Dodanie kanistrów oraz kół zapasowych
-
W związku z tym, że każdy gracz posiada auto, którego używa do różnych prac (kurier, wędkarz, taxi) proponuje by zostało wprowadzone na serwer możliwość kupienia kanistrów z paliwem oraz kół zapasowych w sklepach/u mechanika. Byłby to element użyteczny w ekwipunku (jak np. wędka). Ze względu na to, że takie elementy byłyby "na czarną godzinę" to ich koszt byłby zdecydowanie przesadzony, np. kanister 5 litrowy z benzyną dla zwykłych graczy kosztowałby 100 euro, a opona 200.
-
Wtedy trzeba by było usunąć mobilnego mecha bo praktycznie nie miałby sensu.
-
Tego mobilnego mecha na którego w zasadzie każdy tak czy siak ma wylane? Jedyne wspomnienie z MM jakie mam to pisanie PM'ów do takowych jak byłem bez opony na jakimś zadupiu tylko po to, aby dostać odpowiedź: "akurat wychodze" albo "nie chce mi się jechać. (Nikogo nie winię, komu by się chciało dymać pół mapy aby zarobić 10 euro?)
Lepiej by było jakoś to ze sobą związać - co gdyby sprzedać zapasowe koła i kanistry z benzyną mógł by jedynie mech mobilny?
-
@Człowiek-Elementu To ma sens, w twoim rozwiązaniu jedynie jakby mobilny sprzedawał takie rzeczy, rozszerzyło by to też rozgrywkę i stawiało troszkę większy nacisk na interakcje z graczem.