Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek
-
Ten post został usunięty!
-
Traktowania z góry nikt nie ma, bo tak to bym nikomu z prefixem SIGMA nie odpisywał (przypadek fasola który się przekonał że jeśli nie wyzywa od razu to normalnie pisze z taką osobą), ani nie dawał szansy np. na poprawę podczas przyjęcia do frakcji (tu przypadek Kuby).
Tworzyles specjalnie nowe wątki, pisałeś na discordzie wyzywając ludzi/ich rodzinę (nie wiem czy Ty akurat w wiadomościach na forum też ale tutaj fasol bodajże tak), na serwerze i w raportach i normalnie na chacie również byłeś ofensywnie nastawiony. Staraliśmy się Was doprowadzić do porządku na początku warnami, następnie małymi karami itd.
Nie wiem też, czemu bierzesz pod uwagę traktowanie z góry, bo traktowanie jest po prostu adekwatne do Twojego zachowania i wypowiedzi jak mówisz komuś żeby mu Ma*** zdechła (to i tak lekko mówiąc) i dużo gorsze rzeczy. Osobiście każdemu daje szansę na poprawę i dużo osób o tym się przekonało, tutaj mogłem bez problemu dać Ci od razu perma za takie coś i mieć spokój. Jednak w Twoim przypadku z dnia na dzień było coraz gorzej, nie widziałeś tej 'granicy'.Myślę, że kara i tak nie jest wygórowana, na pewno przynajmniej jakiś czas np. do końca miesiąca powinna zostać a potem warunek, że ponowne takie zachowanie skończy się już permem - jednak to gtasek nadal karę i to on zadecyduje o Twoim losie najprawdopodobniej.
-
dajcie mu ub bo niedugo bedziecie meili 0 osub ja bym sie zastanowil czy lepiej miec jednom osobe czy moze zero to jest przemyslenie przemyslajace
-
jestem za unbanem kto za unbanem daje lapke w gure
-
@Jeffen Drogi Jeffenie, łatwo odbić piłeczke z tym co napisałeś,
@Jeffen napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek:
(przypadek fasola który się przekonał że jeśli nie wyzywa od razu to normalnie pisze z taką osobą)
Chłopie przypomnieć ci jak fasol pytał o strój na służbie? Już wyjaśniam Fasol jak i ja nie wiedzieliśmy nigdy tego stroju co miałeś na sobie i gdy fasol stwierdził że zapyta się ciebie BEZ WYZYWANIA co to za strój jedyne co zrobiłeś to zakułeś go w kajdanki i do wiezienia
[2024-11-17 17:35:47] [Output] : 21 |SIGMA|Fasol|SIGMA|: ty synek
[2024-11-17 17:35:51] [Output] : 21 |SIGMA|Fasol|SIGMA|: stuj
[2024-11-17 17:36:02] [Output] : 21 |SIGMA|Fasol|SIGMA|: na sluzbie jestes
[2024-11-17 17:36:05] [Output] : 21 |SIGMA|Fasol|SIGMA|: gdzie mundur
[2024-11-17 17:36:15] [Output] : Jeffen zakuwa Cię w kajdanki.
[2024-11-17 17:36:16] [Output] : Jeffen Wykręca ręce do tyłu po czym chwyta za kajdanki i zakuwa
[2024-11-17 17:36:19] [Output] : 21 |SIGMA|Fasol|SIGMA|: XDDDDDDDDDDDDDD
forma video tez jest: https://streamable.com/t5jd3g
Wiec co ty za farmazony tutaj pleciesz@Jeffen napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek:
na poprawę podczas przyjęcia do frakcji (tu przypadek Kuby).
A co zrobił Kuba? z tego co się orientuje głównymi "szkodnikami" (mimo ze już się ogarniamy) jestem ja i fasol
Z tego co widzę to tylko Frączkowi nie pasowało jego zachowanie i złożył skarge na niego, w grze tez jakoś mało se przypominam żeby dostawał warny lub mute, ostatnio z tego co wiem dostał warna i kicka jak siedział w kasynie, później wrócił na serwer i nie przeszkadzał jako@Jeffen napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek:
Jednak w Twoim przypadku z dnia na dzień było coraz gorzej, nie widziałeś tej 'granicy'.
Tutaj nie mam nic co może mnie wybronić poza słowami. W życiu nienawidze 2 rzeczy:
-Niesprawiedliwości
-Kłamstwa
Gdy dostaje mute za napisanie cwel na premium chacie (bez kontekstu) dla mnie to jest już nie sprawiedliwe gdyż nie obrażałem nikogo ani nie kierowałem tej wiadomości do żadnego z graczy, napisałem to poprostu for fun bo mój humor jak widać jest na takim poziomie jakim jest w laurce widać WTC dla mnie napisanie dla żartu do nikogo cwel i po 15 minutach dopiero dostać muta jest nie sprawiedliwe i z tego co pamiętam nie mogłem nawet się wytłumaczyć bo jak chciałem napisać reporta to odrazu po nadaniu mi kary wyszedłeś z serwera -
@Jeffen jako iż w mieszałeś mnie w tą apelacje też pozwolę się wypowiedzieć.
Co do mojego "odwalania" na serwerze, to nie przypominam sobie ani jednej kary za moje czyny. Zawsze staram się robić wszystko na legalu i po prostu mieć fun z gierki, a nie mieć kija w dupie jak większość z was.
Ps: wydalenie z frakcji nie zaliczam do kar ( tego ruchu zupełnie nie rozumiem), bo nic złego nie zrobiłem, także wszystko legal, po prostu to ludzie którzy dostają jakaś range są niekompetentni i staram im się to zobrazować. -
"jedyne co zrobiłeś to zakułeś go w kajdanki i do wiezienia" Za walnięcie z katany we mnie co widać nawet na nagraniu jak się postać zamachuje.
A co do Kuby to wziąłem go mimo właśnie przekonanie jakie krążyło wobec jego osoby bo każdemu daje szanse, a wydalenie było za chwilę później utopienie lawety smsa i ogólne zachowanie.
Zachęcam do poczekania na rozpatrzenie apelacji przez osobę która nadała karę, nie jest to temat do dyskusji.
-
@Jeffen napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek:
Za walnięcie z katany we mnie co widać nawet na nagraniu jak się postać zamachuje.
brachu sam mówisz ze odpowiadasz na wiadomości a jak daje dowód ze nie odpowiadasz to dodajesz cos nowego. Ja o żadnym uderzeniu nic nie wiedziałem jako ze widać mój pov ledwo co można sie faktycznie dopatrzeć że cie uderzył jak go ignorowałeś, no ale przecież odpowiadasz jak na wiadomości nigdy nie ignorowałeś gracza kiedy sie coś pytał, przecież jesteś wzorem dla graczy jako że masz moderatora
a wydalenie było za chwilę później utopienie lawety smsa i ogólne zachowanie.
Jest jakiś dowód kto utopił lawete smsa? jeżeli tak to prosze abyś go mi pokazał.
-
A co do Kuby to wziąłem go mimo właśnie przekonanie jakie krążyło wobec jego osoby bo każdemu daje szanse, a wydalenie było za chwilę później utopienie lawety smsa i ogólne zachowanie.
Nie pisz więcej na mój temat, bo jesteś człowieku mitomanem. W życiu żadnej lawety nie utopiłem, więc po co piszesz takie brednie i w dodatku, że nie jest to temat do dyskusji. Jakbyś nie mieszał osób 3 w tej apelacji to żadnej dyskusji by nie było. Nie chce już więcej uczestniczyć w tej gówno burzy, więc proszę sie nie wypowiadać na mój temat.
-
@bandura_bunge napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze |SIGMA|macekdj1|SIGMA| zbanowany przez gtasek:
zaczynam nowe życie na tym serwerze
Nowe życie zaczniesz zaraz po zakończeniu kary która aktualnie na twoim koncie zostaje, mam nadzieje że przez ten czas przemyślisz swoje zachowanie.
zamykam -
-