Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na Teazy

Skarga na Teazy

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
10 Posty 3 Uczestników 295 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • meratM Niedostępny
    meratM Niedostępny
    merat
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: 14 dni temu
    Nick: merat
    Nick oskarżonej osoby: Teazy
    Mój serial: C26A097322FF12447795C3AE25243DB3
    Opis: Nie odanie pieniendzy za raty za pojazd benszi 350k dolaruw mi leci, do dzis i niegra i wogule @kabeiks tesz zostal przez jego wydymany na auto bo dal mu w rate i tesz nie splacil nieh sie wypowie bo to nie som rzarty hlop jest do bana.
    Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/5MvA22h

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    5
    • DitruD Niedostępny
      DitruD Niedostępny
      Ditru
      napisał ostatnio edytowany przez Ditru

Cześć @merat. Sprawdziłem logi i to co mówisz jest prawdą, faktycznie 27 listopada umówiłeś się z Teazym, że zapłaci Ci 500k i doniesie 350k w ciągu 14 dni ( Czyli do dzisiaj ).

Jednak, poza sprawą niedotrzymania umowy przez Teaziego, moją uwagę przykuła również sama cena pojazdu - 850 tysięcy euro za Banshee, które w momencie sprzedaży ( jeżeli nic nie pominąłem ) miało: Rh1, Mk2, Mk3, Importy i szerokie opony, czyli łącznie koszt montażu +/- 150k, a samo banshee w salonie kosztuje niecałe 300k, to zadaje sobie pytanie: skąd się wzięło 850 tysięcy? Być może coś pomijam, dlatego chciałbym byś ty mi to wyjaśnił.
      W tym czasie daje @Teazy jeszcze 24 godziny na wypowiedź w tej skardze. W razie gdyby sprawa uległa zmianie, proszę o informację w tym temacie.

meratM 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      -1
      • DitruD Ditru

Cześć @merat. Sprawdziłem logi i to co mówisz jest prawdą, faktycznie 27 listopada umówiłeś się z Teazym, że zapłaci Ci 500k i doniesie 350k w ciągu 14 dni ( Czyli do dzisiaj ).

Jednak, poza sprawą niedotrzymania umowy przez Teaziego, moją uwagę przykuła również sama cena pojazdu - 850 tysięcy euro za Banshee, które w momencie sprzedaży ( jeżeli nic nie pominąłem ) miało: Rh1, Mk2, Mk3, Importy i szerokie opony, czyli łącznie koszt montażu +/- 150k, a samo banshee w salonie kosztuje niecałe 300k, to zadaje sobie pytanie: skąd się wzięło 850 tysięcy? Być może coś pomijam, dlatego chciałbym byś ty mi to wyjaśnił.
        W tym czasie daje @Teazy jeszcze 24 godziny na wypowiedź w tej skardze. W razie gdyby sprawa uległa zmianie, proszę o informację w tym temacie.

meratM Niedostępny
        meratM Niedostępny
        merat
        napisał ostatnio edytowany przez merat

@Ditru banshee bylo 6ns, co do ceny sam taka ustalil
        co widac w logach
        Napisal czy sellam banshee ja mowie offki,
        On mowi ze daje 850k tylko w rate to sie zgodzilem co w tym dziwnego, kto by nie bral darmowej kasy
        Pozatym oscamowal on nie tylko mnie a jeszcze kabeiks na sultanie z tego co sie dowiedzialem.
        Co innego gdybym ja wcisnol typowi taka cene i mowil ze te banshee jest tyle warte, a skoro sam tyle chcial dac nie moj problem.
        A pozatym banshee 370k w salonie downtown stoi a nie jak napisales ponizej 300.

1
        • T Niedostępny
          T Niedostępny
          Teazy

Witam, pisałem do graczy że mam awarię sprzętu i nie jestem w stanie zarabiać gotówki mówi to nawet samo to że nie ma mnie już długo na serwerze

0
          • DitruD Niedostępny
            DitruD Niedostępny
            Ditru

@Teazy czy jesteś w stanie określić ile czasu potrzebujesz by spłacić dług/długi?

0
            • T Niedostępny
              T Niedostępny
              Teazy

Witam, odpaliłem starego laptopa instaluje gta i zobaczę czy będzie grywalnie jesli nie to będę potrzebował wiecej czasu natomiast jeżeli laptop będzie w stanie uciagnac mta to będę zarabiał gotowke jak najszybciej… Sprzedam też moje auto i tym pokryję większą część długów pozdrawiam.

DitruD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              0
              • T Teazy

Witam, odpaliłem starego laptopa instaluje gta i zobaczę czy będzie grywalnie jesli nie to będę potrzebował wiecej czasu natomiast jeżeli laptop będzie w stanie uciagnac mta to będę zarabiał gotowke jak najszybciej… Sprzedam też moje auto i tym pokryję większą część długów pozdrawiam.

DitruD Niedostępny
                DitruD Niedostępny
                Ditru

@Teazy napisał w Skarga na Teazy:

Prosiłbym w takim razie byś określił się do końca dnia, przynajmniej orientacyjnie, ile potrzebujesz czasu by zamknąć tę sprawę. W przeciwnym razie będę zmuszony nałożyć bana i egzekwować zwrot w apelacji od kary.

1
                • T Niedostępny
                  T Niedostępny
                  Teazy

ile łącznie mam do spłaty ?

DitruD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                  0
                  • T Teazy

DitruD Niedostępny
                    DitruD Niedostępny
                    Ditru
                    napisał ostatnio edytowany przez Ditru

@Teazy napisał w Skarga na Teazy:

W tej skardze przeglądałem już logi i z tego co pamiętam wszystko zgadzało się a tym co mówi @merat, więc w tej kwestii jest to 350k. Nie liczę drugiej skargi. W razie jakby pojawiły się uwagi odnośnie tej kwoty którejś ze stron to proszę pisać.

I @Teazy daję Ci ostatnią szansę byś napisał ile potrzebujesz czasu - odnośnie obu skarg. Pytam o to już 3 raz i dalej nawet widełek nie podałeś.

1
                    • DitruD Niedostępny
                      DitruD Niedostępny
                      Ditru

Dobrze @Teazy, bo za długo to już się ciągnie. Sprawa oddania pieniędzy zostanie ustalana w apelacji, do tego czasu nakładam na Ciebie bana.

0
                      • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
                      • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                      Odpowiedz
                      • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                      Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                      • Najpierw najstarsze
                      • Najpierw najnowsze
                      • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                      • Pierwszy post
                        Ostatni post
                      0
                      • Kategorie
                      • Ostatnie
                      • Tagi
                      • Popularne
                      • Użytkownicy
                      • Grupy