Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek
-
Nick: |SIGMA|macekdj1|SIGMA|
Serial: 4176D1BB01ECE0A210DA0AD3326262A2
UID: 5802
Nick admina: gtasek
Powód zbanowania: CBK, wulgarny report, zero kultury osobistej
Do kiedy jesteś zbanowany: 04.12.2024
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała następująco, niesprawiedliwie zostało zabrane mi prawo jazdy i niezgodnie z zasadami panującymi na serwerze wiec postanowiłem napisać skargę na członka administracji który nadal mi kare. Niestety została ona odrzucona ponieważ nie można pisać skarg na nadane kary. Ta sytuacja wywołała na mnie negatywne emocje gdyż nie zrobiłem nic co mogło wpłynąć na zawieszenie mojej jazdy, po odrzuceniu mojej skargi dotarło do mnie ze nic nie mogę z tym zrobić wpadłem w szał, zacząłem wyzywać, rozwalać, przeklinać ludzi, niczym szaman. Po dłuższych przemyśleniach zrozumiałem ze, pisanie reportów wyzywających administracje za traktowanie z góry przez to ze mam przed nickiem |SIGMA| nie jest rozwiązaniem problemów
Dowody: https://streamable.com/tmysjc
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Mam dość traktowania z góry i bycia mutowanym i banowanym, zaczynam nowe życie na tym serwerze postanawiam zmienić nick, odciąć się od osób które miały na mnie taki zły wpływ. PS: Chiałbym zeby te apelacje nie sprawdzał:
-Jeffen
-Soapik
-Darkpower
-Ozney
-gtAsek
ponieważ te osoby traktują mnie z góry -
niżej ode mnie laurka przeprosinowa
-
-
zajebista ta laurka xD
-
@T3SAK dzieki brachu
-
Czeba doceniać takich ludzi
-
Traktowania z góry nikt nie ma, bo tak to bym nikomu z prefixem SIGMA nie odpisywał (przypadek fasola który się przekonał że jeśli nie wyzywa od razu to normalnie pisze z taką osobą), ani nie dawał szansy np. na poprawę podczas przyjęcia do frakcji (tu przypadek Kuby).
Tworzyles specjalnie nowe wątki, pisałeś na discordzie wyzywając ludzi/ich rodzinę (nie wiem czy Ty akurat w wiadomościach na forum też ale tutaj fasol bodajże tak), na serwerze i w raportach i normalnie na chacie również byłeś ofensywnie nastawiony. Staraliśmy się Was doprowadzić do porządku na początku warnami, następnie małymi karami itd.
Nie wiem też, czemu bierzesz pod uwagę traktowanie z góry, bo traktowanie jest po prostu adekwatne do Twojego zachowania i wypowiedzi jak mówisz komuś żeby mu Ma*** zdechła (to i tak lekko mówiąc) i dużo gorsze rzeczy. Osobiście każdemu daje szansę na poprawę i dużo osób o tym się przekonało, tutaj mogłem bez problemu dać Ci od razu perma za takie coś i mieć spokój. Jednak w Twoim przypadku z dnia na dzień było coraz gorzej, nie widziałeś tej 'granicy'.Myślę, że kara i tak nie jest wygórowana, na pewno przynajmniej jakiś czas np. do końca miesiąca powinna zostać a potem warunek, że ponowne takie zachowanie skończy się już permem - jednak to gtasek nadal karę i to on zadecyduje o Twoim losie najprawdopodobniej.
-
dajcie mu ub bo niedugo bedziecie meili 0 osub ja bym sie zastanowil czy lepiej miec jednom osobe czy moze zero to jest przemyslenie przemyslajace