Skarga na Blaxorek
-
Nick: dc: jaroslawflis
Nick oskarżonego: Blaxorek
Serial: niepotrzebny
Data i godzina zdarzenia: 19.02.2025 okolice godziny 17:00
Opis sytuacji: Junior moderator zachowywał się w sposób, który nie przystoi dla osoby będącej członkiem administracji serwisu. Wielokrotnie w sposób ostentacyjny sugerował, bądź bezpośrednio pisał do innego użytkownika, że jest głupi. Niejednokrotnie używał okropnych wulgaryzmów.
Dowody: Niepotrzebne, wszystko jest na chacie #chat na serwerze discord Pylife V2.
Coś od siebie: Liczę na wyegzekwowanie sprawiedliwości, ponieważ przykro patrzy się na to jak niski poziom reprezentuje członek administracji. Niepotrzebnie wykłóca się na chacie, co w moim (oraz innych) odbiorze pokazuje, iż administracja jest tworem niepoważnym, oraz groteskowym. -
Na wstępie chciałbym poprosić Ciebie drogi graczu abyś zaprzestał pisania skarg wykorzystując chatgpt oraz korzystał ze swojego prawdziwego konta do pisania takich skarg, a nie kont, które zostały utworzone na potrzeby napisania skargi.
Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w przepychanki słowne jak i konflikty z tego powodu, iż celowo próbujecie mnie wyprowadzić z równowagi poprzez "ból czterech liter" spowodowany powrotem mojej osoby na rangę moderującą serwer.
Nie widzę w swoim zachowaniu żadnych przesłanek do tego aby ta skarga była jakkolwiek uzasadniona, nie napisałem zupełnie nic obraźliwego.
Dalszych moich odpowiedzi w tej skardze nie oczekuj, nie mam nic na sumieniu abym musiał się z tego tłumaczyć a zwłaszcza osobie z "troll konta". -
@BlaxoreK Rozumiem, iż może Pan wnioskować, jakobym używał sztucznej inteligencji w celu napisania skargi, lecz jest Pan w głębokim błędzie. Świadczyć o tym może m. in fakt, że w skardze popełniłem błąd składniowy, którego ChatGPT by nie popełnił.
Dodatkowo:
Nie boli mnie to, że dostał Pan prestiżową rangę Junior Moderatora na serwerze, którego średnia ilość graczy jest niewiele niższa niż Pański iloraz inteligencji, oraz nie piszę tej skargi, aby wyprowadzić Pana z równowagi. Piszę ją, ponieważ zachowuje się Pan karygodnie i powinien Pan to zrozumieć. Jednocześnie pragnę podkreślić, że pana pretensjonalny styl wypowiedzi, oraz dziwne insynuacje w niczym Panu nie pomogą.
PS: Nie mogę wykorzystać mojego głównego konta, ponieważ zostało ono zablokowane.