Wprowadzenie telewizora do domów i dodanie nowych blipów do lokalizacji
-
Fajnym udogodnieniem było by wprowadzenie możliwości oglądania filmów w interiorach i poza nimi. Na v1 była taka możliwość, a ten telewizor, w którym wkleiło się linka przykładowo z YT wyświetlał obraz, tym samym duża część osób mogła w tej samej chwili oglądać to samo, dodatkowo często i gęsto na poprzedniej edycji było organizowane kino samochodowe w Fort Carson, fajnie jakby to wróciło bo myślę że to była by dobra zmiana na + żeby zachęcić graczy do gry.
Kolejnym pomysłem będzie dodanie nowych blipów domów do nowych lokalizacji, dużo jest fajnych miejsc gdzie można by było zrobić "baze organizacji" a brakuje tam blipów, tym samym też są domy na które duża część osób by się skusiła a blipów nie ma przy nich.
-
Dołączam się do propozycji, pomysł fajny nawet do frakcji żeby puszczać materiały szkoleniowe i je omawiać
-
Jestem na tak. Myślę ze bardzo urozmaiciło by to rozgrywkę pod wieloma aspektami.
-
na mocne tak, telewizory w domach byly mega urozmaiceniem, blipów tez duzo nie ma, nawet niektóre wymapowane bazy są bez blipów, a jeszcze inne zostały usunięte niewiadomo dlaczego np. come-a-lot lv obok stacji
-
Duży +, jestem za
-
Fajnie jakby w domku była jeszcze możliwość zmiany skina. W przebieralni ustawiamy sobie np. 3 ulubione i w domku możemy sobie pomiędzy nimi wybierać.
Dla graczy gold fajne bo można by było zapisać kilka przebrań dla CJ'a.
-
dołączam się do propozycji jestem na TAK
-
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 64% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.