Rozwinięcie opcji dla biznesu "Komis"
-
Bez sensu kompletnie. To byłoby dobre w przypadku gdy będzie wprowadzone ograniczenie komisów, bo na ten moment jest ich za dużo.
Jeśli będą wprowadzone po dwa unikatowe auta na komis to łącznie wyjdzie ok. 40 pojazdów - co w efekcie przyniesie nam praktycznie wszystkie pojazdy w rotacji.Dodatkowo ma to sens tylko i wyłącznie wtedy, gdy również będzie wprowadzone ograniczenie do max posiadanych komisów na 1.
-
Aktualnie nie ma to prawa bytu na serwerze.
Jest 20 komisów co przełożyłoby się na łączną liczbę 20-40 unikatowych pojazdów dla każdego z komisu. Moim zdaniem ilość komisów jest zbyt duża na aktualną ilość graczy. Powinny zostać one ograniczone w taki sposób, że w momencie nieopłacenia komisu trafia on od razu w ręce administracji rcon, a w przyszłości gdy liczba graczy znacznie wzrośnie zostałyby one stopniowo wprowadzone ponownie w obieg.
Jeśli liczba takich komisów zostałaby ograniczona to można by było podzielić komisy na kategorie np. zależnie od hrabstwa w jakim one się znajdują - przykładowo komisy z LV miałyby dodatkowo autko A, komisy z Red County miałyby B itd.
-
@Jeffen W zasadzie podzielenie byłoby możliwe i teraz na SF/LV/LS i Reszta czyli byłyby to 4 auta inne po 1szt. I tak jak mowisz kazda strata komisu przez wlasciciela to konfiskata do rcon, bo na ten moment biznes Komis jest nieopłacalny.
-
@JBoy napisał w Rozwinięcie opcji dla biznesu "Komis":
Dodatkowo ma to sens tylko i wyłącznie wtedy, gdy również będzie wprowadzone ograniczenie do max posiadanych komisów na 1.
To by się naprawdę przydało, jestem za tą propozycją.
-
@OjczeWasz ale aktualnie nikt nie ma na serwerze dwoch komisow jesli sie dobrze orientuje?
Ja mam od 2dni bo mialem sie wymienic za samochod i gracz chcial komis, nie doszlo do skutku wiec go bede sprzedawal. Sami dobrze wiecie jako posiadacze komisu ze majac 1 jest ciezko go utrzymac co dopiero dwa. Juz nie wspomne ze posiadajac dwa komisy nie mam 4 slotow do zamowien tylko tez 2. -
@Patryczeq no nie, komis numer 15 i 18 na LV to jakieś randomy wynajmujo.
@Patryczeq napisał w Rozwinięcie opcji dla biznesu "Komis":
@OjczeWasz ale aktualnie nikt nie ma na serwerze dwoch komisow jesli sie dobrze orientuje?
Ja mam od 2dni bo mialem sie wymienic za samochod i gracz chcial komis, nie doszlo do skutku wiec go bede sprzedawal. Sami dobrze wiecie jako posiadacze komisu ze majac 1 jest ciezko go utrzymac co dopiero dwa. Juz nie wspomne ze posiadajac dwa komisy nie mam 4 slotow do zamowien tylko tez 2.Czy tylko ja nie bardzo kumam co wnosi ta wypowiedź do całego tematu? ^^
edit
Patryczku tu każdy przyszedł czytać ze zrozumieniem ale nie twoje wypociny. Wracając do tematu nie oszukuj ludzi, że Ty domniemasz czy ktoś aktualnie ma czy nie X komisów skoro sam wiesz jak jest. Nikogo też nie interesuje czy masz komis od ciotki czy chcesz go opędzlować wujkowi.Uważam również, że nie ma co roztrząsać nad odrzuconą propozycją ale…
Głównie chodzi o Twoje kłamstwa, bo też nie masz 2 komisów od dwóch dni…. Założę się, że jakbym ściągnął dane wcześniej to miałbyś tych komisów 3 lub nawet 4.
Każdy Cię zna na serwie z tego, że handlujesz i dla mnie to jesteś ostatnią osobą, która na temat tego biznesu może się obiektywnie wypowiadać. - może przykre ale prawdziwe.Zero cukru.
-
Edit. „Wypociny” do tematu niżej.
-
@JBoy myśle że możesz śmiało ściągać i sprawdzać.
Ja wiem, że to cię może to boli lub nie, nie interesuje mnie to. Komis posiadam praktycznie od początku ty od niedawna wiec ocenianie czy mogę się wypowiadać na dany temat możesz schować w kieszeń bo w tym przypadku jesteś niestety ale trochę nie na bieżąco i niedoinformowany. I napisz skargę albo zapytaj @MemeMasterX kiedy odkupiłem od niego drugi komis jak cie tak to boli. A kolejna sprawa póki nie jest to zabronione i w niczym tym nie utrudniam to mogę mieć i 5 tych komisów a tobie nic do tego. Nie jestem i nie byłem jedynym posiadaczem więcej niż jednego biznesu.
Pozdrawiam
Edit. Jak edytujesz to wspomnij następnym razem chyba, że na tym polega twoje dowartościowanie się łapkami. -
Każdy Cię zna na serwie z tego, że handlujesz i dla mnie to jesteś ostatnią osobą, która na temat tego biznesu może się obiektywnie wypowiadać. - może przykre ale prawdziwe.
Idąc twoimi tokiem rozumowania to chyba jedyną, bo tylko ja umiem nim zarządzać, skoro wszyscy inni posiadacze komisów nie handlują i mają po jednym to po co im one? Skoro ja mam dwa i tak sobie super radzę? xd
Zakończmy na tym dyskusję i tyle. Ja dałem propozycje ty wyraziłeś swoje zdanie, szanuję rozumiem. Jeżeli masz jakieś pretensje to napisz do mnie pm albo dc możemy tam dokończyć temat i swoje wywody przedstawisz, to nie jest offtopic a propozycja. Ja szanuję twoje zdanie ty uszanuj moje. Koniec tematu -
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 58% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
-
-