Poprawki w pracach(taxi,tir,l2)
-
Tak jak w temacie należy poprawić parę rzeczy w tych pracach.
Taxi:: Aktualnie trzeba mieć naprawiony tylko silnik co nie ma sensu bo reszta auta jest rozwalona, bo to od kondycji silnika zależy ilość premii, jeżeli zostałoby to zmienione na całą karoserię, taksówkarze zaczęli by normalnie jeździć a nie na tzw(odpierdol). Reszta okL2:: L2 wymaga ciutek podwyższenia zarobków względem tirow leży i kwiczy a do l2 potrzebujemy wylatać 8h a na tiry 20min i zarabiamy potężne pieniądze. Reszta ok
Tiry:: Zwiększenie marginesu zniszczenia auta bo strasznie szybko jak w coś przydzwonimy cofa nas na bazę, rozumiem zamysł że jadąc z ładunkiem to trzeba uważać, aktualnie to się sprawdza bo nie ma tylu graczy co na taxi na początku, bo wtedy to by się jeździć nie dało, można wprowadzić że odejmuje pieniądze od wynagrodzenia za uszkodzenie towaru.
Edit 1: Co do tirow wprowadziłbym losowość ile paczek trzeba załadować na naczepę bo nieważne czy kurs za 150 czy za 600 ładujemy 4 paczki a można by to zmienić bo kurs 100-400e losowo 1-3 skrzynie 400-7503 2-5 skrzyń. A kolejną rzeczą byłoby lekko przyspieszyć wózek widłowy do tyłu bo strasznie wolno zadupca to tylu u mnie w robocie magazynierzy szybciej tyłem jadą jak przodem . -
Taxi: Na ten moment nie ma potrzeby takiej zmiany. Dodatkowo temat wszelkich zmian w tej pracy jest bardzo czuły, więc jeżeli coś nie jest potrzebne to lepiej tego nie zmieniać.
Prace lotnicze: Zarobki są zbilansowane w stosunku do wymagań.
Tiry: Istnieje w propozycjach oddzielny temat zmian w tej pracy, gdzie przedyskutowane i spisane zostały wszystkie potrzebne zmiany. Jednak faktycznie, przyszłościowo trzeba pomyśleć o zmianie czułości zniszczeń - myślę, że mogę rzucić temat by zająć się tym szybciej Temat wózka jest znany.
Z uwagi na całokształt, propozycje odrzucam. Jednak kilka aspektów z niej zostanie podsunięte do dalszych rozmów
-
-