Skarga na merat
-
Data i godzina zdarzenia: 10.12.23 około 4:10-4:20
Nick: |KOMIS|SMSA|Paul2eu
Nick oskarżonej osoby: @merat
Mój serial: 9C2877EDDCB77CD4A23D371EE48443F3
Opis: Sytuacja wyglada nastepująco. Około godziny 4 wraz z kolegami z frakcji holowaliśmy auta z przecho LV, nastepnie gdy wracaliśmy pod PZP zauważyliśmy 2 auta celowo zaparkowane na wjeździe do PZP, próbowaliśmy opanować sytuacje na ile moglismy lecz merat w końcu zaczął pisać że na "ostrzega" po czym zaczal mnie i Bodzio858 dmować pojazdem co skutkowało zabiciem mnie na służbie oraz Bodzia dwa razy, tak jak jego koledzy posuwali się tylko do ewentualnego rzucania śnieżkami, tak merat postanowił mnie i koledze całkowicie utrudnić rozgrywke, pózniej był moment gdzie nie mogliśmy wydać graczowi grande pojazdu z pzp który należał mu sie gdyż opłacił mandaty, merat wieloktrotnie wykonywał na nim tarany oraz dalej skupiał się na utrudnianiu nam służby, dodam że te wyczyny nie są jego pierwszymi, dodatkowo po napisaniu na /v że pisze na niego skarge, merat zmienił nick [2023-12-10 04:28:54] merat ➜ Maximus3072_RU.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/LSKhDZw
Potwierdzić sytuacje może także @Bodzio858 który był tam ze mną -
Tak potwierdzam to , notoryczne dm pojazdem , bugowanie DM ,skakanie po lawecie , wchodznie non stop na PZP , utrudnianie przy holowaniu pomimo kilkunastu ostrzezen do SMSA nic sie nie zmieniło
Nie obrażając nikogo i rozumeim ze można sie powygłupiać po utrudniac troche frakcją itp... Ale merat w twoim przypadku na to na prawdę trzeba sie leczyć bo to nie jest normalne zachowanie jakie ty pokazujesz na tym serwie....
-
@merat prosze o wypowiedź
-
@Pawelek
Nie zgadzam sie z opiniom, jedyne co zrobilem to tom akcje:
https://imgur.com/a/9XODChE
Bo zamiast hodzic po hodniku hodzil po srodku drogi jak widac ostrzegalem a sie nie usunol blokujonc mi wyjazd, a ze mnie wczesniej obrazal i napierdolil mi 6k mandatuw to dostal zemste. Hcialem zaplacic mandat zeby oddawal mi muj mercedes ktury mi wziol na pzp bez powodu to stwierdzil ze nie odda stont czekalem na pzp zeby podjebac go bo nie bende przeplacil sztucznie nabitych mandatuw i tracil przy tym grube tysionce tymbardziej ze mam 300k dluguw do zaplacenia i nie bende marnowal czas na siedzenie w wienzieniu zeby ludzie nie dostali piniondzuw.A pozatym zdjencie zaden dowud bo dzis morzna urzywac AI do przerubek i huja warte som!
-
@merat Wstawiając nagranie gdzie celowo zabiłes pojazdem Bodzia ośmieszyłes się tylko i sprawiłes tylko że reszta ssów sie potwierdza, prawda jest taka że grasz po to żeby utrudniać innym gre, Bodzio chciał wyjasnić z graczem kwestie oddania aut z pzp a ty celowo mu to utrudniłes.
-
@Paul2eu Xdddddddd
hlopie ulica to nie hodnik
tu sie nie hodzi. -
Skargę akceptuje. @merat nawet podczas odpowiedzi w skardze nie możesz przestać trollować, więc odpoczniesz sobie trochę od gry - może to Cię czegoś nauczy.
-
-