Skarga na merat
-
Data i godzina zdarzenia: 28.12.2023 00:53
Nick: |MUTE|Xamowski.
Nick oskarżonej osoby: merat
Mój serial: 40989E1381D3C4B416103AC1FF236FF4
Opis: To co wyrabia wyżej wymieniony gracz na tym serwerze powoli przechodzi ludzkie pojęcie. Ciągłe wyzwiska, prowokacje innych... i w dodatku zero reakcji ze strony administracji. Teraz dochodzi jeszcze bugowanie DM i rozkładanie karabinów na pojazdach przy kasynie, żeby nie można było odjechać. Bezczelność tego gracza nie zna granic. Liczę, że w końcu jakiś administrator zareaguje i zrobi z nim porządek, bo to co on wyrabia musi się w końcu skończyć. W dowodach załączam tylko namiastkę jego czynów. Zalecam przejrzenie jego logów w celu zweryfikowania odzywek, które kieruje do innych na tym serwerze.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://clipchamp.com/watch/kcf9R0BslEC
-
@Xamowski ej jusz popadles w depresje muwirz, mam na to sposub odstaf gry komputerowe jak na cb zle dzialajom, i tak zaras wracasz do szkoly to poco grasz wtf
co to broniuw na filmie wyrzucilem 2 z eq bo niemialem slotuw zeby apteczke kupic, a ze twuj guwnosamohud z organizacji blokowal droge to byl to tak zwany karny kutas za hujowe parkowanie, pozdrawiam fanuw. -
Skarga mnie w jakiś sposób dotyczy więc też się wypowiem. Kilka razy miałem przyjemność uczestniczyć w akcjach z meratem. Brak poszanowanie RP, liczne wyzwiska czy też loganie z kajdanek to tylko kropla w morzu zachowań jakie prezentuje merat. Nie wiem jaki jest sens trzymania takiego odwalacza na serwerze. Zero poszanowania zasad, brak poprawy po licznych karach, a dalej gra, odwalając tak samo jak robił to wcześniej..
-
@Soapik hlopie co ty tu robirz pod tom skargom, niemasz na mnie zadnyh dowoduw, robirz tylko pomuwienia, co majom relogi do odwalania?? Zastanuw sie.
Rp nie robiem bo to nie jes serwer RP tylko RPG. Pozdrawiam Fanuw. -
-