nagroda dzienna
-
siema, moja propozycja jest dodanie nagrody dziennej, codziennie musielibyśmy przegrać przynajmniej 30 minut na serwerze, aby ją odebrać.
nagrode odbierałoby się w specjalnym panelu do tego, załóżmy pod f6.
byłyby tam 2 nagrody na przemian, czyli 1 dzień kasa, 2 dzień pp, 3 dzień kasa itd.:
-nieduża kwota pieniężna (1 dzień - 50e, z każdym dniem, w którym do odebrania jest kasa, kwota zwiększałaby się o 20-40e, w którymś tam dniu kwota dojdzie do 5k i już by się nie zwiekszała tylko ciągle po 5k).
-punkty premium, po 25pp na dzień
można również dodać jakieś inne nagrody oprócz kasy i pp
oczywiście kwoty są do ustalenia, jeśli te podane przeze mnie są za duże. -
siema, moja propozycja jest dodanie nagrody dziennej, codziennie musielibyśmy przegrać przynajmniej 30 minut na serwerze, aby ją odebrać.
byłyby tam 2 nagrody na przemian, czyli 1 dzień kasa, 2 dzień pp, 3 dzień kasa itd.:
-nieduża kwota pieniężna (1 dzień - 50e, z każdym dniem, w którym do odebrania jest kasa, kwota zwiększałaby się o 20-40e, w którymś tam dniu kwota dojdzie do 5k i już by się nie zwiekszała tylko ciągle po 5k).
oczywiście kwoty są do ustalenia, jeśli te podane przeze mnie są za duże.@ccjq ja bym to bardziej widział w stylu koła fortuny jak w gtaV w kasynie. Od drobniejszych kwot przez ubrania które mogłyby być tylko dostępne z koła. Po wprowadzeniu strefy DM, mogłyby to być jakieś bronie/amunicją. Główną nagrodą oczywiście samochód ale z najmniejszym możliwym procentem.
Ewentualnie dodałbym daily questy do wykonania za które moglibyśmy dostawać randomowe kwoty podobne jak te z walizek.
-
oczywiście kwoty są do ustalenia, jeśli te podane przeze mnie są za duże.Spoko ale zwiększyłbym nagrode dzienną do stówki i dodał stówkę za każdy kolejny dzień, pomiędzy można wcisnąć jakieś punkty premium ;D
-
Podobna propozycja została już zaakceptowana
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/99/zadanie-dzienne -
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się