Skarga na |JIN-BET|Louis/BlaxoreK
-
Nick:kb6999
Nick oskarżonego: |JIN-BET|Louis/BlaxoreK
Serial: 1C10DFA23E6E964E4D29368747087842
Data i godzina zdarzenia: 23.12.2023 22:41
Opis sytuacji: Moderator faworyzuje i nadużywa swoich mocy aby razem z swoimi członkami organizacji tepać się do prezentów /rozdawać fixy/wyciągać z wody
Dowody: https://imgur.com/a/2zufDHl https://imgur.com/a/xtUF4Vi
Coś od siebie: Ewidentnie widać faworyzacje swoich kolegów więc liczę na stosowne ukaranie go dodam również że na nagraniu widać 2 członka adm którym jest BlaxoreK więc widać że i on ewidentnie też korzysta z tej faworyzacji więc moim zdaniem też powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Szkoda że jestem zmuszony pisać tą skargę ponieważ rzadko piszę skargi lecz to co się wydarzyło dzisiaj jest przesadą. Liczę że administracja ukara odpowiednio tych panów. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt -
@kb6999
Cześć,
Jeśli wspominasz o mojej osobie w tej skardze proszę o ukazanie dowodu, iż jakkolwiek wykorzystuje i faworyzuje graczy teleportując ich i pojazdy. Siedzenie w pojedzie jako pasażer nie jest równe z faworyzacją graczy, mogłem wtedy być równie dobrze poza komputerem, aczkolwiek tak jak mówię, nie użyłem na żadnym z tych screenów żadnych komend, które wiązałby się z faworyzowaniem któregoś z graczy.
Dziękuje. -
@BlaxoreK hahah a to ciekawe twierdzisz że byłeś poza komputerem to powiedz mi proszę jak to możliwe że widać na nagraniu jak wychodzisz pojazdu może masz duchy w pokoju no ciekawie a odnośnie faworyzowania to nigdzie nie napisałem że ty tepasz kogoś lub auta tylko że bierzesz w tym udział i nie reagujesz na to co co inny członek adm robi
-
@kb6999 napisał w Skarga na |JIN-BET|Louis/BlaxoreK:
@BlaxoreK hahah a to ciekawe twierdzisz że byłeś poza komputerem to powiedz mi proszę jak to możliwe że widać na nagraniu jak wychodzi z pojazdu może masz duchy w pokoju no ciekawie a odnośnie faworyzowania to nigdzie nie napisałem że ty tepasz kogoś lub auta tylko że bierzesz w tym udział i nie reagujesz na to co co inny członek adm robi
Masz rację, mógłbym upomnieć gracza o zaprzestaniu działania tego i na tym mogę zakończyć więc nic to nie wniesie, nic ze swojej strony nie mogę zrobić. Tak więc Twoje słowa w moim kierunku o faworyzacji w tym przypadku są bardzo słabe i nieuzasadnione.
-
@kb6999 czy dysponujesz nagraniem w wyższej jakości? Jeżeli tak, to poprosiłbym Cię o podesłanie go, ponieważ niektóre nicki osób uczestniczących w tym procederze są bardzo ciężkie do odczytania i nie chcemy mieć żadnych wątpliwości co do jego uczestników.
Edit: Otrzymałem ss'y w wyższej jakości na DC. Zostały przekazane dalej.
-
Jako, że jestem oskarżony to się wypowiem.
Rozumiem, że moje postępowanie było nieakceptowalne i mogło wpłynąć negatywnie na atmosferę na serwerze. Przepraszam wszystkich, których to dotknęło, szczególnie niczemu niewinnych graczy.
Obiecuję, że będę bardziej odpowiedzialny i przestrzegał zasad społeczności, aby unikać podobnych sytuacji w przyszłości. Szanuję wasze zaufanie i wiem, że muszę ciężko pracować, aby je odzyskać.
Dziękuje Ci @kb6999 za ten czyn jakim jest owa skarga, tak jak wam zależało mi na grze fair play niestety zawiodłem jako moderator w tej sytuacji, jest mi niezmiernie przykro.
Chciałbym z całego serca przeprosić za moje niedawne działania jako administrator serwera. Niestety, w wyniku złego osądu i nadużycia swoich uprawnień, naruszyłem zasady i wartości, na których opiera się nasza społeczność.
Rozumiem, że moje postępowanie było nieakceptowalne i mogło wpłynąć negatywnie na atmosferę na serwerze. Przepraszam wszystkich, których to dotknęło
Obiecuję, że będę bardziej odpowiedzialny i przestrzegał zasad społeczności, aby unikać podobnych sytuacji w przyszłości. Szanuję wasze zaufanie i wiem, że muszę ciężko pracować, aby je odzyskać.
Jeśli ktoś z was czuje się dotknięty moimi działaniami i ma jakiekolwiek sugestie dotyczące naprawy sytuacji, jestem otwarty na rozmowę i współpracę. Moim celem jest przywrócenie harmonii na serwerze i poprawienie swojego zachowania.
Reasumując wszystko to co napisałem powyżej, jest mi niezmiernie przykro i głupio za zaistniałą sytuację, jestem skłonny na reset wszystkich zebranych przeze mnie prezentów nawet tych do których trafiłem sam bez informacji innych.
Jeszcze raz, wielkie przepraszam graczy za to, że was zawiodłem... Wesołych świąt kochani.
Co do drugiego dowodu, wytepowałem po prostu graczy z wody którzy tam wpadli
[right]LouisRossi[/right]
-
Związku z natłokiem dowodów na owych byłych członków administracji zostali wyrzuceni z ekipy. Dziękujemy za pomoc.
-
-
-