich czy zimowych odpowiadają za uczestników. Szybko dostosowuje się do nowych warunków, nie mam problemów z podporządkowaniem się osobom wyżej postawionym. Tutaj akurat chciałbym wspomnieć o betoniarce.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Na serwer zawitałem 13 kwietnia 2023r., od tego czasu przegrałem 924 godziny.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Niestety nie posiadam takiego doświadczenia na innych serwerach, jednakże moim zdaniem nie jest to rzecz, która uniemożliwiłaby mi ogarnięcie wszystkich obowiązków, które zostałyby mi powierzone.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie, nigdy nie zdarzyło mi się przeszkadzać w eventach organizowanych przez administracje.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie posiadam żadnych kar.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Mam pewien pomysł, który pozwoliłby ożywić infrastrukturę na serwerze, która jest mało wykorzystywana, aczkolwiek o szczegółach nie chcę na tym etapie dużo pisać. Gdy dostanę od Was szanse się wykazać opowiem o swoim zamyśle już odpowiedniemu gronu.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Jest to zależne od moich wyjazdów związanych z szkoleniami, które prowadzę, od studiów, aczkolwiek czas, który poświęcam na grę to od 4 godzin w górę dziennie.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Na serwerze discord zbyt się nie udzielam, aczkolwiek śledzę go na bieżąco czy to na uczelni czy podczas gry. Forum staram się sprawdzać codziennie, by być na bieżąco z informacjami. Myślę, że jest to około 2 godzin dziennie na przegląd forum.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że spędziłem na tym serwerze dość sporo czasu, by poznać jak on funkcjonuje. Zobaczyć czego oczekują gracze gdy proszą o pomoc. Nie podejmuję pochopnych decyzji. Zawsze podchodzę sumiennie i starannie do powierzonych mi zadań. Jedynym sposobem by to udowodnić jest otrzymanie od Was zaufania i szansy jako Junior Moderator. Jestem aktywnym graczem, można rzecz na dobre i na złe, a nie tylko chorągiewką, która gra gdy coś się dzieje typu nowa praca, nowy event fabularny itd. Jeśli mam okazje jako gracz pomóc drugiej osobie, staram się to zrobić. Może i brak doświadczenia na podobnym stanowisku działa w jakiś sposób negatywnie na moje podanie, ale wiem, że szybko się nauczę i zdobędę potrzebną wiedzę, aby wykonywać to najlepiej jak potrafię. Liczę, że dostanę od Was szanse by się wykazać. -
Imię: adrian
Serial: 0A769F132A6D50CCCC9C4752376EB7D1
Discord: kusumi
Wiek: 19Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?: nie, nie cierpię na żadne z tych zaburzeń. dysponuję nienagannym językiem polskim.
Opisz krótko siebie i swój charakter: lubię grać w gry na komputerze, korzystać z internetu oraz czytać książki. gram na gitarze i keyboardzie, a także słucham dużo muzyki. jestem osobą pomocną, co przyda się na tym stanowisku. reszta jest mniej ważna, więc nie będę się nad tym rozwodził.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): gram od startu, z przerwami. w sumie mam 453 godziny.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: tak, posiadam doświadczenie, choć było ono zdobywane na innych serwerach, mniej znaczących. ogólnie zdarzało mi się pomagać graczom, ponieważ zajmowałem wysokie rangi w frakcjach porządkowych na majestik roleplay.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: tak, była jedna sytuacja. szczerze mówiąc, jej nie pamiętałem, ale ostatnio oglądałem stare klipy i okazało się, że przed startem eventu wjechałem monsterem w innego gracza, za co dostałem kicka.
Za co byłeś u nas karany (kary, bany): głównie za "odwalanie". warto też wspomnieć, że miałem permanentnego bana od byłego administratora aiquit, ale to było dawno temu, w 2023 roku, gdy serwer był bardziej zaludniony. obecnie jestem zreformowany.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: wyścig, który polegałby na wylewaniu betonu na czas z betoniarki.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: zależy od humoru od godziny do nawet dziesięciu godzin.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym Discord): uczestniczę aktywnie w społeczności serwera.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: chciałbym spróbować czegoś nowego. mam doświadczenie we frakcjach, które mnie zresztą znudziły, więc może znajdę swoje miejsce tutaj. kto wie pozdrawiam serdecznie
-
Imię: Oliwier
Serial: 489737428D55EA50C176C5ADC22877E4
Discord: olivvierr
Opisz krótko siebie i swój charakter: Na codzień jestem trenerem piłki nożnej z dzieciakami, co może pokazać że jestem osobą cierpliwą, potrafiącą uważać na słowa, jak i umiejącą postawić się w wielu przypadkach po obu stronach. Jestem otwarty na jakąkolwiek konwersację, przez co potrafię porozmawiać na każdy temat, jak i lubię wymianę zdań/poglądów. Momentami jestem śmieszny, czasami bezbekiem ale taki urok jak się lubi żartować.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 424h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie posiadam
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie zdarzało
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Połączenie G1 z wyścigami na 1/4 jest czymś, co jest warte spróbowania przy dobrym obmyśleniu przebiegu.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2/3h minimum
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 15 min +/- zależy ile się dzieje.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą aktywnie grającą na serwerze od bardzo długiego czasu, nawet w momencie gdy tych graczy było 5-10, przez co jestem z serwerem bardzo zżyty. Ciągle zależy mi na rozwoju , lecz przez utrudnioną drogę komunikacyjną bezpośrednio z RCONem nie mogę się tak swobodnie dzielić poglądami dotyczącymi sewera, jak mogą to robić moderatorzy/administratorzy. Mam dużą chęć angażowania się w eventy różnego typu, nie tylko oklepane derby czy spadające panele. Potrafię wziąć na siebie odpowiedzialność jaką niesie bycie moderatorem, czyli zważanie na każde słowo/zdanie powiedziane do drugiego gracza, bądź osoby wyższej rangą. Potrafię podporządkować się do poleceń przełożonego, jak i wziąć na siebie odpowiedzialność aby zrobić coś ekstra od siebie. -
Imię: Arkadiusz
Serial: 161723559BC07E2099E9142EB5361124
Discord: jboy_k2
Opisz krótko siebie i swój charakter: Zmęczony po pracy, odpoczywam na MTA. Otwarty na zmiany i chętny na rozwój i samodoskonalenie w strukturach Pylife. Aktualnie mieszkam w betoniarce lecz nie przeszkodzi mi to w aktywnym graniu na serwerze.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 500h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie mam jeżeli chodzi o mta. Nigdy o tym nie myślałem, natomiast skoro już pojawiła się taka możliwość uważam, że jest to najwyższy czas się wdrożyć i rozwijać w tym kierunku. Biorąc pod uwagę „podobne” stanowiska to dobre parę lat spędziłem jako Head Admin na jednej z serwerowni CS 1.6 i tam zajmowałem się podobnymi tematami.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie, nigdy.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie mam na koncie żadnych kar / banów.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: W mojej ocenie najlepszym wyborem są eventy wieloetapowe, które wymagają zaangażowania od ludzi. Takich eventów nie da się z góry ustawić. Mam na myśli to, że w ten sposób ograniczamy ryzyko do minimum jeśli mówimy tu o faworyzacji lub z góry ustawionych zwycięzców.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Aktualnie poświęcam +/- 6 godzin
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Jestem na bieżąco także staram się czytać wszystko chociażby z czystej ciekawości.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jest spory potencjał jeśli chodzi o moją kandydaturę. Z mojej strony mogę zapewnić zaangażowanie w powierzone mi tematy, chęć rozwoju oraz zdroworozsądkowe podejście. -
Imię: Maciej
Serial: 093544192AEB865DE6C10E13E7D07291
Discord: Soapik
Opisz krótko siebie i swój charakter: A więc z tej strony Maciej, 21 letni student pracujący w Warszawie. Jestem osobą przedsiębiorczą, pomocną i empatyczną, która zawsze stawia drugiego człowieka na pierwszym planie. Oprócz graniem na kompie interesuję się siatkówką, którą miałem okazję trenować przez kilka lat. W latach 2023-2024 byłem operatorem betoniarki.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 522h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Co do MTA, miałem okazję współtworzyć kilka serwerów, ale były to raczej niszowe projekty. Poza tym od 2019 roku do teraz pełnię rolę moderatora u pewnego streamera (twitch 58,5k follow oraz discord 5,7k osób).
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie miałem żadnej nałożonej kary.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Jestem osobą kreatywną, która nie ma raczej problemu z wymyślaniem eventów na bieżąco. Jedną z ulubionych form eventów dla mnie, są te związane ze strefą DM. Przykładowy pomysł to odbijanie VIPA z rąk bandytów na strefie DM (hotel jefferson).
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: To kwestia zależna głównie od dnia tygodnia/obecnej sytuacji w pracy i uczelni. Myślę, że średnio 3/4h dziennie nie będzie trudne do zrobienia.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Discord zawsze przelatuje w tle na drugim monitorze, a co do forum zerkam przynajmniej 2/3 razy dziennie z racji posady Inspektora w SAPD.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Według mnie jestem dobrym kandydatem z kilku powodów. Po pierwsze moje doświadczenie na obecnej edycji serwera to ponad 500h, nie licząc starego pyla. Oznacza to, że doskonale jestem zaznajomiony ze wszystkimi mechanikami. Po drugie, na serwerze udzielam się w SAPD. Od pierwszego odpalenia frakcji zasiliłem jej szeregi. Zacząłem od akademii, a skończyłem na zarządzie, gdzie przez okres kilku miesięcy miałem okazję prowadzić tę frakcje samodzielnie. Pokazuje to, że nie mam problemu z zarządzeniem dużą grupą osób, co jest ważnym aspektem na randze Junior Moderatora. Po trzecie, jak już wspomniałem dobro drugiej osoby stawiam zawsze na pierwszym miejscu. Nie zdarzy się nigdy sytuacja kiedy odmówię pomocy z powodu niechęci do jakiejś osoby, nigdy też nie będę oczekiwał niczego w zamian.
Dziękuję za rozpatrzenie podania, pozdrawiam
-
Imię: Mateusz
Serial: DBC43C991A5901F0058C59712756FF62
Discord:MatTheBor
Opisz krótko siebie i swój charakter: Hej mam na imię Mateusz jak już powiedziałem mam 23 lata skończyłem szkołę technikum jako rolnik/mechanizator z zawodu jestem hydraulikiem już 2 rok poszedłem mieszkać na swoje razem z dziewczyna i nie narzekam jest bardzo świetnie z charakteru jestem bardzo pomocną osobą lubię pomagać każdemu nie ważne jaka jest ta osoba inaczej mówiąc oddałbym całe swoje serduszko by ktoś mógł mieć lepiej w życiu.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 270h (2023-04-16)
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak posiadam
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Niestety nie bo to jest dla mnie niemiłe
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): utrata kategorii B
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pomysłów posiadam naprawdę mnóstwo lecz nie chciałbym się tym udzielać bo chciałbym żeby dla graczy to było coś nowego
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: to zależy od dnia jestem osoba pracującą ale powiedzmy że od 1h-5h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): przeważnie codziennie przeglądam i czytam jak nie na telefonie to na komputerze
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja? więc zacznijmy od tego że będę się starał tak że gracz nie będzie czekał na rozpatrzenie swojego reporta pół dnia tylko od razu. W planach mam naprawdę rozkręcić fajna atmosferę która na pewno się spodoba nie jednej osobie, jak eventy wspólne rozmowy czy granie między innymi chcę oznajmić że nie zmarnuje swojej szansy i pokażę jak bardzo się staram co by tu więcej mówić czas pokaże co będzie toczyło się dalej. -
Imię: Kamil
Serial: 7A5EEFDC3AD0BC2B0956F1A83FD8A5C2
Discord: carmolitto
Opisz krótko siebie i swój charakter: Uporządkowany, osoba nieszablonowa, nieosiągalny dla bytów tego świata, pełen pomysłów, zrozumiały i dogadujący się z ludźmi. Jestem opanowany i trudno mnie doprowadzić do szału. Posiadam stare bmw, więc wtajemniczeni wiedzą jaki to jest ciężki orzech do zgryzienia jak się zaczyna coś psuć. Na ogół aktualnie przez zimę nie pracuję, doszkalam się, kończę prawo jazdy C+E i czekam na A.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Pylife od 2014 (5000+h) ; Pylife v2 od samego początku (900h)
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): prawko na godzinę nie pamiętam za co.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Event prosty i łatwy do zrealizowania. Derby innymi pojazdami niż jedynie czitachy i monstery. Aby było więcej zabawy to pomyślałbym nad derabami np. wózkami widłowymi, gracze mogli by się próbować podnosić i spychać. Derby traktorami lub czymkolwiek innym a nie monotonia.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 1-4h czasami wiadomo, że można więcej posiedzieć
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): godzinka na discordzie
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poświęcam dużo czasu na serwer, biorę udział w każdym evencie gdy jestem aktywny. Pomagam ludziom i chcę poszerzyć swoje horyzonty i swoje doświadczenie, ponieważ zdobyłem jakiś tam majątek i gra na serwerze zaczyna mnie nudzić przez ciągłe zdobywanie gotówki. Chcę zaczerpnąć czegoś nowego. Po tylu godzinach chciałbym przydać się społeczności serwerowej i zostać moderatorem. Nie lubię obijania w bawełnę, więc uważam, że moje argumenty są wystarczające. Ludzi przybywa, serwer powoli wstaje na nogi a aktywnych moderatorów jest mało aktywnych lub ich brak. Odwalaczy jak zawsze nie brakuję więc o porządek trzeba dbać. Jestem w stanie wam w tym pomóc.
Z poważaniem Carmol_
-
Imię: Dawid
Serial: D2CBE931D51A5E3932ADC2B37615E0E2
Discord: WujekDawcio Bolsik
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem miłym i spokojnym chłopakiem. Cenię sobie spokój i opanowanie. Na co dzień pracuje jako kierowca zawodowy i dostarczam kruszywo na betoniarnię, przy czym często muszę się kłócić z kierowcami betoniarek. Nie pozwalam sobie wchodzić na głowę. Bardzo chętnie lubię pomagać osobom potrzebującym.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Gram od początku. 1220h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie byłem karany.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Moim pomysłem na event są wyścigi pojazdami, wykorzystując przy tym tor LS, 1/4 LV oraz prywatne pojazdy. Brakuje mi takich rzeczy na serwerze, więc jeśli się uda to będą bardzo często. Dzięki temu gracze będą mogli sprawdzić osiągi swoich pojazdów podczas rywalizacji.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: W tygodniu od 5-10h, natomiast w weekend do 15h.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 1/2h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na te stanowisko, ponieważ lubię nieść pomoc innym. Znam serwer od wielu lat, wiem co może mnie tu spotkać. Godnie reprezentuję serwer na służbie SMSA. Jestem bardzo chętny na wspólne podejmowanie decyzji. Myślę, że padło by z mojej strony dużo ciekawych propozycji co do serwera. Oczywiście na tym stanowisku potrzeba osób, które będą miały dużą aktywność a ja taką osobą właśnie jestem. Jestem w stanie dać z siebie 110%. Liczę na waszą szansę.
Pozdrawiam Schlodzony_BOLS -
Imię:Kacper
Serial:37D266E017C9A93B06C4D79FBC9E7DC4
Discord:Pumba*(Pumba#1617)
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Tak jak wyżej napisałem mam na imię Kacper. Interesuję się sportem głównie piłką nożną. Jestem osobą miłą, pomocną, sumienną oraz pracowitą. Nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości. Jestem humorystyczny lubię sobie pożartować oczywiście wszystko z umiarem. Szybko nabywam wiedzę, oraz przystosowuję się do sytuacji.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 10.04.2023r 300godzin
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:Niestety nie.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):Brak kar.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Na obecną chwilę nic mi nie wpada do głowy, jestem fanem eventów, które są na serwerze.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:2-3h(na tygodniu) 4-5(weekendy)
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):1-2 godzinki
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jest to trudnie pytanie, lecz zacznę od tego że sprawiłoby mi to wielką radość, a co najważniejsze dało szansę na zdobycie nowego doświadczenia. Zasady panujące na serwerze oraz forum nie są mi obce. Nie mam problemów ze swoim zachowaniem i mogę zagwarantować że po wybraniu mnie nie będzie ze mną żadnych problemów, każde powierzone mi zadanie wykonam jak najlepiej potrafię. Liczę na szansę.
Pozdrawiam Pumba** -
Serial: Mój numer seryjny to: 558D9BDEF55FBFE3FAF9C01B5475E9B2
Discord: |SMSA|LAJT|Frączek
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: Nie cierpię.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Witam, jestem Patryk 4 listopada skończyłem 28 lat pracuję od rana do południa resztę dnia relaksuję się na serwerze lub wypoczywam z narzeczoną w domu lub plenerze.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): Rozegrałem już ponad - 1105 godzin.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Tak posiadam, kilka lat wstecz byłem administratorem na 20 osobowym serwerze MTA, również prowadziłem serwer CS 1,6 oraz CSGO przez kilka lat.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Nie, nigdy.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Dwa razy zakaz prowadzenia pojazdów z kwietnia 2023 roku.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Wyścig betoniarkami z LV do LS lotnisko przesiadka w dodo lądujemy w SF skąd udajemy się do BM i tam kończymy zabawę. I wiele więcej co wyjdzie w trakcie...
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: Tygodniowo wyrabiać muszę 7 godzin z SMSA więc z tym nie ma problemu możemy podwoić stawkę godzinową.
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): Nigdy tego nie przeliczałem lecz myślę że około dwóch godzin się zliczy lub więcej zależy od tego co się dzieje na czacie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że nadałbym się na podaną rangę ze względu że jestem już w SMSA i chciałbym jeszcze częściej nieść pomoc innym gdy tylko tego potrzebują.
-
Imię: Kuba
Serial: BE9C7458F80D398196AF5223E2DC85C2
Discord: kgthd
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem osobą komunikatywną i spokojną, lubię współpracować z innymi i dobrze odnajduję się w zespole. Jestem cierpliwy i wytrwały, co jest kluczowe w moderacji. Znam zasady serwera i szanuję graczy. Zawsze staram się podejść do każdej sytuacji obiektywnie i z dużą dawką humoru, by rozładować napięcia. Jestem gościem, który zna mapę San Andreas lepiej niż drogę do lodówki po północy. Zawsze pomagam innym – na przykład gdy ktoś goni mnie radiowozem, cierpliwie czekam, aż mnie dogoni... chyba że złapię prędkość 200 km/h, wtedy "dogonić mnie" staje się kwestią filozoficzną.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): 605h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: Coś tam liznąłem kiedyś, ale to było temu dawno.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: Przysięgam, że nigdy!
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Byłem banowany pare razy, raz słusznie bo chciałem z alt konta pokręcić w kasynku.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Wyścig, w którym wszyscy gracze muszą prowadzić pojazdy z efektem "pijanego ekranu". Dodatkowo na trasie pojawiają się losowe przeszkody, takie jak porozrzucane kłody, które zbijają pojazdy z trasy. Kto dotrze do mety, ten wygra – a im więcej "kolizji", tym lepiej!
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: od 1 do 10h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): 2-3h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Znam dobrze zasady serwera i mam doświadczenie w pracy z graczami, co pozwala mi sprawnie reagować na problemy i rozwiązywać je. Cenię sobie dobrą atmosferę i sprawiedliwość, dlatego stawiam na odpowiedzialne podejście i zdrową komunikację. Wierzę, że mógłbym przyczynić się do pozytywnego rozwoju społeczności, dbając o porządek i dobre relacje między graczami. -
Imię: Krzysztof
Serial:7E9337C0520BD87135F4AEED7356595E
Discord: slonovatys
Opisz krótko siebie i swój charakter: Eksplozywny tzw. choleryk uważany inaczej za osobę energiczną, reagującą natychmiastowo na sytuację otaczającą daną osobę. Na co dzień jestem operatorem maszyn m in. wózka widłowego, suwnicy. Potrafię radzić sobie w stresujących sytuacjach, ale mimo wszystko potrafię zachować zimną krew i trzymać nerwy na wodzy. W swoim życiu miałem do czynienia z różnymi osobami i potrafię się dogadać tak naprawdę z każdym.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): łączny czas gry: 515 godz. 15 min.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie posiadam
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Pomysłów mam wiele. Wystarczy odpowiednie przygotowanie na tego typu atrakcje m in. 1hp deagle 1 vs 1, Wyścigi pojazdami danej kategorii na 1/4 mili, wyścigi offroad, uważam również za dobry sposób spędzania czasu na serwerze organizację różnego typu eventów pokroju teleturnieje np. 1 z 10 podzielonych na dane kategorie aby każdy mógł siebie sprawdzić, teleturniej familiada, w którym można sprawdzić swój zakres wiedzy grupowo, to są tylko niektóre z pomysłów którymi mogę się podzielić z innymi.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: od 2 do 8 godzin dziennie zależnie od pracy
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): około 2/3 godzin
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem charyzmatyczną dbającą o swoją strefę psychiczną wyznaczoną tylko dla mnie potrafię dowodzić w grupie, oraz nie poddawać się presji mam nadzieję że betoniarka nie wyleje na mnie betonu i nie spuści mnie w betonowych bucikach na dno oceanu. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania z racji tego iż posiadam nie najgorszy zakres kompetencji na stanowisko osoby prowadzącej i zarządzającej serwerem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich czytających moje wypociny. -
Imię: Kamil
Serial: B48EDF1E1BB214368F95374913F61AA3
Discord: mongolczyk
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?: nie.
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem Kamil, mam 21 lat, pracuję jako kierowca zawodowy (kat C, jednak nie jeżdżę betoniarką). Jestem osobą spokojną, mało konfliktową i pomocną. W wolnych chwilach ćwiczę albo gram na komputerze. Moim hobby są motocykle i muzyka.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin): od początku serwera, aktualnie mam 730h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?: tak, 2 lata temu byłem moderatorem na innym serwerze MTA, który miał około 50 graczy
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?: nie.
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): póki co nie
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: najszybciej to teleturniej wiedzy z GTA lub arenki 1vs1
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 1-3h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord): około godzinki
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: myślę, że nadałbym się na rangę ze względu na to, że już miałem przyjemność bycia w administracji, mam trochę godzin spędzonych zarówno tutaj jak i na PYLife V1 (około 2000h), jestem osobą, która wywiązuje się z obowiązków i stara się je wykonywać jak najlepiej.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
-
Imię:
Krystian
Serial:
FFC757B9DDD7C8997CC9D4FF8FE80F44
Discord:
.drabson
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?:
Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter:
Lubię czytać o ciekawych tematach i zapoznaję się z nimi. Spędzam trochę czasu na graniu i uczeniu się gier(m.in. mta, lua), dobrze dogaduję się z innymi graczami i staram się pomagać jeśli tylko mogę. Jestem miły, spokojny, pracowity, lubię pożartować jeśli na to czas i miejsce, potrafię spojrzeć na sprawy obiektywnie. Interesuję się motoryzacją, grafiką, grami, informatyką, elektroniką.
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? (ilość godzin):
1220h
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach?:
Niestety nie udało się, ale wiem z czym to się wiąże
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów?:
Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):
Nie byłem karany
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go:
Event wyścigowy w różnych kategoriach wyścigów oraz pojazdów - drag, drift, czasówka, 1na1 po torze, normalny wyścig 8+ uczestników, itp., a pojazdy np. gokart, windsor, vortex. Do każdej kategorii można wykorzystać istniejące obiekty w grze - lotnisko, 1/4, tor, tor gokartowy, tor z areny LS itp.
Drag - każdy wie jak wglądają, można je zorganizować na lotniskach lub autostradzie.
Drift - specjalnie przygotowane pojazdy przez administrację lub prywatne graczy, stworzenie stref na torze lub na całkowicie nowym obiekcie, latanie w parach jak i pojedynczo np. Betoniarką
Czasówka - aktualnie dostępna na torze obok LS, można stworzyć coś nowego, np. 3 okrążenia toru lub arany LS z brakiem kolizji.
1na1 - Tor do wyboru, kto pierwszy na mecie tylko dwoje uczestników, zasady taranowania/przenikania do uzgodnienia
Wyścig - Dostepny co 10 min, ale może jakieś inne pojazdy, inne nagrody.
Jest wiele więcej opcji ścigania się jak i pojazdów do wyboru.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:
Ze względu na pracę (pon-pt) 1.5h+, w weekendy zazwyczaj 5h+
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? (w tym discord):
Staram się być na bieżąco z forum oraz discordem
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Trochę już gram, wiem co i jak, chciałbym spróbować, jestem gotów pomóc jeśli ktoś ma problem i wziąć na siebie odpowiedzialność z bycia moderatorem.