SAMC - Ogłoszenia
-
[center][/center]
[center]09.12.2023 - Dyrektor @louisrossi odchodzi z frakcji na wlasne zyczenie
Dziekuje wszystkim za ten super spedzony czas, jestescie wspaniali, tyczy sie to moich podopiecznych jak i zwyklych graczy, stanowisko dyrektora przejmuje @Soltys
09.12.2023 - Zastepca dyrektora @Soltys zostaje awansowany na stopień Dyrektora[/center]
-
[center][/center]
[center]09.12.2023 - W związku z dużym wkładem w rozwój frakcji Ordynator @xAsek zostaje awansowany na Zastępce Dyrektora, gratuluję i życzę dalszych sukcesów!
09.12.2023 - @LouisRossi za zasługi dla frakcji zostaje wpisany na listę Zasłużonych, czekamy na Twój powrót![/center]
-
-
-
[center]
17.12.2023 - Za niewyrobienie normy minusa otrzymują: @HOLAMADZIOLA @Dekroo @roger[/center]
-
[center]
17.12.2023 W dniu dzisiejszym awans otrzymują:
@stewiak -> Starszy ratownik medyczny
@KaTaciX -> lekarz rodzinny
@Handrastyczny -> Lekarz rodzinny
@DuNaJ -> Młodszy lekarz ogólny
@xkamilox -> Młodszy lekarz ogólny
@SzefBubus -> Młodszy lekarz ogólny[/center] -
-
[center][/center]
[center]20.12.2023 - Powracam po przerwie na stanowisko Dyrektora San Andreas Medical Center.
Specjalne podziękowania dla @Soltys oraz @xAsek za rozwój frakcji podczas mojej nieobecności.
Za swoje zasługi @Soltys oraz @xAsek zostają we dwóch na stopniu zastępcy dyrektora.
[/center]
-
-
-
-
[center][/center]
[center] 23.12.2023[/center]
[center]Podchodząc do egzaminu przyśpieszonego @Slonovatys @lennykebab @Sew3ryN zdobywają wynik 75% jednocześnie zalicza się to pod minimum akceptowalnego progu równocześnie zostają awansowani na stopień Asystent Lekarza[/center]
-
[center][/center]
[center]24.12.2023[/center]
[center]Do przyśpieszonego egzaminu podchodził @BlaxoreK zdobywając 75% jednocześnie zdając akademię, zostaję on awansowany na stopień Asystent Lekarza, gratulujemy![/center]
-
Ten post został usunięty!
-
[center][/center]
[center]24.12.2023[/center]
[center]Zastępca dyktatora @Soltys odchodzi z frakcji na własne życzenie[/center]
-
-
[center][/center]
[center]24.12.2023 - Ordynator @Baduś odchodzi z frakcji na własne życzenie,
Dziękuje wszystkim za wspólną grę, wszelakie akcje RP. Mam nadzieje ze sie jeszcze spotkam z wami w przyszłości.[/center] -
[center]
24.12.2023 - Dyrektor @LouisRossi zostaje wyrzucony dyscyplinarnie.[/center] -
[center][/center]
[center]27.12.2023 - Nowym Dyrektorem Generalnym frakcji zostaje @Ditru.[/center]
-
[center][/center]
[center]Cześć!
Jest mi niezmiernie miło, że zostałem wybrany do pełnienia funkcji dyrektora szpitala. Lecz jednocześnie jest mi przykro, że odbywa się to w niecodziennych okolicznościach, a swoją kandydaturę zacząć muszę od przykrych wiadomości. Chciałbym jednak, mimo wszystko, podziękować każdej osobie z byłego zarządu frakcji za to, że do tej pory dbali o to, aby funkcjonowała ona możliwie jak najlepiej!
27.12.2023
Ratownik Medyczny @bolciarz odchodzi z frakcji na własne życzenie.
Asystent Lekarza @BlaxoreK zostaje zwolniony dyscyplinarnie w związku z otrzymana skargą, a w jej wyniku banem.
Były Zastępca Dyrektora @xAsek w związku z wysokim zaangażowaniem w pełnieniu danego mu stanowiska, zostaje wpisany na listę osób zasłużonych dla frakcji.
Były Zastępca Dyrektora @Soltys z uwagi na haniebne odejście z pełnionej funkcji ( Zaburzenie funkcjonowania frakcji poprzez usunięcie dokumentacji ) zostaje usunięty z listy osób zasłużonych dla frakcji.
Były Dyrektor @LouisRossi pomimo otrzymania skargi, a w jej wyniku bana, a także haniebnego odejścia z pełnionej funkcji, pozostaje osobą zasłużoną dla frakcji z uwagi na wielowymiarowe zasługi dla niej.