Elo K2! 馃嵑
-
Siemano

Z uwagi na to, 偶e nie mia艂em okazji si臋 wcze艣niej przywita膰 uzna艂em i偶 nie ma lepszego momentu by to zrobi膰.
Nazywam si臋 Arek i mam 24 lata. Interesuje si臋 g艂贸wnie muzyk膮 hip-hop, kt贸r膮 lubi臋 te偶 sam tworzy膰. Na serwery MTA par臋 dobrych lat temu 艣ci膮gn膮艂 mnie @Tehciu i st膮d moje zainteresowanie frakcj膮 SAPD. Pomimo kilku potkni臋膰 niekt贸rych serwer贸w sta艂o si臋 tak, 偶e dzi艣 trafi艂em tutaj na PYLIFE V2 i mam nadziej臋, 偶e zatrzymam si臋 tu na d艂u偶ej. Na serwerze jestem posiadaczem komisu dlatego zapraszam r贸wnie偶 wszystkich do kontaktu, DC: jboy_k2
Lubi臋 te偶 gra膰 w inne gierki, ale jak masz pyta膰 czy gram w Fortnite - po prostu odpu艣膰
馃
Z niekt贸rymi z Was zd膮偶y艂em si臋 ju偶 pozna膰, a z niekt贸rymi nie dlatego te偶 zostawiam Wam do lektury powy偶sze przywitanie. Mi艂ego wieczoru lub popo艂udnia,
Pozdrawiam Arek

[right]#K2CREW[/right] -
Witaj dobry stra偶niku! Mia艂em okazj臋 pozna膰 osobi艣cie, w porz膮dku obywatel!

-
Cze艣膰
-
Siemano

Z uwagi na to, 偶e nie mia艂em okazji si臋 wcze艣niej przywita膰 uzna艂em i偶 nie ma lepszego momentu by to zrobi膰.
Nazywam si臋 Arek i mam 24 lata. Interesuje si臋 g艂贸wnie muzyk膮 hip-hop, kt贸r膮 lubi臋 te偶 sam tworzy膰. Na serwery MTA par臋 dobrych lat temu 艣ci膮gn膮艂 mnie @Tehciu i st膮d moje zainteresowanie frakcj膮 SAPD. Pomimo kilku potkni臋膰 niekt贸rych serwer贸w sta艂o si臋 tak, 偶e dzi艣 trafi艂em tutaj na PYLIFE V2 i mam nadziej臋, 偶e zatrzymam si臋 tu na d艂u偶ej. Na serwerze jestem posiadaczem komisu dlatego zapraszam r贸wnie偶 wszystkich do kontaktu, DC: jboy_k2
Lubi臋 te偶 gra膰 w inne gierki, ale jak masz pyta膰 czy gram w Fortnite - po prostu odpu艣膰
馃
Z niekt贸rymi z Was zd膮偶y艂em si臋 ju偶 pozna膰, a z niekt贸rymi nie dlatego te偶 zostawiam Wam do lektury powy偶sze przywitanie. Mi艂ego wieczoru lub popo艂udnia,
Pozdrawiam Arek

[right]#K2CREW[/right]@JBoy hejka :3
-
Cze艣膰!
搂2 Tematy po up艂ywie 5 dni b臋d膮 przenoszone do archiwum.
-
O OjczeWasz zablokowa艂 ten temat dnia
-
O OjczeWasz przeni贸s艂 ten temat z Przywitaj si臋 / Po偶egnaj si臋 dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 馃挆
Zarejestruj si臋 Zaloguj si臋