Prośba o odbanowanie na serwerze.
-
Nick: Bl4ckuu
Serial: 13C8A43E33D36BC5999C52B16EA3AE9F
UID: Nie wiem, nie moge znaleźć
Nick admina: Vertan
Powód zbanowania: Wyjaśnij sprzedaż na forum. (999 d)
Do kiedy jesteś zbanowany: 999d
Opis sytuacji : Rzecz biorąc, dostałem bana za rozdawanie majątku, mam świadomość tego że jest to zabronione na serwerze, aczkolwiek myślałem że jak raz sprzedam coś za o wiele niższą cenę niż jest warty pojazd, to obejdzie się bez kar, sprzedałem kuzynowi pheonixa za 3k ponieważ za mniej nie można było (gdyby było można, dałbym mu to za darmo) ze względu na to że miał wczoraj urodziny, a wczoraj nie zdążyłem już mu tego przekazać, bardzo często z nim gram na serwerze i wiem że ma szrota który mu jedzie zaledwie 120km/h, z racji iż miałem możliwość zrobienia mu takiego prezentu to to zrobiłem i apeluje od tego, że jeżeli ktokolwiek ma dostać za to bana nawet po odwołaniu, to powinienem być to ja i nikt więcej bo on nie jest aż tak obeznany w serwery MTA a szczególnie że zrobiłem to ja nie on
Dowody: Nie mam żadnych dowodów
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Proszę o odbanowie chociaż by mojego kuzyna, nie jest on niczego winien a ja chciałem mu zrobić chociażby prezent w grze, bo IRL nie mam jak, mam nadzieję że apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam Administracje -
Pojazd wróci na Twoje konto, taki jest warunek odbanowania w obu przypadkach, zgadzacie się?
-
-
@Bl4ckuu napisał w Prośba o odbanowanie na serwerze.:
@Vertan Zgadzamy sie
W takim razie odbanowuje i czekam na potwierdzenie odnośnie zwrotu pojazdu za podatek na Twoje konto.
-
-
Macie niewiele godzin na serwerze, dlatego nie chciałem Wam stwarzać problemu. Na przyszłość pamiętajcie o tym, z czym wiążą się tego typu transakcje, zamykam.
-
V Vertan zablokował ten temat
-
V Vertan przeniósł ten temat z Apelacje od kar