Podanie do frakcji SAMC KS|RYDZYK
-
Nick: KS|RYDZYK
Discord: Misuszatek#5671
UID: 9505
Serial: BF15C5E3FD5D5809CC6DA2002C6DA293
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Tak, prawko kilka razy
Coś o sobie:Jestem Piotr mam 23 lata w mta gram od 2014 lubię pograć z ludźmi . Interesuje sie sportem motoryzacją i dziewczynami .
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak uczestnictwo we frakcjach na serwerach od 2014
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Bo bardzo lubię prace w tym zespole oraz na tym serwie
Coś od siebie: Mam nadzieję że dacie mi szanse -
Nick: KS|RYDZYK
Discord: Misuszatek#5671
UID: 9505
Serial: BF15C5E3FD5D5809CC6DA2002C6DA293
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Tak, prawko kilka razy
Coś o sobie:Jestem Piotr mam 23 lata w mta gram od 2014 lubię pograć z ludźmi . Interesuje sie sportem motoryzacją i dziewczynami .
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak uczestnictwo we frakcjach na serwerach od 2014
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Bo bardzo lubię prace w tym zespole oraz na tym serwie
Coś od siebie: Mam nadzieję że dacie mi szanse@KS-Rydzyk Przyjęty, zgłoś się na discordzie do Mnie lub kogoś z zarządu.
-
X xAsek zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się