Statystyki, topka graczy w kasynie
-
Cześć! Proponuję, aby dodać pod jakąś komendą/bezpośrednio w kasynie podgląd swojego ogólnego rozrachunku w żetonach. Ile na czym wygrane, ile łącznie weszło w obieg z naszej inicjatywy - a i nawet dodanie topki graczy, którzy najwięcej wyciągnęli z tej zabawy.
Dodatkowo, zauważyłem, że pieniądze zarobione w kasynie nie aktywują achievementów związanych z majątkiem (a przynajmniej u mnie). Nie wiem, czy to zabieg celowy czy luka w skrypcie - ale fajnie, gdyby zostało to naprawione. Pozderki.
-
Cześć! Proponuję, aby dodać pod jakąś komendą/bezpośrednio w kasynie podgląd swojego ogólnego rozrachunku w żetonach. Ile na czym wygrane, ile łącznie weszło w obieg z naszej inicjatywy - a i nawet dodanie topki graczy, którzy najwięcej wyciągnęli z tej zabawy.
Dodatkowo, zauważyłem, że pieniądze zarobione w kasynie nie aktywują achievementów związanych z majątkiem (a przynajmniej u mnie). Nie wiem, czy to zabieg celowy czy luka w skrypcie - ale fajnie, gdyby zostało to naprawione. Pozderki.
@everyonee jestem za
-
Również ściana największych przegrańców była by super
-
Obawiam się, że taki system mógłby zbyt mocno wpłynąć na przywiązanie graczy do hazardu, cały czas starając się być wyżej w tabeli. Nie wykluczam, że statystyki pojawią się kiedyś pod F2, lecz tabela dla wszystkich graczy... moim zdaniem byłoby to po prostu niezdrowe.
Natomiast pieniądze zdobyte w kasynie powinny tak jak inne aktywować osiągnięcia. Postaram się zbadać temat i dam Ci znać we wiadomości prywatnej o wyniku.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się