Skarga na Teazy
-
Pisze za gracza homik123, ponieważ nie mógł odzyskać hasła do konta.
Data i godzina zdarzenia: 24.11.2023 okolo 20:55
Nick: homik123
Nick oskarżonej osoby: Teazy
Mój serial: 3474E1ACB9C6AC8AAD6C9544EF873B52
Opis: Dnia 24 Listopada o 20:55 (przybliżona godzina bo już nie pamiętam dokładnie) pożyczyłem graczu ,,Teazy'' około 130k, wraz z oprocentowaniem 13% (czyli całościowo do spłaty miał 147k). Dałem mu ponad 2 tyg czasu na spłatę całości, niestety w trakcie trwania spłaty, stwierdził iż wymiga się od spłacania pożyczki wymówką ,,mam coś z komputerem od wczoraj'' i ostatni raz kiedy widziałem go na serwerze to dnia 27 Listopada, gdzie oddał mi tylko 4k xD.
Niestety wiem, że nie mam co liczyć na zwrot chociażby tych 130k, a widząc inne skargi na tego gracza, chcę dobić gwoździa do trumny by ten gracz juz nie mial szansy na powrót, bo widzę że pare osób również zostało wyruchanych.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: Tak właściwie to mam tylko to z tą spłatą 4k, ale jak administracja przetrzepie logi z tamtego dnia to myślę że znajdzie wymianę zdań miedzy mną a Teazy na /pw i spisaniem ,,umowy''.
https://i.imgur.com/ufefk8K.png -
Gracz otrzymał już bana w trzech innych skargach. Tę skargę dopisuję również do jego kartoteki, a zwrot egzektowany będzie w dziale apelacji gdy będzie chciał wrócić na serwer - to będzie warunek jego odbanowania.
-
-