Skarga na część organizacji
-
Nick: Kajsky
Nick oskarżonego: Cała administracja aktywna około godziny 00:30 dnia 18 kwietnia.
Serial: FE0041465E3EDBF22F9A938F7A93E183
Data i godzina zdarzenia: 00:30 18.04
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco, jakiś maślak wali z drugim gosciem 10 tych samych ogłoszeń w ciągu 2 minut, nie dopuszcza żadnego ogłoszenia do chociaż 1 sekundowej aktywności. Napisałem 2 reporty w przeciągu kilku minut o tej samej treści, jednakże żaden z szanownych wielce zajętych administratorów nie raczył nawet spojrzeć na to swoim cwanym oczkiem. Natomiast po napisaniu prawdy na discordzie serwerowym dostałem przerwe na okres 7 dni, co w takim razie robi administracja? - zapewne przeglądają sobie discorda, skoro mają czas dać mi przerwe na 7 dni, a nie potrafią nawet zareagować na reporta opisującego wg mnie dosyć priorytetową sytuacje psującą rozgrywke innym graczom.
Dowody:
, tyle jestem w stanie dać.
Coś od siebie: Żegnam ozięble. -
Do rozpatrzenia skargi w jakikolwiek sposób potrzebuję wiedzieć kto był wtedy na serwerze, żeby móc zweryfikować dlaczego Twój raport nie został w żaden sposób rozpatrzony. Masz może jakieś logi z wpisywania /admins z tamtego czasu?
-
Do rozpatrzenia skargi w jakikolwiek sposób potrzebuję wiedzieć kto był wtedy na serwerze, żeby móc zweryfikować dlaczego Twój raport nie został w żaden sposób rozpatrzony. Masz może jakieś logi z wpisywania /admins z tamtego czasu?
@Nowak Mam, jednakże z godziny 1, około 20
minut po całym zdarzeniu. https://i.imgur.com/kuLBOJB.jpeg -
Udało mi się ustalić skład nocny, nieco się różnił w godzinie podanej przez Ciebie od stanu ze screena, ale no jednak był wykonany chwilę później więc nie ma co się dziwić. Porozmawiałem z ekipą, dowiedziałem się, że mimo późnej godziny mieli natłok zgłoszeń, działali w miarę możliwości (niektórzy moderatorzy mimo aktywności na /duty nie byli w stanie przyjmować zgłoszeń ze względu na pomoc dla administracji sfer wyższych, czyt. RCON - którego nawet na screenie widać) i starali się działać na tyle sprawnie na ile się dało. Bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka sytuacja (co do kary na discordzie - zazwyczaj jest tam akurat sporo aktywnych moderatorów, niekoniecznie muszą być w tym czasie na serwerze) i mam nadzieję, że więcej się takie coś nie powtórzy. Dbamy bardzo o jakość ekipy i świadczenie przez nich pomocy na Waszą - czyli graczy rzecz, dlatego mam nadzieję że był to jednorazowy przypadek i kolejne takie się nie pojawią.
Rozmowa przeprowadzona, fakty ustalone więc nie pozostało mi nic innego jak zamknąć skargę. W ramach rekomnepsaty zdjąłem Ci karę w postaci przerwy na Discordzie, jednak pamiętaj że na przyszłość ważne jest zachowanie kultury i umiaru w tym co się pisze na publicznym forum.
Skarga rozpatrzona, zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się