Skarga na Drabson
-
Nick: |SMSA|stewiak
Nick oskarżonego: Drabson
Serial: 185BC10993647C14EC348AB43E697D31
Data i godzina zdarzenia: 02.01.2025 19:40
Opis sytuacji: Sytuacja miała miejsce w dniu dzisiejszym w radiu, zgłosiłem report na Bryszarda, ponieważ nieustannie mi przeszkadzał w wysyłaniu ogłoszeń, czekał aż napisze aby celowo mnie przebić. Jakby okej, rozumiem, że tak działa radio i to element rozgrywki, aczkolwiek w momencie gdy nadaje mi Pseudo Junior karę za coś, co jest na porządku dziennym tutaj, to niech egzekwuje kary w poprawny sposób i rozpatruje je w taki sposób aby każda ze stron była po równo ukarana bo w końcu report poszedł na Bryszarda.
Dowody:22 Drabson: dobra powiem tak
22 Drabson: oglaszacie jeden po drugim
12 |SMSA|stewiak: aha choc by skaly sraly
12 |SMSA|stewiak: to nie ja tu rzondze
12 |SMSA|stewiak: tak mi napisal
12 |SMSA|stewiak: sprzedam bmw xs/sprzedam fbi/sprzedam hotknife wszystko fmk fvziu
36 Bryszard: Ogłoszenie duszpasterskie Sprzedam Solair przebieg 3328 felgi stalówki niebieskie lampki / i << Schlodzony_BOLS|JRCG|(13): oglos ze sprzedam perki 3 cyfrowe/ SkipeL id 15 kupi Waltona / << kacpertfm1(14): oglosisz ze sprzedam manane?
22 Drabson: da sie?
22 Drabson: po kolei?
12 |SMSA|stewiak: chypa nie
12 |SMSA|stewiak: sprzedam bmw xs/sprzedam fbi/sprzedam hotknife wszystko fmk fvziu
22 Drabson: eh
36 Bryszard: Ogłoszenie duszpasterskie Sprzedam Solair przebieg 3328 felgi stalówki niebieskie lampki / i << Schlodzony_BOLS|JRCG|(13): oglos ze sprzedam perki 3 cyfrowe/ SkipeL id 15 kupi Waltona / << kacpertfm1(14): oglosisz ze sprzedam manane?
12 |SMSA|stewiak: mogl kulturalnie
12 |SMSA|stewiak: to by bylo normalnie
12 |SMSA|stewiak: "taka passa radia"
12 |SMSA|stewiak: tak mi powiedziano
22 Drabson: zaraz was obu na mc wytepam
12 |SMSA|stewiak: to go zabije
22 Drabson: aha
|SMSA|stewiak został/a wyciszony/a przez Drabson, powód: przeszkadzanie na radiu (5 m)
Zostałeś wyciszony przez Drabson.
[2025-01-02 19:29:32] [Output] : >> Bryszard(36): czlowieku
[2025-01-02 19:29:36] [Output] : >> Bryszard(36): wiesz co to jest kolejka
[2025-01-02 19:29:44] [Input] : say sprzedam bmw xs/ sprzedam hotknife wszystko ft fmk
[2025-01-02 19:29:44] [Output] : ⓘ Następne ogłoszenie możesz wysłać za 30 sekund.
[2025-01-02 19:29:44] [Output] : 12 |SMSA|stewiak: sprzedam bmw xs/ sprzedam hotknife wszystko ft fmk
[2025-01-02 19:29:51] [Output] : << Bryszard(36): ty tu nie rządziszPowód: przeszkadzanie na radiu
Coś od siebie: Moim zdaniem sytuacja ta nie powinna mieć miejsca, nawet jeśli ktoś się przebija ogłoszeniami w radiu to to jest tak jak wyżej napisałem, ELEMENT ROZGRYWKI, rywalizowanie ze sobą, kara ta to jest jedno wielkie nieporozumienie, kara ta jest w mojej kartotece co może w późniejszym czasie przełożyć się w rekrutacjach do grona Administracji albo Frakcji. Mimo tego, iż nie piszemy skarg na nadane kary, to ta kara jest totalnym absurdem, która nie powinna mieć miejsca, ponieważ nawet nie ma w regulaminie zakazu przebijania ogłoszeń, co w momencie jakby było 300 graczy na serwerze, każdy musiałby czekać na swoją kolej ? Śmiecu warte. Tak jak już też wyżej napisałem, jeśli kara ma być już nadana w sposób należyty, to obydwie strony powinny być ukarane za to samo, uważam, że jest to również pewien atak w moją stronę od Drabsona. -
Nie ja wziąłem report na Bryszarda jeśli taki był, bo byłem off duty nikogo nie atakuje, wszedłem duty i były dwa reporty od niego na Ciebie, że przeszkadzasz. Sam podałeś logi do których mogę dodać co do sekundy kiedy mu przeszkadzasz.
5. Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary. -
Skargę piszę w tym momencie za niedopełnienie swoich obowiązków oraz niestaranne pełnienie służby na duty, wchodzisz i wychodzisz na duty tylko jak potrzebujesz nadać warna, tp się albo robić inne udziwnienia co mogą potwierdzić to logi kiedy się logujesz i kiedy używasz komend.
Swoją drogą, sam napisałem przecież, że nie pisze się skarg za kary, aczkolwiek to jest takie kuriozalne zachowanie, że nie mogłem przejść obok niego obojętnie.
Sam napisałeś, że byłeś poza duty w momencie gdy cała sytuacja się działa więc przyznałeś się, że nie mogło Cie być przy całej sytuacji i oceniłeś ją w minute nie widząc wcześniejszych reportów i zachowań Bryszarda. -
stewiak napisałem ci na priv ze nie rządzisz tutaj bo zacząłeś pirv ze mam czekać w kolejce bo ty sobie wymyślasz śmieszną kolejke gdzie co chwile byłeś afk to ja se ogłaszałem jak napisałem ty tu nie rządzisz na złość wychodziłeś z blipa ogłaszania na drugi pokój i jak tylko ogłosiłem po sekundzie na złość wbiegałeś ogłaszałeś i uciekałeś tak ciągle drabson jak wszedł na serwer dostał report ode mnie by to ogarnał bo nie dajesz ogłaszać a ty zacząłeś ze chodzby skały srał nie dasz mi ogłaszać i że jak nas draboson wytepa to mnie zabijesz i mimo próśb drabsona który stał obok cb z 10 min może ciągle wchodziłeś do blipa radia ogłaszać jak ja dałem i uciekałeś i nie dawałeś szans zgody mimo próśb Drabsona to dał ci muta po prostu
-
skończ gadać głupoty, dawałem ogłoszenie przebijałeś mnie napisałem ci że możemy się dogadać i zrobić kolejkę to napisałeś mi : ** [2025-01-02 19:29:51] [Output] : << Bryszard(36): ty tu nie rządzisz ** . Teraz starasz wmówić mi że to ja ci umyślnie przeszkadzałem, pisałem na ciebie report z czego dostałem od Sizima wiadomość : ** Taki urok radia ** Więc, nie zganiaj winy na mnie i nie gadaj ze to ja nie daje się ogłaszać bo chcesz to jeszcze klipa poszukam :DD Bo święty nie jesteś i też zacząłeś się poczuwać po tym jak dostałem mute.
-
Byłem kiedyś na radiu również ogłaszać. Mogę w 100% potwierdzić że bryszard momentalnie przebija ogłoszenia
-
-
Junior Moderator @xDrabson jest nowy w zespole i wciąż się uczy. Przyznajemy, że jego decyzja o ukaraniu była pochopna, zwłaszcza że ogłaszanie na radiu jest czynnością dozwoloną. Nie ma znaczenia, czy ogłoszenie jest przebijane lub nie, ponieważ jest to tylko i wyłącznie wina serwerowego skryptu i braku możliwości zakolejkowania - nie jest to winą gracza. W związku ze skargą, Junior Moderator został poinformowany o niepoprawności swojego działania i otrzymał wskazówki, aby unikać podobnych sytuacji. Chcielibyśmy również poinformować, iż podejmiemy odpowiednie kroki, aby takie sytuacje nie miały już miejsca na serwerze.
Skarge zamykam. -
-