Skarga na [TUNE-SF]Matek907
-
Data i godzina zdarzenia:16:36
Nick: Babula.*cvt
Nick oskarżonej osoby:[TUNE-SF]Matek907
Mój serial:AF7306E3CC172E065BFDB122102F4343
Opis:Gracz zamontował tune na nie swoim stano proponuje 2 dni bana dla tego gracza. gracz sam przyznał się do winy na pm.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/18ubqPr -
@Babula Kim ty jesteś zeby proponować 2 dni bana xD , od tego są admini jak już. A co do calej sytuacji to byla kolejka przy mechaniku i kazdy cos chcial montowac a ty sie klociles z graczem bo nie chciales mu zrobic mk1 bez doli. Ile mozna sie klocic o 300 euro ktore nawet ci oddalem xd. Dla mnie to jest smieszne zachowanie i szukasz na sile problemu. Nie kazdemu trzeba montowac po 10 procent doli, i tryhardowac. Praca na mechaniku to czysty fun a jak chcesz grube siano to polecam inna prace. Tyle odemnie pozdrawiam
-
@Matek907 kolejka moze i byla ale mam całkowite prawo życzyć sobie ile chce % jesli komuś nie odpowiada niech jedzie gdzieś indziej tyle z mojej strony pozdrawiam
-
@Babula sam mu chciales dac 2 czy tam 3 procent wiec mowie 300 euro w ta czy w ta xd wielki problem robisz
-
@Matek907 a a jesli chodzi o to 300 euro co mi niby dales to to bylo 150 i ci odrazu oddalem
-
@Babula a to nawet nie zwrocilem uwagi mozliwe ze pomylilem sie z kwotą ale dla mnie to jak widzisz zaden problem oddac i nie zobaczylem nawet ze oddales
-
@Matek907 dla mnie jedyny problem jaki mam to to, że w taki sposób postąpiłeś nie zamierzam się już więcej udzielać w tej skardze pozdrawiam czekam na werdykt
-
-