Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Służby mundurowe
  3. San Andreas Medical Center
  4. Rekrutacja
  5. Archwium
  6. Rekrutacja do San Andreas Medical Center Grudzień 2024

Rekrutacja do San Andreas Medical Center Grudzień 2024

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archwium
5 Posty 4 Uczestników 249 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • SizimS Niedostępny
    SizimS Niedostępny
    Sizim Moderator Zarząd SAMC
    napisał ostatnio edytowany przez

46ebeeb2-30d6-476d-a650-10617e8532cd-image.png

Rekrutacja do San Andreas Medical Center Grudzień 2024

Czym jest frakcja SAMC?

Jako frakcja jesteśmy odpowiedzialni za zapewnienie szybkiej i skutecznej pomocy medycznej w przypadku stanów nagłego zagrożenia zdrowia i życia, takich jak wypadki, choroby, urazy, zawroty głowy, ataki serca, udary mózgu i wiele innych.

Naszym zadaniem jest ocena sytuacji, udzielenia medycznych czynności ratunkowych, monitorowanie stanu pacjenta i podjęcie odpowiednich działań medycznych, które pomogą uratować życie i zminimalizować ryzyko dalszych powikłań. Ratownicy medyczni muszą również działać w sposób szybki i skoordynowany, aby zapewnić jak najbardziej kompleksową opiekę medyczną. Przykładowe czynności, które wykonują ratownicy medyczni to: prowadzenie zaawansowanej resuscytacji, prowadzenie sztucznej wentylacji, podaż leków, opatrywanie ran, unieruchamianie kręgosłupa, przeprowadzenia defibrylacji, ocena i stabilizacja stanu osoby poszkodowanej, transport pacjenta do szpitala oraz dokumentowanie wszystkich działań medycznych. Wspomnij o STUNDECIE w dowolnej formie aby zwiększyć swoje szanse i pokazać nam, że poświęciłeś swój cenny czas na przeczytanie dokładnie rekrutacji….

Jak wygląda przebieg rekrutacji i co dalej po napisaniu podania?

Spośród podań wybieramy zawsze według nas te najlepsze. Pod uwagę bierzemy każdy podpunkt podania. Cenimy osoby, które są oryginalne oraz rozwijają się w swoich wypowiedziach.
    Gdy już napiszesz podanie czekaj cierpliwie i nie pytaj osób z naszej frakcji o to kiedy zakończy się nabór podań… To tylko zmniejszy twoje szanse, bądź po ludzku cierpliwy i sprawdzaj nasz dział na forum. Wyniki zostaną podane w odstępie nie dłuższym niż tydzień po zamknięciu rekrutacji.
    Po ogłoszeniu wybranych osób odbywa się spotkanie organizacyjne o którym powiemy więcej na ogłoszeniu wyników podań.

Na nim dowiadujesz się wszystkich informacji o pracy oraz akademii podczas której każdy zostanie odpowiednio wyszkolony. Po przejściu akademii następuje egzamin. Wtedy kandydat musi zaprezentować zdobytą do tego momentu wiedzę i od niego będzie zależało, czy zda, czy też nie. Aplikant, który ukończy egzamin z wynikiem pozytywnym zostanie zaproszony na spotkanie organizacyjne, skąd rozpocznie swoją przygodę, jako pełnoprawny Ratownik Medyczny, ale o tym dowiecie się szczegółowo bezpośrednio na szkoleniu organizacyjnym.

Wymagania do San Andreas Medical Center

Kandydat powinien posiadać podstawową wiedzę na temat funkcjonowania serwera.
    Kandydat ma obowiązek zapoznać się z regulaminem frakcji, rozgrywki na serwerze oraz forum.
    Kandydat, nie może posiadać aktywnych kar na serwerze, forum, jak i serwerowym Discordzie.
    Wstawione podanie powinno być pozbawione tekstu pisanego kursywą we wzorze. Ma on jedynie na celu nakierować was, w jaki sposób napisać podanie, a nie utrudniać nam czytanie
    Zachowanie kultury osobistej, toksyczność nie będzie tolerowana.

Co oferujemy:
    Podstawową wiedzę z zakresu Ratownictwa Medycznego

Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia

Prywatną opiekę medyczną

Szkolenia zewnętrzne oraz wdrożeniowe wraz ze stałym wsparciem w trakcie pracy

Masę godzin zupełnie innego trybu rozgrywki, który to może być dla Ciebie wspaniałym doświadczeniem!

Wzór Podania: (Usuńcie nawiasy)
    Nick: (Nick którego używacie na serwerze.)
    Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie.)
    UID: (Wasze id gracza, możliwe do sprawdzenia pod komendą /info lub na panelu)
    Serial: (Serial można sprawdzić komendą serial w konsoli pod F8/~.)
    Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:(Tak/Nie.)
    Czy byłeś karany na serwerze:(Tak/Nie.)
    Coś o sobie: (kilka słów abyśmy mogli Cię lepiej poznać)
    Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: (Jeżeli posiadasz, to opisz jakie.)
    Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: (Napisz, co wyróżnia Twoją kandydaturę.)
    Coś od siebie: (Będziesz wiedział/a co tutaj napisać.)

Powodzenia!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    4
    • Blake DexterB Niedostępny
      Blake DexterB Niedostępny
      Blake Dexter
      Ten post został usunięty!
      0
      • P Niedostępny
        P Niedostępny
        Patio

Nick: |KOMIS|Patio
        Discord: Patio
        UID: 12249
        Serial: 2F8ABE8961E90D482775E34FFF45DA24
        Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
        Czy byłeś karany na serwerze: Nie
        Coś o sobie: Jestem Patryk, w wolnym czasie chilluje sobie przy gierkach, od bardzo dawna jestem graczem MTA
        Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Bylem w SAPD na stanowisku Sierżant, z SAMC nie miałem jeszcze do czynienia.
        Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Nie oferuje nic, co moglo by mnie wyrozniac na tle innych tak szczerze.
        Coś od siebie: Prosze o pomyslne rozpatrzenie mojego wniosku, Pozdrawiam i do zobaczenia !

jinnopatio.png

👑 🍺
        3
        • E Niedostępny
          E Niedostępny
          emenemsik

Nick: emenemsik
          Discord: mrx0120
          UID: : 12890
          Serial: FED2FE90F1EFDAAA45DF236EEC4ECDB2
          Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
          Czy byłeś karany na serwerze: Nie
          Coś o sobie: Siemka, jestem emenemsik i irl mam 25 lat. Od 2 lat jestem ratownikiem medycznym pracującym w ZRM i SOR. Poza tym prowadze szkolenia z pierwszej pomocy i zabezpieczenia medyczne. Dodatkowo pasjonat historii a szczegolnie rekonstrukcji historycznej
          Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Jak już wspomniałem wyżej od 2 lat jestem ratownikiem medycznym a w MTA w SAMC działam od 4 lat
          Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam realne doświadczenie w medycynie ratunkowej i mogę dużo wnieść do frakcji
          Coś od siebie: (Będziesz wiedział/a co tutaj napisać. STUDENT czy coś takiego 🙂

🐧
          2
          • SizimS Niedostępny
            SizimS Niedostępny
            Sizim Moderator Zarząd SAMC

Zamykamy rekrutację, wyniki wkrótce...

1
            • SizimS Sizim zablokował ten temat dnia
            • SizimS Sizim przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
            • Pierwszy post
              Ostatni post
            0
            • Kategorie
            • Ostatnie
            • Tagi
            • Popularne
            • Użytkownicy
            • Grupy