Skarga na |SMSA|Corleone.JIN
-
@PonczochyBabuni będę w domu to odpisze na skargę, bo mam też coś do powiedzenia
-
Dobrze, więc tak, zanim przyjechałeś na skocznie byłem tam już ja i @veksu , ponieważ Veksu napisał do mnie czy nie chce z nim poszukać bugów, powiedziałem że spoko, bo jest taka godzina, nikogo prawie nie ma, to zostanę se na służbie, nagle ty dojechałeś, śmiesznie to napisałeś że byłem nieśmiały i zawstydzony, ale tak nie było, bo myślisz że jak nie skakałem to byłem jakiś wydygany czy coś, prawda jest taka że jak nie ruszałem się, to najzwyczajniej w świecie byłem iść zajarać po prostu. Jak nie wierzysz mogę ci pokazać filmik na priv
Jedynie kto może potwierdzić moje zeznania to @veksu, potwierdzi że pisaliśmy wtedy razem o błędach, i innych PRYWATNYCH sprawach.
Jeżeli dla ciebie HANIEBNE ZACHOWANIE, to szukanie błędów na skoczni w skinie Strażnika Miejskiego, to nie wiem co dla ciebie NIE jest haniebnym zachowaniem, pozdro.
Szkoda że piszesz takie rzeczy na mój temat publicznie, zamiast pogadać na Discordzie albo popisać nawet, to nie, ty do publicznie na forum piszesz że cofa ci się podczas wymiany mojego pseudonimu, nikt nie zmusza cię do mówienia go, wystarczy że znasz go i myślisz o nim
A po za tym, nie jest to temat w stricte związany z Ekipą, tylko z moją frakcją, także jeśli masz już pisać skargę, to napisz ją w odpowiednim dziale na forum.
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2359/wzór-skarga-na-strażnikaFakt nie powinienem robić tego na służbie, mogę oddać swoją godzinną wypłatę, czyli, tyle ile tam byłem.
-
Odpowiem konkretnie pierwszy i ostatni raz żeby nie zostawiać wątpliwości osobie którzy będą rozstrzygać tą sprawę.
Zasłanianie się tym, że ktoś Cię prosił o to żebyś pomógł mu szukać błędów dotyczących nowej atrakcji na serwerze, nie jest czynnością którą powinieneś robić jako przedstawiciel SMSA.
Jako KOMENDANT SMSA powinieneś doskonale znać regulamin swojej frakcji na której czele stoisz, jednak widzę że punkt i podpunkty z nim związane "Czynności zabronione dla strażnika miejskiego:" chyba ominąłeś, więc Ci przypomnę żebyś sobie utrwalił i zapamiętał. Choć mam nadzieje że nie będzie Ci to potrzebne, ponieważ proponuje Administracji pozbyć się tego osobnika z stanowiska Komendanta Straży Miejskiej San Andreas.Przypominam że szukanie bugów NOWEJ ATRAKCJI na serwerze nie leży w obowiązkach Strażnika miejskiego, chcąc pomóc veksowi powinieneś zejść ze służby.
3.4 Strażnikowi w czasie służby zabrania się wykonywanie jakichkolwiek prywatnych czynności.Odnosząc się do Twoich wypocin cyt "Jeżeli dla ciebie HANIEBNE ZACHOWANIE, to szukanie błędów na skoczni w skinie Strażnika Miejskiego, to nie wiem co dla ciebie NIE jest haniebnym zachowaniem, pozdro."
Szukanie błędów nie związane ze służbą w SMSA jest dla mnie haniebne, a bardziej haniebne jest namawianie, aby gracz który znalazł nie dociągniecie przy nowej atrakcji zachował to "DLA SIEBIE". Aby nie zostawić złudzeń do powyżej napisanych słów dołączę do tego logi. POZDRO
[2023-11-30 01:55:39] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: no way
[2023-11-30 01:55:40] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: XDDDDD
[2023-11-30 01:55:53] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: dobra
[2023-11-30 01:55:55] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: zostawmy
[2023-11-30 01:55:56] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: to
[2023-11-30 01:55:57] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: dla siebieDodam że większą hańbą jest proszenie się abym, podzielił się nagrodą za 1 miejsce w evencie narciarskim, gdy mój wynik (155m) został pobity przez buga który nie powinien mieć miejsca na serwerze.(Wskoczenie na pojazd oraz przejechanie na dalsze metry przez drugą osobę)
[2023-11-30 01:56:02] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: k**wa
[2023-11-30 01:56:03] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: dzielisz
[2023-11-30 01:56:04] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: sie
[2023-11-30 01:56:05] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: nagroda
[2023-11-30 01:56:12] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: zostaje to miedzy nami
[2023-11-30 01:56:32] [Output] : 90 |SMSA|Corleone.JIN: miedzy namiFakt że nie powinieneś tego robić na służbie jest oczywisty i bardzo szkodzący na wizerunek SMSA
Moją propozycją jest, aby owy gracz został ukarany wylotem z SMSA i odebranie mu rangi Junior moderator.
Jeśli Administracja będzie chciała trzymać osobę która z zimną krwią może wykorzystywać bugi i namawiać to zatajenia luk serwera, będzie to dla mnie bardzo nie sprawiedliwe.Dodam od siebie, jako Junior Moderator i Komendant SMSA powinieneś świecić przykładem a nie latać sobie na służbie po nowych atrakcjach w celach prywatnych. Gwoździem do trumny jest to że chciałeś zataić przed Szanownymi Administratorami owy bug, który pozwolił by mi w nie utrzciwy sposób zdobyć pierwsze miejsce i prosić o podzielenie się nagrodą.
Z poważaniem
PonczochyBabuni -
@PonczochyBabuni spoko, pisałem tak, przyznaje się do tego, ale powiedzieliśmy o wszystkim Kubie i Xenowi, o tym co było, także jeżeli myślisz że to co pisałem do ciebie, że to zostaje między nami, pisałbym to przy veksie i chciał zatajnić takie rzeczy, gdzie widać wszystko w logach, i ty myślisz że pisałem to naprawdę? Jeżeli tak, to jesteś naprawdę nie mądrą osobą, z Veksem razem bekę z tego cisneliśmy.
Szkoda że nie pokazałeś swoich logów, to czego ty pisałeś, jak znajdę twoje logi to też wstawię. -
Co z tego co pisałem? Ja nie reprezentuje serwera jako Junior Moderator i głowa SMSA, wydaje mi się że powiedzenie tego administracji wyszło z inicjatywy Veksa, ponieważ on odrazu po znalezieniu buga nie pisał żebym się podzielił nagrodą i żeby to zostało pomiędzy nami.
Lepiej już zamilcz juniorku i nie pogarszaj swojej sytuacji, zero sensownych argumentów z Twojej strony.To wszystko z mojej strony, czekam na rozpatrzenie sprawy przez Administracje
Z poważaniem
PocznochyBabuni -
@PonczochyBabuni
Tak się składa że cały czas gadaliśmy z Veksem, więc nie miałeś jak tego widzieć -
Świetny przykład komendanta
-
-
@PonczochyBabuni napisał w Skarga na |SMSA|Corleone.JIN:
Spokojnie, jesteśmy cały czas zainteresowani tematem. Potrzebujemy jednak jeszcze chwili czasu, choć temat został już wstępnie przedyskutowany - stąd taki czas rozpatrywania skargi.
-
Przez ten okres czasu chcieliśmy się przyjrzeć dokładniej jego pracy oraz wzięliśmy pod uwagę wszystkie możliwe opcje, decyzja nie była jednogłośna, ale koniec końców udało się ją podjąć. Moderator nie przechodzi okresu próbnego i opuszcza szeregi administracji serwera. Skargę uważam za rozpatrzoną, zamykam.
-
-