Naprawa MK w Golfie
-
Hej, sprawdzałem przed chwilą i mki w pełni działają w golfie (więc działały równiez 10 dni temu). Kwestia tego, ze tuning nie wczytuje w interfejsie graficznym aktualnego tuningu przez co moglo to cie wprowadzić w błąd (tak jest w każdym pojeździe) - natomiast w tekscie na przeciwko pojazdu po modyfikacji układu mk powinno pare rzeczy się zmienić w tym prędkość maksymalna pojazdu (która po odpowiednim ustawieniu powinna wynosić przy mk23 - 181km/h). Jeśli pojazd dotyczy tylko twojego pojazdu podaj jego ID.
-
-
@gtkvba napisał w Naprawa MK w Golfie:
Hej, sprawdzałem przed chwilą i mki w pełni działają w golfie (więc działały równiez 10 dni temu). Kwestia tego, ze tuning nie wczytuje w interfejsie graficznym aktualnego tuningu przez co moglo to cie wprowadzić w błąd (tak jest w każdym pojeździe) - natomiast w tekscie na przeciwko pojazdu po modyfikacji układu mk powinno pare rzeczy się zmienić w tym prędkość maksymalna pojazdu (która po odpowiednim ustawieniu powinna wynosić przy mk23 - 181km/h). Jeśli pojazd dotyczy tylko twojego pojazdu podaj jego ID.
@Vertan napisał w Naprawa MK w Golfie:
@JBoy @Desmond @qbi Dajcie znać jak się miewa sytuacja, wczoraj wszystko działało jak należy.
MK sprawdzę wieczorkiem, aktualnie jest nowy problem. Znikające off-roady.
https://i.imgur.com/O8gQ3yP.mp4
Edit: MK'i dalej zbugowane, ID Golfa 6737, nagranie na DC bo na imgura za długie.
-
-
Na przykład codziennie wbijam na serwer i moje felgi w Golfie inaczej wyglądają.. co też jest śmieszne, bo wygląda to gorzej i nie takiego Golfa sobie zrobiłem. Co do tematu ustawienia MKi w Golfie to na tą chwilę również nie działa..
-
@JBoy podaj proszę ID pojazdu.
-
-
@Vertan 6722, też dalej nie działa mk2. Dodatkowo co chwilę bugują się offroady i ich nie widze + jak wyjmuje pojazd z przecho to naglę tracę 3 opony
-
Handling czy Tuning tego pojazdu wraz z innymi "nowymi" pojazdami powinien dzialac poprawnie od 5:00 13.12.2023r. Jesli problemy będą nadal występować dajcie znać w temacie.
-
Problem został rozwiązany.
-
-