Prośba o odbanowanie
-
Nick: Bl4ckuu
Serial: 2E42EB5F299B457332ED558DF8D85452
UID: Nie wiem, nie moge znaleźć
Nick admina: Anty cheat
Powód zbanowania: Mój numer seryjny jest zablokowany ze względu o używanie nielegalnych oprogramowan
Do kiedy jesteś zbanowany: Nie wiadmo
Opis sytuacji : Dostałem bana gdy jechałem na patrol (SMSA) kochany Zastępca Naczelnika Mr.Stewiak, zakuł mnie podczas jazdy gdy nie zbyt się tego spodziewałem, ze względu na to, że chwilowo miałem zminimalizowane MTA
Dowody: Nie mam żadnych dowodów
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Nie mam nic do dodania -
Z racji tej że kolega stara się tu wcisnąć kit że ja mu coś zrobiłem :))
1. Kolego złoty nie kleją ci się fakty że miałeś zminimalizowany ekran i jechałeś, bo stałeś w miejscu.
2. Nie starałem się tu uzyskać żadnego specjalnego efektu bana czy innej rzeczy, po prostu kolega nie potrafił się zatrzymać i zastosować do mojego polecenia nadanego wcześniej w innej sprawie, a gdy zobaczyłem że stoi na środku autostrady postanowiłem że użyje kajdanki i będę czekał, ale ja wysiadając z samochodu kolega zaczął odjeżdżać a ja w tym czasie kliknąłem enter i tak się stało. I kolego proszę nie oczerniaj mnie tu że ja coś tu zrobiłem specjalnie bo do swojej winy też nie raczysz przyznać.
3. Koledze i tak należy się odbanowanie bo to jest tylko i wyłącznie wina serwera bo to on traktuje kajdanki jak używanie noclipa. A wina można powiedzieć że leży po obydwu stronach, ale dalej sprawa i tak będzie raczej wyjaśniona pomiędzy szeregami frakcji.
Pozdrawiam kochany Zastępca Naczelnika Mr.Stewiak :))
-
@stewiak
Kolego złoty, miałem zminimalizowany ekran i odrazu po wróceniu zacząłem ruszać, bo nie myślałem że ktoś taki z taką rangą, może wykorzystać błąd serwera, chcąc nie chcąc jest to używanie błędów serweraDruga sprawa jest taka, że po twoim pytaniu, które wydawało mi się że jest napisane w żartach, poszedłem robić swoje, czyli pojechałem na patrol holownikiem, a twoje polecenia wydawały mi się zbędne ze względu takiego, że wcześniej miałeś inne poczucie humoru więc nie brałem ich na poważnie.
A propo kajdanek, to owszem masz racje i zgodzę się w 100%
-
-
P Patryczeq* zablokował ten temat
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Apelacje od kar