SAMC - Ogłoszenia
-
[center]

09.12 @Baduś Za wkład w rozwój awansowany zostaje na rangę Ordynator tym samym dołącza on do zarządu frakcji.[/center]
-
[center]

10.12.2023 - Ordynator @Wasabi odchodzi z frakcji na własne życzenie. Dziękujemy za wkład w rozwój frakcji. Za zasługi wpisany zostaje na listę Zasłużonych.[/center] -
[center]

17.12.2023 - Za niewyrobienie normy minusa otrzymują: @HOLAMADZIOLA @Dekroo @roger[/center]
-
[center]

17.12.2023 W dniu dzisiejszym awans otrzymują:
@stewiak -> Starszy ratownik medyczny
@KaTaciX -> lekarz rodzinny
@Handrastyczny -> Lekarz rodzinny
@DuNaJ -> Młodszy lekarz ogólny
@xkamilox -> Młodszy lekarz ogólny
@SzefBubus -> Młodszy lekarz ogólny[/center] -
-
[center]
[/center]
[center]20.12.2023 - Powracam po przerwie na stanowisko Dyrektora San Andreas Medical Center.
Specjalne podziękowania dla @Soltys oraz @xAsek za rozwój frakcji podczas mojej nieobecności.
Za swoje zasługi @Soltys oraz @xAsek zostają we dwóch na stopniu zastępcy dyrektora.
[/center]
-
[center]

20.12.2023 - @Bart zostaje awansowany na Starszego ratownika medycznego[/center] -
[center]

21.12.2023 - @DuNaJ Odchodzi z frakcji na własne życzenie.[/center] -
[center]
[/center]
[center]22.12.2023 - Lekarz Rezydent @Sizim zostaje awansowany na stopień Lekarz Medycyny Ratunkowej[/center]
[center]22.12.2023 - Młodszy Lekarz Ogólny @qbi zostaje awansowany na stopień Lekarz Ogólny[/center]
-
[center]
[/center]
[center] 23.12.2023[/center]
[center]Podchodząc do egzaminu przyśpieszonego @Slonovatys @lennykebab @Sew3ryN zdobywają wynik 75% jednocześnie zalicza się to pod minimum akceptowalnego progu równocześnie zostają awansowani na stopień Asystent Lekarza[/center]
-
[center]
[/center]
[center]24.12.2023[/center]
[center]Do przyśpieszonego egzaminu podchodził @BlaxoreK zdobywając 75% jednocześnie zdając akademię, zostaję on awansowany na stopień Asystent Lekarza, gratulujemy![/center]
-
Ten post został usunięty!
-
[center]
[/center]
[center]24.12.2023[/center]
[center]Zastępca dyktatora @Soltys odchodzi z frakcji na własne życzenie[/center]
-
[center]

24.12.2023 - Zastępca dyrektora @xAsek odchodzi z frakcji na własne życzenie,.
Dziękuje wszystkim za setki godzin, super się z wami grało <3[/center] -
[center]
[/center][center]24.12.2023 - Ordynator @Baduś odchodzi z frakcji na własne życzenie,
Dziękuje wszystkim za wspólną grę, wszelakie akcje RP. Mam nadzieje ze sie jeszcze spotkam z wami w przyszłości.[/center] -
[center]

24.12.2023 - Dyrektor @LouisRossi zostaje wyrzucony dyscyplinarnie.[/center] -
[center]
[/center][center]27.12.2023 - Nowym Dyrektorem Generalnym frakcji zostaje @Ditru.[/center]
-
[center]
[/center]
[center]Cześć!
Jest mi niezmiernie miło, że zostałem wybrany do pełnienia funkcji dyrektora szpitala. Lecz jednocześnie jest mi przykro, że odbywa się to w niecodziennych okolicznościach, a swoją kandydaturę zacząć muszę od przykrych wiadomości. Chciałbym jednak, mimo wszystko, podziękować każdej osobie z byłego zarządu frakcji za to, że do tej pory dbali o to, aby funkcjonowała ona możliwie jak najlepiej!
27.12.2023
Ratownik Medyczny @bolciarz odchodzi z frakcji na własne życzenie.
Asystent Lekarza @BlaxoreK zostaje zwolniony dyscyplinarnie w związku z otrzymana skargą, a w jej wyniku banem.
Były Zastępca Dyrektora @xAsek w związku z wysokim zaangażowaniem w pełnieniu danego mu stanowiska, zostaje wpisany na listę osób zasłużonych dla frakcji.
Były Zastępca Dyrektora @Soltys z uwagi na haniebne odejście z pełnionej funkcji ( Zaburzenie funkcjonowania frakcji poprzez usunięcie dokumentacji ) zostaje usunięty z listy osób zasłużonych dla frakcji.
Były Dyrektor @LouisRossi pomimo otrzymania skargi, a w jej wyniku bana, a także haniebnego odejścia z pełnionej funkcji, pozostaje osobą zasłużoną dla frakcji z uwagi na wielowymiarowe zasługi dla niej.
-

PRZYWRACAM HISTORIE FRAKCJI Z RACJI USUNIĘCIA JEJ PRZEZ FORUM
@Ditru z dnia 30.12.2023 o 18:48
"W porozumieniu z nowym - już mam nadzieję docelowym - dyrektorem frakcji, został utworzony nowy zarząd. Co prawda jest to zarząd, który podlega okresowi próbnemu, w związku z czym jego skład może jeszcze ulec zmianie... ale wierzę, że nie będzie to konieczne
Za moment wrócę do warunków tego okresu, ale najpierw chciałbym Wam przedstawić jego skład:Dyrektor: @SzefBubus
Zastępca dyrektora: Brak
Ordynator: @Handrastyczny*
Zastępca Ordynatora: @Lent i @Sizim
Wierzę, że skład ten podoła wyzwaniu, a współpraca pomiędzy każdym z jego członków będzie owocna i przyjemna.
Okres próbny nowego zarządu potrwa do 14 stycznia. Do tego momentu będę jeszcze znajdować się na stopniu dyrektora, ale przechodzić przeze mnie będą tylko najważniejsze decyzję takie jak: wydalenia, podania o zmiany do administracji, inne większe zmiany we frakcji. W związku z tym wszelkie prośby, problemy itp. proszę kierować do wymienionych osób, nie do mnie. Moje zadanie na ten moment ograniczy się głównie do obserwacji nowego zarządu i wyciągania wniosków, a resztę pozostawiam im
Zdaję sobie sprawę, że takie zmiany to zawsze powód do sprzeczek czy uwag, ale wierzę że każdy z Was koniec końców będzie zadowolony z tej zmiany. Od siebie serdecznie gratuluję, szczególnie Panu Dyrektorowi i z niecierpliwością czekam na pierwsze zmiany we frakcji. Powodzenia!"
-

PRZYWRACAM HISTORIE FRAKCJI Z RACJI USUNIĘCIA JEJ PRZEZ FORUM@Ditru z dnia 11.01.2024r o 13:21
"Na forum pojawiły się wyniki okresu próbnego nowego zarządu. Co prawda miały one być wstawione dopiero za 3 dni, ale już teraz można było wyraźnie powiedzieć kto go ukończył i na jakim stopniu.W związku z tym moja rola we frakcji w tym miejscu się kończy, a tym samym ten "burzliwy okres" w jej strukturach. Mam nadzieję, że nowy @Zarząd SAMC przypadnie do gustu każdemu, a praca z nim i wewnątrz niego będzie opierać się na współpracy i zrozumieniu. Ze swojej strony dziękuję za ten krótki, ale myślę owocny czas, który spędziłem we frakcji. Powodzenia!"
Wyniki jakie Wystąpiły po okresie próbnym to:
Dyrektor @SzefBubus
Zastępca Dyrektora @Sizim
Ordynator @Lent @Handrastyczny
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się