Skarga na [TUNE-SF]Matek907
-
Data i godzina zdarzenia:16:36
Nick: Babula.*cvt
Nick oskarżonej osoby:[TUNE-SF]Matek907
Mój serial:AF7306E3CC172E065BFDB122102F4343
Opis:Gracz zamontował tune na nie swoim stano proponuje 2 dni bana dla tego gracza. gracz sam przyznał się do winy na pm.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/18ubqPr -
Data i godzina zdarzenia:16:36
Nick: Babula.*cvt
Nick oskarżonej osoby:[TUNE-SF]Matek907
Mój serial:AF7306E3CC172E065BFDB122102F4343
Opis:Gracz zamontował tune na nie swoim stano proponuje 2 dni bana dla tego gracza. gracz sam przyznał się do winy na pm.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/18ubqPr@Babula Kim ty jesteś zeby proponować 2 dni bana xD , od tego są admini jak już. A co do calej sytuacji to byla kolejka przy mechaniku i kazdy cos chcial montowac a ty sie klociles z graczem bo nie chciales mu zrobic mk1 bez doli. Ile mozna sie klocic o 300 euro ktore nawet ci oddalem xd. Dla mnie to jest smieszne zachowanie i szukasz na sile problemu. Nie kazdemu trzeba montowac po 10 procent doli, i tryhardowac. Praca na mechaniku to czysty fun a jak chcesz grube siano to polecam inna prace. Tyle odemnie pozdrawiam

-
@Babula Kim ty jesteś zeby proponować 2 dni bana xD , od tego są admini jak już. A co do calej sytuacji to byla kolejka przy mechaniku i kazdy cos chcial montowac a ty sie klociles z graczem bo nie chciales mu zrobic mk1 bez doli. Ile mozna sie klocic o 300 euro ktore nawet ci oddalem xd. Dla mnie to jest smieszne zachowanie i szukasz na sile problemu. Nie kazdemu trzeba montowac po 10 procent doli, i tryhardowac. Praca na mechaniku to czysty fun a jak chcesz grube siano to polecam inna prace. Tyle odemnie pozdrawiam

@Matek907 kolejka moze i byla ale mam całkowite prawo życzyć sobie ile chce % jesli komuś nie odpowiada niech jedzie gdzieś indziej tyle z mojej strony pozdrawiam

-
@Matek907 kolejka moze i byla ale mam całkowite prawo życzyć sobie ile chce % jesli komuś nie odpowiada niech jedzie gdzieś indziej tyle z mojej strony pozdrawiam

@Babula sam mu chciales dac 2 czy tam 3 procent wiec mowie 300 euro w ta czy w ta xd wielki problem robisz
-
@Babula sam mu chciales dac 2 czy tam 3 procent wiec mowie 300 euro w ta czy w ta xd wielki problem robisz
@Matek907 a a jesli chodzi o to 300 euro co mi niby dales to to bylo 150 i ci odrazu oddalem
-
@Matek907 a a jesli chodzi o to 300 euro co mi niby dales to to bylo 150 i ci odrazu oddalem
@Babula a to nawet nie zwrocilem uwagi mozliwe ze pomylilem sie z kwotą ale dla mnie to jak widzisz zaden problem oddac
i nie zobaczylem nawet ze oddales -
@Babula a to nawet nie zwrocilem uwagi mozliwe ze pomylilem sie z kwotą ale dla mnie to jak widzisz zaden problem oddac
i nie zobaczylem nawet ze oddales@Matek907 dla mnie jedyny problem jaki mam to to, że w taki sposób postąpiłeś nie zamierzam się już więcej udzielać w tej skardze pozdrawiam czekam na werdykt

-
V Vertan zablokował ten temat dnia
-
V Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się