Skarga na Teazy
-
Data i godzina zdarzenia: 14 dni temu
Nick: merat
Nick oskarżonej osoby: Teazy
Mój serial: C26A097322FF12447795C3AE25243DB3
Opis: Nie odanie pieniendzy za raty za pojazd benszi 350k dolaruw mi leci, do dzis i niegra i wogule @kabeiks tesz zostal przez jego wydymany na auto bo dal mu w rate i tesz nie splacil nieh sie wypowie bo to nie som rzarty hlop jest do bana.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/5MvA22h -
Cześć @merat. Sprawdziłem logi i to co mówisz jest prawdą, faktycznie 27 listopada umówiłeś się z Teazym, że zapłaci Ci 500k i doniesie 350k w ciągu 14 dni ( Czyli do dzisiaj ).
Jednak, poza sprawą niedotrzymania umowy przez Teaziego, moją uwagę przykuła również sama cena pojazdu - 850 tysięcy euro za Banshee, które w momencie sprzedaży ( jeżeli nic nie pominąłem ) miało: Rh1, Mk2, Mk3, Importy i szerokie opony, czyli łącznie koszt montażu +/- 150k, a samo banshee w salonie kosztuje niecałe 300k, to zadaje sobie pytanie: skąd się wzięło 850 tysięcy? Być może coś pomijam, dlatego chciałbym byś ty mi to wyjaśnił.
W tym czasie daje @Teazy jeszcze 24 godziny na wypowiedź w tej skardze. W razie gdyby sprawa uległa zmianie, proszę o informację w tym temacie. -
@Ditru banshee bylo 6ns, co do ceny sam taka ustalil
co widac w logach
Napisal czy sellam banshee ja mowie offki,
On mowi ze daje 850k tylko w rate to sie zgodzilem co w tym dziwnego, kto by nie bral darmowej kasy
Pozatym oscamowal on nie tylko mnie a jeszcze kabeiks na sultanie z tego co sie dowiedzialem.
Co innego gdybym ja wcisnol typowi taka cene i mowil ze te banshee jest tyle warte, a skoro sam tyle chcial dac nie moj problem.
A pozatym banshee 370k w salonie downtown stoi a nie jak napisales ponizej 300. -
Witam, pisałem do graczy że mam awarię sprzętu i nie jestem w stanie zarabiać gotówki mówi to nawet samo to że nie ma mnie już długo na serwerze
-
@Teazy czy jesteś w stanie określić ile czasu potrzebujesz by spłacić dług/długi?
-
Witam, odpaliłem starego laptopa instaluje gta i zobaczę czy będzie grywalnie jesli nie to będę potrzebował wiecej czasu natomiast jeżeli laptop będzie w stanie uciagnac mta to będę zarabiał gotowke jak najszybciej… Sprzedam też moje auto i tym pokryję większą część długów pozdrawiam.
-
@Teazy napisał w Skarga na Teazy:
Witam, odpaliłem starego laptopa instaluje gta i zobaczę czy będzie grywalnie jesli nie to będę potrzebował wiecej czasu natomiast jeżeli laptop będzie w stanie uciagnac mta to będę zarabiał gotowke jak najszybciej… Sprzedam też moje auto i tym pokryję większą część długów pozdrawiam.
Prosiłbym w takim razie byś określił się do końca dnia, przynajmniej orientacyjnie, ile potrzebujesz czasu by zamknąć tę sprawę. W przeciwnym razie będę zmuszony nałożyć bana i egzekwować zwrot w apelacji od kary.
-
ile łącznie mam do spłaty ?
-
@Teazy napisał w Skarga na Teazy:
ile łącznie mam do spłaty ?
W tej skardze przeglądałem już logi i z tego co pamiętam wszystko zgadzało się a tym co mówi @merat, więc w tej kwestii jest to 350k. Nie liczę drugiej skargi. W razie jakby pojawiły się uwagi odnośnie tej kwoty którejś ze stron to proszę pisać.
I @Teazy daję Ci ostatnią szansę byś napisał ile potrzebujesz czasu - odnośnie obu skarg. Pytam o to już 3 raz i dalej nawet widełek nie podałeś.
-
Dobrze @Teazy, bo za długo to już się ciągnie. Sprawa oddania pieniędzy zostanie ustalana w apelacji, do tego czasu nakładam na Ciebie bana.
-
-